Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jajinka33 aha, no v den MS už jsem teda měla čárku docela tmavou. Tak testni zítra Dr Maxem a pak ob den ![]()
@Anonymní píše:
@markyska82 Nevíš kam se chodí když v tom městě není center asist. reprodukce?
Bud do jineho mesta. a nebo se zeptej gynekologa, ten by to mel vedet. odkud jsi?
@Anonymní píše:
@lolitka20 Žádanku mi na gyndě nedá protože to nemáme ještě rok.
To vubec neres, jestli se snazite rok nebo ne. priste si i to rekni a nenech se odbyt
@markyska82 Jsem z Prostějova, na gyndě jsem o tom neříkala že se nám nedaří počít dítě.
@markyska82 ty jo jako by to nebylo jedno ne? oni to preci nehradi, nas poslal dr tedy mnohem drive
Tak preci je to lekar a ten by mel hledat pricinu proc to nejde, @markyska82 promin to nebylo tobe
Příčiny proc nekde otěhotnět se řeší az po roce, roce a pul. Do te doby to je bezne čekání, někomu to vyjde driv -někomu dyl. Uvědomte si, ze tim ze muže zenete na spermogram je taky pěkne stresujete a opravdu nevidím důvod proc to absolvovat driv.
Základ je hodit se do klidu, urputnosti jeste nikdo neotehotněl.
Ahojte jsem tu nováček, dívala jsem se po diskusi kam napat a tohle téma mi přišlo jako nejbližší. S přítelem se snažíme o mimčo a mě by hrozně moc zajímalo za jak dlouho poznám, že se ve mě konečně něco začíná dít. Snažíme se moc už 7 dní. 5. den jsem s přítelem jela k rodičům a v autě mě chytly neskutečné křeče v podbřišku a bolest vystřelovala směrem do zad. Večer jsem si dělala Clear-Blue test, ale bouhžel vyšel negativní
. Poradíte prosím kdy nejdřív začít zjišťovat, moc bychom miminko chtěli a toužíme po něm. ![]()
@lolitka20 No furt jen fakt slabej duch a včera jsem měla světle hnědej výtok tak nevím co si o tom myslet. Každopádně ms nikde
@Misacek774 tak tehitensjy test ma smysl delat nejdrive v den ocekavane menstruace(tj.asi 14 dni po ovulaci, zalezi na delce lutealni faze).
@Misacek774 No pokud budeš těhotná, zjistíš to na testu nejdřív 10 DPO. Já jsem to na sobě cítila, bolelo mě břicho, záda a prsa příšerně. Ale jistotu s testem budeš mít až v den MS, to už uvidíš, jestli se zadařilo.