Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
308
29.4.16 13:51

Ahoj holky, jsem tu znova. Už jsem se tu účastnila při začátku skupinky a během chvíle se zadařilo, tak jsem se přesunula do skupinky s termínem porodu listopad. Nicméně jsem v 7tt samovolně potratila(4.4), tak se jdu s Vámi opět dělit o naše společně starosti a radosti. Ještě mi nedorazila ani první MS od potratu, ale zaznamenala jsem minulou sobotu ovulaci. Až jsem byla překvapená. No každopádně jsme se tulili a třeba budeme mít kliku :D. Ted jsem tedy 6dpo, takže příští týden zkusím testit, jestli se znovu nezadařilo. Jinak už se o miminko snažíme sedmý měsíc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
29.4.16 18:41

@lolitka20 tak to chápu. my by jsme chtěli, ale když druhé nebude tak si s jedním vystačíme..ale třeba me to chytne a budu pro to dělat taky vše možné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
29.4.16 19:45

@Ifunkaa tak to moc držím palce, aby to vyslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
30.4.16 06:26

@kr.marue tak jasny pokud to nepujde tak holt nepujde a jak pises jedno uz taky mame tak bych to asi pak tolik nehrotila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3587
1.5.16 10:33

Ahoj, můžu se k Vám připojit? Jsem tu nová, zatím to spíš necháváme náhodě, ale do léta bych ráda otěhotněla…ikdyž člověk míní a život mění… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
1.5.16 15:40

@Ifunkaa Ahojky, a kdy jsi potratila? Taky mám za sebou potrat a revizi dělohy. :roll: Ale řekli mi, že aspoň 3 měsíce netěhotnět. Jinak mě poslali na IVF, už mám druhej potrat. První mimoděložní těhu a teď samovolný taky v 7tt. Tebe nikam neposlali? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
2.5.16 14:48

@skubaneq Ahojda. Já mám za sebou 3 potraty. Na jednom jsem byla dobrovolně, jelikož jsem ještě neměla ani 18(miniinterupce), potom 2013 zamlklí těhu ve 14tt, dva měsíce na to jsem otěhotněla znovu a narodil se nám ted už 18m Kubik(rizikové těhu). A ted jsem v 7tt 4.4. teda samovolně potratila, bez revize. V nemocnici mi řekli, že tělo se vyčistilo samo, takže at to beru jako zpožděnou MS a hned se můžete snažit dál. A (potichounku) oznamuji, že dnes 9DPO pidi pidi dušíček na testu, 28 dní po potratu. Tak kééééž by!! Jinak s tím potratem. Mě doktor tvrdil, že ty 3-6 měsíců pauzy spíš radí a doporučují kvůli srovnání psychiky než fyzického stavu. Kdyby nedejbože následoval další potrat, aby jsme nebyli nějak poznamenané depresemi atd. Mě doporučoval začít hned, po revizi pouze dodržet šestinedělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
2.5.16 14:51

Pokud se na to ženská cítí samozřejmě. Některé i chtějí těch pár měsíců počkat právě kvůli třeba i několikanásobnému zklamání :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.5.16 16:32

Ahojda, muzu se k Vam vetrit? :roll: jsem tady nova ale ruzne diskuze procitam uz pres rok, celou dobu se snazime o mimi a porad nic. Brala jsem i clostilbegyt, chodila na injekce pregnylu a pak pokracovala s duphastonem. Tento mesic jsem si rekla ze uz na vse kaslu a prestala prasky brat, nedalo mi to a vyzkousela jsem si udelat tt. Foto prikladam, je tam neco nebo uz mi vazne hrabe?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
3.5.16 17:34

@Simík1110 Ahojky, rozhodně ti nehrabe. Podle mě je to jasné a potichounku gratuluji :hug:. Já jsem dnes 10dpo a včera úplně mini pidi dušíček okem téměř nezahlédnutelný, tak doufám, že se nám po 8 měsícéch a jednom SP konečně zadařilo. Za dva dny, doufám, že budu mít hezké // jako ty :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.5.16 18:25

@Ifunkaa jak to tak ctu tak jsme na tom podobne, taky u me mel dr jednou podezreni na sp, mela jsem tydenni zpozdeni, pidi dusika a pak se mi to rozjelo v plne parade, doufam ze ted nam to vyjde ;) jsem teprve cca 12dpo mozna 13, 10dpo jsem taky mela uplne mini pidi dusika jak rikas ty, tak snad bude vse jal si prejeme :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
3.5.16 18:33

@Simík1110 Ahojky,to vypada moc nadějné :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.5.16 19:12

Uvidime, nechci byt zase zklamana 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
3.5.16 19:38

@Simík1110 a to mas testiky od Maxe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.5.16 19:55

@Jitusee jojo dr max lady test, kupuju je uz temer rok a nikdy se mi zatim nestalo ze bych na nich nasla nejakeho ducha, vzdy snehobilo, a holly tady v ruznych diskuzich pisou ze jsou spolehlive :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí