Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
192
28.6.16 15:52

Ahoj holky :) můžu vás poprosit o radu? 23.5.2016 jsem dostala ms, ale šíleně bolestivou, že jsem se svíjela v křečích a nijak zvlášť silná nebyla. Trvala 2 dny a 3 den jsem měla cca 3 kapky růžového výtoku. Vždycky mě bolela prsa, ale při týhle ms ne, jen to břicho. Další ms jsem měla mít 20.6.2016 ale stále nedorazila a bolela mě jen prsa a v břiše cítím občas takový divný tlak. Břicho mám nafouklé, prsa zvětšené a jdu s váhou dolů i když jím víc než kdy jindy. Skoro pořád mám super náladu a když mi přítel v jednu chvíli řekl, že se mýlím když jsme řešili nějakou věc tak jsem se rozbrečela a přišlo mi to hrozně líto i když nekřičel a řekl to úplně normálně. V neděli 26.6.2016 jsem si dělala test, ale byl negativní, možná tam byl hoooodně slaboučký duch, ale to jsem se musela hodně snažit, abych ho viděla. Myslíte, že by to mohlo být těhu? S přítelem se snažíme půl roku. Děkuji za odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
28.6.16 17:52

@Pawlinecka Není zač :palec: jinak ten kontryhel se pít dá, není tak špatnej, mě chutná, takže když si na něj zvykneš, tím líp, krásně po něm roste sliznice a ta je pro početí dost důležitá :palec: kdyžtak si měř BT ať víš, jaký DC ti chodí ovulace, abys mohla porovnat další cyklus :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
28.6.16 17:56

@miminko22 může a nemusí to být těhu..záleží, kdy jsi měla ovulaci, možná byla posunutá ovu, proto se ti na testu neukazují čárky, zkus vydržet ještě týden a testni to znovu, pokud test bude negativní a MS taky nedorazí, zajdi k mudr, vyšetří tě a zjistí příčinu, případně dá vyvolávačku :palec: jinak příznaky by odpovídaly, ale jak říkám, může to být a taky nemusí..tak ještě vydrž…případně si kup Clearblue, jejich testy jsou přesné a spolehlivé, tak třeba díky nim to konečně rozlouskneš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
28.6.16 21:36

@Jany-S Děkuju za odpověď :) v pondělí jdu k dr. tak uvidíme :) začala jsem čůrat jak koroptev :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
28.6.16 21:37

@Jany-S Děkuju za odpověď :) v pondělí jdu k dr. tak uvidíme :) začala jsem čůrat jak koroptev :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
28.6.16 23:06

Ahoj holky

:) jsem tu nová., ale pročítala jsem tu už spoustu témat…taky se snažíme s přítelem už třetí měsíc o mimi, jedno dítě už mám a je mu 6 let. bohužel jsem teď prodělala biochemicke těhotenství, bylo to asi týden a carka už silila když jsem si včera dělala test 3 dny po vynechání MS byl tam už celkem dobře viditelný duch :potlesk: a dnes když jsem šla ráno na záchod tak jsem bohužel viděla krev a dostala MS, takže z toho nic není bohuzel :,( měla jste to už nějaká také?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1413
29.6.16 04:46

@Ayisha26 ahoj, my se snažíme 8 měsíců a tohle se mi stalo už dvakrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
29.6.16 06:08

@Ayisha26 bohužel se to stává :think: ale když už to přijde, buď ráda, že to odejde s MS, je lepší hned z kraje, ať máš další cyklus na snažení. Chápu, je to nepříjemné, ale nezoufej, jsou tu holky, co prodělali potraty, včetně mě..2 zamlklá těhotenstí + 2 revize…a stále to nevzdáváme..tak hlavu vzhůru a zkuste to znovu, určitě se to podaří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
29.6.16 07:42

@katrih tak to je mi moc líto., držím pěsticky ať se Zadaru co nejdrive :hug:
@Jany-S jo taky jsem se tím útešovala že lepší teď než později a že jsem nemusela na kyretaz jsem taky ráda. Je mi líto že ty sis tím prošla a jak už jsem četla tak i spoustu jiných…ale spíš jsem se potřebovala svěřit a trochu vypsat aby ti šlo ven :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
30.6.16 11:34

@Jany-S takova blba otazka :D da se merit teplota digitalnim teplomerem? :D a jinak uz piju druhy den, vcera me bolela leva pulka bricha-nejspis ovulace, ale krec hrozna, dala jsem si cas a po chvili byl klid. dnes mam druhy den piti a delam si ho rano a upijim cely den, zatim mam jeden hrnecek na den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
30.6.16 14:17

My se snažíme 4 měsíce a pořád nic =(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1413
30.6.16 14:44

@Jeanasa nezoufej ono se zadaří :) my se snažíme 8 měsíců a nic a jsou tady holky co se snaží mnohem déle, 4 měsíce ještě není tak dlouho :) ale chápu to zklamání pak čekání a ono pořád nic :( :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
30.6.16 17:37

@Pawlinecka No určitě..je to lepší, ten digitál ti po změření i zapíská, takže víš, kdy ho vytáhnout :palec: taky měřím digitálem…objednala jsem si ho z Benu lékárny, nechala jsem si ho ze skladu poslat na pobočku, co mám u baráku a zaplatila jsem jen cenu za teploměr bez poštovného… :palec:
tady je odkaz, kdyby jsi se chtěla podívat a koupit..
 https://www.benu.cz/…lni-mt-b231f

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
30.6.16 17:40

@Pawlinecka jinak většina holek na sobě pozná ovulku, takže bolest hlavy, nebo vaječníků může být příznak přicházející ovu, ale je lepší si to ověřit buď testama nebo teploměrem, ať víš, čím to je a můžeš se podle toho do budoucna řídit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
30.6.16 18:43

@Jany-S dekuji, ja mam taky digital z benu, vim, ze se mam merit jeste v posteli. pod perinou, nez vylezu ven. tak uvidime, mam sice apku v mobilu na periodu-klasika, zapisuje se sex, teplota, vaha. tak zkusim i teplotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí