Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja teda mam 63 a snazim se jist zdrave ALE ne vzdy se hlidam
spis mam fakt bricho a boky, jsem 3 roky od cisare ![]()
@Pawlinecka no tak 63 není žádná katastrofa… a já nemám za sebou nic a mám 57 a to se musim hlídat.. ![]()
Já nikdy nebyla hubená. S malým jsem otěhotněla s 93 kg a rodila jsem v sedmém měsíci s 98. Kvůli nervům ohledně malého pobytu na jip jsem se vyzrala až na 104,6… To jsem si řekla dost, chodila jsem dva měsíce do fitka, upravila stravu. Teď jsme bohužel museli zrekonstruovat celý obývák a měsíčně dost splacime, tak mi na fitko nevychází peníze. Ale už mám objednaný jídelníček na míru, tak se těším
strava je 80% úspěchu a cvičit můžu doma dle YT ![]()
Osobně si myslím, že i kvůli té mé váhy se nedaří otěhotnět ![]()
@chillli no tak ono to půjde dolů… to já když mám nervy a stres tak jde váha dolu sama… my také cvičíme doma… přítel totiž nerad posilovny a tak… a doktoři ti nic neřekli, třebas ohledně váhy a nedaření v otěhotnění… ![]()
@venisa doktor zatím neřekl nic. Chystám se k němu po prázdninách, jsme tak domluveni, pokud se mi neupravi cyklus…
Já právě naopak stres řešila jídlem no. Sama jsem si upravila stravu ale stále to není ono, tak si nechám poradit odborníkem
@chillli no tak prázdniny utečou jako voda… tak hlavně aby odborník poradil dobře a pomohl ti… u mě je problém ve slaných brambůrkách a podobných blbostech… kdybych to úplně vynechala, tak je to v klidu, ale když mě to chytne s ním pytlík na hned a pak k tomu ještě nějaké blbůstky je to hned nahoře… ![]()
@venisa mám to taky tak
týden se držím pak manžel otevře chipsy a jsem v koncích.
Já myslím, že pomůže. Dostala jsem kontakt od kamarádky, která má od září dole 30 kg. Tak od stejné paní budu mít i já jídelníček. Jen mě zarazilo, že kámoška taky chtěla zhubnout kvůli dalšímu těhotenství a teď samozřejmě říká, že další mimi nechce, protože se bojí kil navíc. Já to neberu jako katastrofu, furt se bude hubnout lépe nabranych 10 kilo po dietě než hubnout opět ze stovky, že
@chillli @venisa holky, ja bramburky driv zrala po kilech :/ ale ted jsem nemela pytlik vic nez rok, to same kfc, mc. ono to jde. me teda hodne pomohly domaci dzusy. rozmixovany banan, ale nejvic asi rozmixovane pomerance. nemam po tom chut na sladke, zkuste to. ja mam bricho a boky, zbytek celkem jde, a sladky si dopravavam taky…:/
Ahoj holky, potřebuju radu
gynekolog mi cyklus začal stimulovat clotikem, první cyklus krásné folikuly 14 den pichhuty pregnyl a ms došla na den přesně (což neznám, po porodu mi cyklus nenabehl) druhý cyklus s clostilbegyt nic moc, 14 i 17 den jen malé foliky. Momentálně mi ms meska 3 týdny a týden je to od Agolutinu, sliznice byla 10mm a prý se chystá ms. Stále mě píchá v levém vaječníku a testy byli až do neděle negativní, to jsem našla prvního skoro neviditelného ducha, dnes jsem pro jistotu testla znova… Vím, že mamatest mnohdy ukazuje falešně, ale je vůbec možné, že bych mohla být těhotná?? Moc děkuji všem za odpověď
@Pawlinecka já piju smoothie na svačinu dopolední a odpoledne mám protein, mňam
@Mamamo myslím, že tam slabý duch je.
Prosím tě ta úprava cyklu se řeší injekcemi nebo tabletkami? Taky mě to zřejmě čeká, tak bych ráda zjistila víc info ![]()
@chillli mě simuloval cyklus prášky, abych ovulovala zvolil clostilbegyt, pokud bych chtěla jen úpravu cyklu jsou na to prý i jiné léky, ty ale nezaručí ovulaci.
@Mamamo děkuji
mě totiž začal blbnout cyklus v lednu a stále se to táhne. Dr říkal pokud neotehotnim do konce Prázdnin, tak to začneme řešit. Tak jen pro představu, co mě čeká