Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.4.16 21:00

poděkování

Maminky všem děkuji co jste mi poradili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.16 09:23

Charalambidu

Ahoj holky posilam fotku z 13 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.16 09:25

Charalambidu

Ahoj holky posilam fotku z 13 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
4.4.16 09:35

@charalambidu V ty brdo, na tobe to je taky videt fest :lol: ja sem v 12.tydnu a rikala sem si, ze u toho druhého si brisko fakt vzpomene driv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.16 09:41

Taky to je na Tobě hezky vidět, ale pořád mam měké bříško,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
4.4.16 09:43

@charalambidu V ja si taky delam srandu, ze tam mam zatim hlavne sladkosti :lol: neboj, ono ztvrdne. Uz mas po screeningu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.16 09:55

@Jitusee na screening jdubted ve ctvrtek k Aplolinari, mam celkem strach, aby bylo vse v poradku a nic nenasli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
4.4.16 10:09

@charalambidu V neboj se nic, ses mladá holka. Vse bude dobre :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.16 10:37

@Jitusee na screening jdubted ve ctvrtek k Aplolinari, mam celkem strach, aby bylo vse v poradku a nic nenasli @Jitusee pravda, ze nikdy mi nenasli nic v krvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.16 22:54

Ahoj holky, tak jsem dnes byla na 1 screeningu a miminecko je uplne v poradku :srdce:.. Pri vysetreni broucek nechtel spolupracovat, nechtel si hajnout. Sedel jak kdyz ridi :D rucicky obe natazeny a nozicky taky :D. tak jsem se musela jit projit a pit colu, kterou mi lekarka doporucila :) po 20 minutach jsem opet sla na ultrazvuk a trosicku miminko spolupracovalo. :D :srdce:. milacek muj. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
8.4.16 09:10

@charalambidu V krasny :srdce: uz ti řekli co to bude, bylo to videt? Můj taky nelibě reaguje na UTZ. Vzdycky spi a kdyz na nej najedou začne kopat a mávat rukama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.16 09:23

@Jitusee nene jeste to nebylo videt, ale vsichni typuji holcicku, me osobne to je jedno co to bude, hlavne, aby to bylo zdravoucky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
8.4.16 09:28

@charalambidu V u nas to taky všichni typuji, ale ja si myslim kluk :mrgreen: ikdyz nesluší mi to na holku :lol: ale jak říkáš, priorita je zdraví.. Zbytek neni podstatný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
12.4.16 09:25

Ahoj holky, potřebuju radu. Včera během dne jsem měla čirej hustší výtok. K večeru už vodnatější, ale pořád čirý. A dneska ráno už narůžovělý. Jsem 5 dní po ovulaci. Máte s tím některá zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
12.4.16 09:27

@malinka23 vodnatý a čirý hlen je plodný hlen, ses si 100% tou ovulaci jista?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí