Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
336
28.5.16 12:06

Holky přidávám se ke snažilkám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
28.5.16 12:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
29.5.16 08:50

Dobré ráno snažilky. Tak jak se dneska máte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16953
31.5.16 20:53

Ahoj holky, vidím, že diskuze je v plném proudu, ale s drzostí se vetřu :D

Mám rovnou i dotaz - byly jste některá na odběru krve HCG před ms? Jde mi o to, že mi není dobře, mám i zažívací potíže (to jsem měla i u dcery). Ale plus ta vedra a já jsem nepoužitelná. Tak bych chtěla vědět, zda už by nějaká hodnota ve 4tt mohla být naměřená? Jinak bych si sem tam ráda vzala něco alespoň od bolesti, protože jak je mi špatně tak mě chytá nesnesitelná mnigréna a pak jsem máma na prd :-)

Ale trošku se stydím zavolat obvodákovi, aby na mě nekoukali jak na nedočkavku. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
31.5.16 21:22

Ahoj, tak po 3 letech se sem opět vracím. Už jednou jste mi tu svou podporou pomohli a já věřím, že i teď se tu budu dobře cítit. Jsem po 3 IVF a až to poslední bylo úspěšné. Teď jsme se s manželem rozhodli, že bychom chtěli další miminko. Tak snad se brzy dočkáme. Zatím jen čekáme na dárkyni vajíček. U Apolináře je to na dlouhé čekání a najít dárkyni, která by nás posunula v pořadníku dopředu je dost těžké najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
31.5.16 21:32

@chs.jasmin no a tehotensky test si zkoušela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16953
31.5.16 21:43

@Jitusee Zkoušela, zatím nic. Ale i u dcery byl duch až týden po vynecháne MS. Teď večer si říkám, že na to prdím, ale jak jsem odpolko v tom vedru a dusnu na pískovišti, tak žádná sláva :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
31.5.16 21:47

@chs.jasmin no,upřímne příznaky těhotenství přicházejí se stoupajícím hcg, což znamena ze kdyby se nevolnosti atd odvíjeli od těhotenství, hcg uz by muselo byt v poměrně vysoké míře. Minimalne takove Aby ji uz zaznamenal test :) těhotná určite byt muzes :kytka: ale to trápení bych tomu jeste nepripisovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.16 11:21

Ahojky, už přes pul roku se s přítelem snažíme o miminko a zatím nic, no nebylo divu, když jsem brala antidepresiva a ty způsobovaly neplodnost, tak je měsíc neberu tak uvidíme, jinak asi dva dny po ovulaci mě začal bolet vaječník na levé straně, docela hodně, ale naštěstí to přešlo a dneska se mi zdálo že chovám miminko, tak snad to třeba už vyšlo tak krásný snažilkovaní přeju :D :) :P :srdce: :andel: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
9.6.16 15:55

Ahojky holky :-)

My se s přítelem snažíme první měsíc o mimi :-ú o jedno jsme bohužel přišli v roce 2012… A koupili jsme si ovulační testy :-)skvělá věc při nepravidelné MS :-) mazlili jsme se 4 dny a 1 den před pozitivním testem na ovu a ještě v den pozitivního testu a od te doby bud kazdy den, nebo obden. Jeste dneska jsem mela pozitivni ovu test tak jsme to dneska jeste posychrovali :-) ale uz 3 dny me strasne boli a picha v podbrisku v levo, jsem nafoukla a ze strany me boli prsa… A vcera se mi strasne motala hlava a jsem unavena. :-) myslite, ze by se mohlo podarit??

Dekuji za vas nazor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
9.6.16 16:36

@llsonik a jak dlouho mas od ovulace? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
9.6.16 16:38

@Jitusee

prosim tě od prního poitivního ov testu mám dneska 5 dní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
9.6.16 16:43

@llsonik ja bych řekla, ze spis budeš mit tedka ovulaci :) odpovídala by tomu i ta bolest na jedné strana atd. Ovulace od plne pozitivního nastává do 48 hodin :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
9.6.16 16:45

No tu už jsem měla před 4 dnima… teda dneska už před 5 dnima :-)To jsem měla plně pozit ovu test :-D ale mazlíme se stejně pořád :-) já si myslim, že to taky patřilo k tý ovulce :-) ale byla bych ráda, kdyby MS už nedorazila :-) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
9.6.16 16:46

@Jitusee
No tu už jsem měla před 4 dnima… teda dneska už před 5 dnima :-)To jsem měla plně pozit ovu test :-D ale mazlíme se stejně pořád :-) já si myslim, že to taky patřilo k tý ovulce :-) ale byla bych ráda, kdyby MS už nedorazila :-) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí