Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3478
6.7.16 20:01

@Pawlinecka No joo, u takových je každá rada drahá :think: bohužel tady platí pořekadlo, že čím hloupější sedlák, tím lepší brambory 8o ty nic neřeší, o nic se nezajímají a najednou jsou v tom ani neví jak :think: a my ostatní si rveme vlasy každý cyklus, když dorazí MS :? takže k tomu nemám co víc dodat, holt mívají víc štěstí, než rozumu a neváží si toho :?
No cvičím…jako nechodíme do fitka, ale provozujeme dlouhé procházky se psem, rychlejší chůzi a měříme tepovku, při které spalujeme, pak si hlídáme jídelníček, dodržujeme pitný režim, takže to je celé naše cvičení :palec: chodíme k výživovému poradci, tak jsme pod dohledem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
6.7.16 20:14

@Mamamo Možné je všechno, ale je divné, že meškáš MS už 3 týdny :think: to kdybys byla těhu, tak by ti to test už ukázal :think: a ty sis tento cyklus píchla pregnyl? pokud ano, tak jen 14 dní se v tobě drží, takže těhu testy jsou dost zkreslené a doporučuje se testovat až po 14 dnech po píchnutí ;) ale zase agolutin nemá vliv na test, jen podporuje progesteron, který třeba tvoje tělo méně produkuje, a podporuje udržení těhu ;)
Ale pokud nedorazí MS zkus ještě testovat, raději testuj jiným testem než mamatestem a nebo si kup Clearblue, je spolehlivější a přesnější než ostatní, tím chci říct, že nemusíš lovit duchy, ukáže jasně, jestli jsi nebo ne..je sice trochu dražší, ale aspoň víš, na čem jsi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
6.7.16 20:18
@chillli píše:
@Mamamo děkuji ;) mě totiž začal blbnout cyklus v lednu a stále se to táhne. Dr říkal pokud neotehotnim do konce Prázdnin, tak to začneme řešit. Tak jen pro představu, co mě čeká

může ti nasadit taky clostík, případně duphaston, ale většinou nepodporují ovulku, no uvidíš, co ti řekne…možná zkus zapřemýšlet a trochu si přečíst o bylinkách..holky tady na emiminu si chválí kapky gynex, taky jim srovnal cyklus, některým i kontryhel, maliník…jsou to bylinky, neublíží ti, možná než zkusíš chemické hormony, bych zkusila přírodní tinktury :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
6.7.16 21:40

@Jany-S nene, tenhle cyklus bez pregnylu, 14. i 17. byli nedozrálé folikuly. Já tedy nevím jak to chodí, jestli můžou dorůst později nebo se vytvořit nové. Protože prý Clostil se v těle drží ještě tři měsíce. Mám tu ještě poslední mamatest, tak ho zkusím zítra z ranní moči a uvidím. Buď to dostanu nebo se stal zázrak a já budu v tom… čas ukáže, spíš mě zajímalo, jestli to je vůbec možné. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
6.7.16 22:02

@Mamamo já po porodu menzes pravidelný jak hodinky a od toho ledna bum a úplně jiný cyklus, mívám 10-15 dnů zpoždění :roll: a to jsem nebrala antikoncepci nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
6.7.16 22:05

@chillli co já bych dala za 15 dní zpoždění :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
6.7.16 22:05

@Jany-S kontryhel piju, pila jsem teď i směs bylin od naší bylinkářky (která mě jako jediná dokázala po 12 letech zbavit migrén). O těch kapkách jsem taky četla, asi zkusím objednat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
7.7.16 11:21

@Mamamo to joo, to vydží déle, ale když chceš pak testovat, tak nejdřív až po 14 dnech, protože ten pregnyl většinou výsledek zkresluje, ale jinak ty hormony se v těle drží dlouho, to je pravda :? Tak pokud nebyli ještě dozrálé, proto jsi dostala pregnyl, aby folikuly ještě dozrály, ale to by tě měl doktor hlídat, jestli opravdu rostou, měl by udělat UTZ, aby viděl výsledek :palec: Určitě zkus ještě zítra otestovat, a když nic, zaběhni k doktorovi :think: a vy se snažíte přirozeně, nebo podstupujete IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
7.7.16 11:23

@chillli Určitě zkus, jednodušší je začít nenásilně s bylinkami a když ani to nezabere, tak pak vyhledat doktora, a ten by ti už určitě předepsal nějaký hormony ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
7.7.16 11:25

@Jany-S kočko, já tenhle cyklus pregnyl ani nedostala. Dnešní dr. Max z naredene moči

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
7.7.16 11:32

@Jany-S jinak to bylo přirozeně. Přešla jsem k novému doktorovi, protože absenci MS řešil můj minulý antikoncepci, což jsem pochopitelně odmítla. Tenhle mi nasadil clostilbegyt a první cyklus dorostly krásné folikuly, nicméně to nevyšlo. Přítel šel na spermiogram a vše má v pořádku. V dalším cyklu už mi clostilbegyt nezabral, alespoň tedy podle utz 14 a 17dc, hodně malých foliku. Doktor řekl ať přijdu pokud to nedostanu, bohužel jsem se tam dostala až minulý týden, to jsem měla 14 dní zpoždění, sliznice byla 10mm a píchnul mi agolutin s tím, že se to chystá na MS a že to mohu dostat klidně už za dva dny, no a teď toto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
7.7.16 11:43
@Mamamo píše:
@Jany-S kočko, já tenhle cyklus pregnyl ani nedostala. Dnešní dr. Max z naredene moči

Aha aha, já myslela, že jooo…no co se týče toho testu, duch slabý tam vidět je, ale pokud je to mamatest, nedávala bych tomu moc valnou naději, ale třeba zrovna jo, uvidíš ;)
A ty máš problém s dorůstáním folíků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
7.7.16 11:58

@Jany-S můj jel koupit Dr. Maxe. Jestli mám problém nevím, první cyklus dobrý, druhý nic, takže se od toho moc odrážet nedá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
7.7.16 12:02

@Mamamo Je to zvláštní nooo :think: udělej test, možná by nebylo na škodu raději koupit ten Clearblue, je digitální, sice dražší, ale máš jistotu ;) Pak už bych raději zašla k doktorovi, ať se na tebe podívá a zjistí, kde je problém :think:
A BT si měříš? nebo hlídáš si ovulaci??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
7.7.16 12:06

Krasny den devcata :mavam: tak nam konecne zaclo snazilkovani… jsem zvedava jak se nam bude darit… :nevim: jak se jinak mate???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí