Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Simík1110 nevim proc me to nejde vlozit
Nejsi prvni kdo neotevrel moji fotku…Mam test od pepina, ten kazetovy. Nasla jsem slabou druhou carku a byla viditelna.Do meho alba se dostanes?
@Mirča89 nene nedostanu
a kolikaty den mas po ovulaci? Ja mela ducha uz 11dpo a ten pak silil, ted jsem 4dny po vynechane ms a dnes jsem mela uplnou dalnici ![]()
@Simík1110 Mam nepravidelnou MS po vysazeni HA. Delozni cipek byl vic jak tyden otevreny s bilkovym hlenem. Bolesti vajecniku jsem mela velky po cely tyden.Ovu testy jsem delala, ale nevychazely pozitivne. Silily, ale nebyly stejne carky.Dnes jsem zkousela znovu test a druha carka se ukazala rychleji nez vcera.Sice malo viditelna, ale je tam ![]()
Tak mi to nedalo a udělala jsem si testy. jeden obyc a jeden clearblue.ten vychází pozitivní a ten druhy nic..tak nevim.budu testovat ještě za dva dny.
@Jitusee tak nakonec vylezl duch i na tom druhem.tak to bylo velké štěstí. teprve před měsícem jsem vysadila a tulili jsme se jen třikrát během měsíce. kvůli nejdriv moji a pak pritelovo nemoci.tak jsme se trefili pěkně ani jsem nepostrehla ovulaci tak jsem myslela,, ze jsem ji neměla a taky, ze se mi po vysazeni jen protáhl cyklus.
Jj tam je plus.jsou to ale jen duchove. poslala bych fotku ale nepustí me to rozkliknout.