Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak tenhle měsíc bych měla mít ovulaci
jsem zvědavá, co mi ukážou testy ![]()
@Jany-S předminulý měsíc se mi poprvé povedl ovulacni test, ta čárka mi málem vyrazila oči ![]()
@Stiefel taky se na to ráda dívám, přijde mi to jako první vlaštovka před pozitivním těhu testem ![]()
Holky, jen taková malá radost! Od ledna mám poprvé MS „jen“ se dvou denním zpožděním. Asi ten kontryhel fakt pomáhá ![]()
@chillli
Jak často čaj pijes? Moc mi nechutná, tak se mi to m oč často pit nechce ![]()
@Mamamo píše:
@Jany-S nene, tenhle cyklus bez pregnylu, 14. i 17. byli nedozrálé folikuly. Já tedy nevím jak to chodí, jestli můžou dorůst později nebo se vytvořit nové. Protože prý Clostil se v těle drží ještě tři měsíce. Mám tu ještě poslední mamatest, tak ho zkusím zítra z ranní moči a uvidím. Buď to dostanu nebo se stal zázrak a já budu v tom… čas ukáže, spíš mě zajímalo, jestli to je vůbec možné.
ahoj, jak jsi dopadla? Já brala taky Clostil a budu testovat mamatest zítra z ranní moči. Kolikátý den cyklu jsi? Já teprve 26DC tak nevim jestli to není moc brzy na testování ![]()
@Stiefel mě právě chutná ty jo
hele no jak stíhám, někdy jednou někdy dvakrát denně. Asi měsíc a půl ho piju
@chillli tak to jsou dobré zprávy
mě taky spravil cyklus, sice mi ho prodloužil, ale narovnal sliznici… @Stiefel a není tak špatnej, znám horší utrejchy, který nejsou pitelný, to oproti nim je kontryhel lahůdka ![]()
Vůbec nevím kolikátý jsem den cyklu, protože jsem 15.5.měla poslední Ms, pak Clostil, pak UTZ a folikuly malé, takže mi nepíchnul ani pregnyl. Pokud bych to nedostala tak se mám stavit pro provokačku, tu jsem dostala minulý týden ve středu, sliznice byla 10mm. No a na mě tu teď čumí duchové. ![]()
@Jany-S super, uvidím, zatím to mám spíš takové silnější špinění. Většinou MS mívám 4 dny, tak jsem zvědavá co teď ![]()
@chillli protein ani nevim co je, ted jsem na dzusiky nejak kaslala, tak zas zacnu, i kvuli holce ![]()