Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, jsem tu znova. Už jsem se tu účastnila při začátku skupinky a během chvíle se zadařilo, tak jsem se přesunula do skupinky s termínem porodu listopad. Nicméně jsem v 7tt samovolně potratila(4.4), tak se jdu s Vámi opět dělit o naše společně starosti a radosti. Ještě mi nedorazila ani první MS od potratu, ale zaznamenala jsem minulou sobotu ovulaci. Až jsem byla překvapená. No každopádně jsme se tulili a třeba budeme mít kliku
. Ted jsem tedy 6dpo, takže příští týden zkusím testit, jestli se znovu nezadařilo. Jinak už se o miminko snažíme sedmý měsíc..
@lolitka20 tak to chápu. my by jsme chtěli, ale když druhé nebude tak si s jedním vystačíme..ale třeba me to chytne a budu pro to dělat taky vše možné.
@kr.marue tak jasny pokud to nepujde tak holt nepujde a jak pises jedno uz taky mame tak bych to asi pak tolik nehrotila
Ahoj, můžu se k Vám připojit? Jsem tu nová, zatím to spíš necháváme náhodě, ale do léta bych ráda otěhotněla…ikdyž člověk míní a život mění… ![]()
@Ifunkaa Ahojky, a kdy jsi potratila? Taky mám za sebou potrat a revizi dělohy.
Ale řekli mi, že aspoň 3 měsíce netěhotnět. Jinak mě poslali na IVF, už mám druhej potrat. První mimoděložní těhu a teď samovolný taky v 7tt. Tebe nikam neposlali? ![]()
@skubaneq Ahojda. Já mám za sebou 3 potraty. Na jednom jsem byla dobrovolně, jelikož jsem ještě neměla ani 18(miniinterupce), potom 2013 zamlklí těhu ve 14tt, dva měsíce na to jsem otěhotněla znovu a narodil se nám ted už 18m Kubik(rizikové těhu). A ted jsem v 7tt 4.4. teda samovolně potratila, bez revize. V nemocnici mi řekli, že tělo se vyčistilo samo, takže at to beru jako zpožděnou MS a hned se můžete snažit dál. A (potichounku) oznamuji, že dnes 9DPO pidi pidi dušíček na testu, 28 dní po potratu. Tak kééééž by!! Jinak s tím potratem. Mě doktor tvrdil, že ty 3-6 měsíců pauzy spíš radí a doporučují kvůli srovnání psychiky než fyzického stavu. Kdyby nedejbože následoval další potrat, aby jsme nebyli nějak poznamenané depresemi atd. Mě doporučoval začít hned, po revizi pouze dodržet šestinedělí
Pokud se na to ženská cítí samozřejmě. Některé i chtějí těch pár měsíců počkat právě kvůli třeba i několikanásobnému zklamání :/
Ahojda, muzu se k Vam vetrit?
jsem tady nova ale ruzne diskuze procitam uz pres rok, celou dobu se snazime o mimi a porad nic. Brala jsem i clostilbegyt, chodila na injekce pregnylu a pak pokracovala s duphastonem. Tento mesic jsem si rekla ze uz na vse kaslu a prestala prasky brat, nedalo mi to a vyzkousela jsem si udelat tt. Foto prikladam, je tam neco nebo uz mi vazne hrabe?? ![]()
@Simík1110 Ahojky, rozhodně ti nehrabe. Podle mě je to jasné a potichounku gratuluji
. Já jsem dnes 10dpo a včera úplně mini pidi dušíček okem téměř nezahlédnutelný, tak doufám, že se nám po 8 měsícéch a jednom SP konečně zadařilo. Za dva dny, doufám, že budu mít hezké // jako ty ![]()
@Ifunkaa jak to tak ctu tak jsme na tom podobne, taky u me mel dr jednou podezreni na sp, mela jsem tydenni zpozdeni, pidi dusika a pak se mi to rozjelo v plne parade, doufam ze ted nam to vyjde
jsem teprve cca 12dpo mozna 13, 10dpo jsem taky mela uplne mini pidi dusika jak rikas ty, tak snad bude vse jal si prejeme ![]()
@Jitusee jojo dr max lady test, kupuju je uz temer rok a nikdy se mi zatim nestalo ze bych na nich nasla nejakeho ducha, vzdy snehobilo, a holly tady v ruznych diskuzich pisou ze jsou spolehlive ![]()