Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry den, asi budu vypadat hrozne blbe ale treba s tim nektera z Vas ma zkusenost. Snazime se o miminko, tento mesic jsem z nicehonic zacla krvacet mimo cyklus (14dni po MS) hned jsem sla na gyndu a doktor mi rek ze ovuluju, toto krvaceni trvalo jen jeden den, pak bylo vsechno normalni a snazili jsme se dal, dostala jsem menstruaci ale bylo to strasny, obrovsky krece ze jsem nemohla ani chodit, prsa natekla jako blazen, normalne to takhle nemivam… MS mi skoncila pred dvema dny a od te doby je mi spatne, nevolno, mota se mi hlava, dnes jsem si delala test a byl negativni… je moznost ze jsem i pres to tehotna?
@Pawlinecka jooo, ty appky taky hodně pomáhají..holky nejvíc preferují appku z womenzone a nebo fertility friend, tu používám já a je super, po zadání všech údajů od MS, po ovu, cervikální hleny, sex atd spočítá sám, kdy bude ovu, kdy MS, akorát je to v angličtině, takže pro ty, co neumí anglicky, trochu problém, ale pomocí google překladači se to zvládnout dá
ale jinak appku schvaluju, hodně to pomůže při rovnání a sledování cyklu ![]()
@Adenike a hlídáš si ovu? je totiž možný, že to bylo biochemko, že to odešlo s MS, pro to ty bolesti a křeče… ![]()
Jinak testovat se doporučuje v den, kdy bys měla dostat MS ![]()
Záleží, kdy byla ovulace, kdy sex a kdy máš dostat další MS? takhle ty příznaky mohou značit těhu, ale taky nemusí, těžko říct ![]()
@Jany-S nehlidam prave vubec to neresim akorat mi doktor rekl ze ten den co jsem krvacela mimo cyklus ze mam ovulaci tak druhy den kdyz uz jsem nekrvacela jsme soulozili a pak vzdy obden… ![]()
@Adenike ale při ovulaci se nekrvácí, to snad, že by ti praskla nějaká cysta, jinak si nedokážu vysvětlit to krvácení
a kdy máš dostat další MS? jestli si teda aspoň hlídáš MS? ![]()
@Jany-S pred dvema dny mi ms skoncila takze za 3 tydny mam to jak hodinky
@Adenike zkus těhu test tak za 14 dní a pak další v den očekávané MS, jinak digitální clearblue je hodně přesný, takže ti zaručeně potvrdí nebo vyvrátí těhu, akorát je finančně dražší ![]()
@Adenike není zač
každopádně to krvácení si hlídej, můžou to být cysty co tě trápí a proto krvácíš, pak bys měla okamžitě zajít k mudr.. ![]()
@Jany-S ja jsem na ne trpela v destvi takze me od pocatku vysazeni HA hlidaji (9mesicu) a zadne cysty nemam