Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29
23.6.16 10:33

Zeny, pouzivate nektera kontyhelovy caj? jaky je? od unora jsem vysadila prasky, menzes mi trva 10 dni, nejdriv spineni a pak celkem dost silna menzes a boleni bricha :( premyslim i nad cajikem, mam doma uz 3 letou cacoru a chtela bych dalsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1413
23.6.16 11:16

@Pawlinecka já teď piju, piju ho teď druhý měsíc, byl mi doporučen na otěhotnění, tak uvidím, jediné co jsem teda zaznamenala, že mám bolestivější ovulaci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
23.6.16 11:57

@katrih no ja si pro nej dojdu do lekarny, zkusim ho pit, az bych to mela dostata treba mi to nejak srovna i menzes i miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1413
23.6.16 12:08

Hodně kamarádek si ho chválí, bylo mi doporučeno spíš sypaný než ten pytlikový. Já menses mám pravidelný, takže nevím z vlastní zkušenosti, ale většinou slyším samé chvály. My se o mimčo snažíme už 8 měsíců, tak právě chci zkusit ještě tohle než půjdu k doktorovi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
23.6.16 12:15

@katrih dobre, zeptam se na sypany, uvidim, co mi reknou. menzes mam dostat tak si to aspon pripravim dohromady a jak to dostanu zacnu pit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1413
23.6.16 12:17

Jj, já už dopíjim, už budu mít konec ovulace, tak pak už jen zas čekat jestli se zadařilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
23.6.16 12:23

@katrih budu na Vas myslet at se zadari :) a nam doufam taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1413
23.6.16 12:25

@Pawlinecka děkuji a taky přeju ať se zadaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
23.6.16 12:51

@Pawlinecka Určitě si pořiď sušenou nať, je lepší než pytlíky :palec: ale dostupnější je přímo z internetu..doporučené dávkování je 2× denně, ale někdo ho pije jednou, někdo víckrát ;)..má blahodárné účinky na ženské pohlavní orgány a je pravdou, že holky ho používají na srovnání cyklu, i když ti 100% jistotu nedá nikdo, některé dokonce kontryhel cyklus prodlouží, je to různé, ale především pomáhá k růstu a posílení sliznice po gyn. zákrocích…jinak pokud plánuješ těhu, pít jen do ovulace a po ovu můžeš zase začít :palec:
Tady malý výčet
Gynekologické využití •při bolestivé a nepravidelné menstruaci •v období menopauzy •posiluje stav ženských pohlavních orgánů, zvláště pak dělohy •při léčbě různých kvasinkových infekcí za pomoci sedavých koupelí •při zánětech ženských orgánů •při různě bílých výtocích z pochvy •při svědivých projevech pochvy - užívá se výplach

Podpora ženské plodnosti •zvyšuje pravděpodobnost početí

Kontryhel v těhotenství •při slabém krvácení •pomáhá udržet plod •zpevňuje podbřišek, čímž zlepšuje stav dělohy náchylné k potratům •před samotným porodem dělohu posiluje

Zde se ovšem názory liší a je proto v zájmu nastávající maminky užívání léčivých bylinek v těhotenství konzultovat raději s ošetřujícím lékařem - gynekologem. Jedním z názorů totiž je, že kontryhel v těhotenství pozitivně ovlivňuje a regeneruje pohlavní orgány ženy a opačným názorem je pak ten, že je v těhotenství bylinkou škodlivou, a proto se jeho úžívání nedoporučuje, ba přímo zakazuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.6.16 16:23

Ahojte, prosím o radu. S přítelem se snažíme o miminko. V listopadu jsem vysadila HA. Od listopadu pravidelná Ms, ale vždy až po 48 dnech až doteď. Poslední Ms byla v dubnu 8.-12. od té doby nic. Před třemi týdny jsem byla na Gyndě kde mi doktorka doporučila inofolic a malinovou směs. Ms stále nedorazila. Pred pár dny jsem měla trochu růžového výtoku na vložce, pak dva dny zase nic, pak zase ráno trochu na vložce a zase nic. Mohlo by jít o uhnizdovani? Testy ale negativní. Je brzo? Kdy testovat? Myslíte že můžu být i přesto ještě těhotná? Ovulaci jsem nesledovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
27.6.16 08:09

@Jany-S ahoj, tak mam susenou nat z lekarny, stalo to teda 53kc, coz me prekvapilo, ze tak malo :D a jinak jeste jsem to nepila, hlavne nevim kdy mam ovulaci, bricho boli porad stejne, zadny hlen nemam. dceru mam cisarem, tak treba mi to pomuze :) v lekarne mi rikaly, ze taky 2 denne, ale ze muzu kazdej den, ale zkusim par dni a uvidime co se stane :) a nebo mam radeji pockat az dostanu menzes? jinak v unoru jsem vysadila antikoncepci a proto to to mam tak sileny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
27.6.16 08:52

@Pawlinecka tak vidíš, sehnat se dá :palec: u nás moc k sehnání není :? tak ovulace by ti měla chodit zhruba v polovině cyklu. Jestli měříš BT nebo testuješ ovu testama, tak bys jí měla zachytit aspoň jedním z nich. Pije se 2× denně, záleží na tobě, jak si to rozvrhneš. Jinak kontryhel normálně pij každý den, nemusíš čekat na nic ;) jsou to bylinky, aspoň uvidíš, jak ti nastartují cyklus, možná ti ho prodlouží nebo zkrátí, ale každopádně ti to neublíží, naopak :palec: když ho budeš pít pravidelně, měla bys aspoň po dvou cyklech vidět změnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
27.6.16 13:34

@Pawlinecka ahoj jo piju kontryhel vzdy pred zavedenim embrya a pokazde mam peknou sliznici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
27.6.16 18:34

Ahoj holky, tak dnes jsem byla u dokorky.ges.vacek tam je, ale maly a prazdny. doktorka me objednala za 10 dni znovu na knntrolu a znovu udela ultrazvuk. nemela jsem presnou menstruaci..tak pry to muzt mit cele posunute. a nebo se nezadarilo..jsem smutna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
28.6.16 09:02

@Jany-S dekuju za rady :) po obydku si udelam prvni hrnicek, ted jeste pracuju :) tak si udelam siesticku po obydku a uvidim, co se stane potom :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí