Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Holky. Zkoušela jste některá Nosifol? A jaké máte z něho pocity? Já mám první balení za sebou… Dnes musím koupit nový
A právě nevím…
@Leena15 ahojda, ja zkousela inofolic je to skoro stejny a zadne zazrak se nekonaly, kupovala jsem ho kazdy mesic asi pul roku a za me to byly vyhozene penize. Nakonec jsem otehotnela v mesici kdy jsem rekla ze uz nebudu brat zadne prasky a vse vysadila (clostilbegyt, inofolic, pregnyl a duphaston). O to vetsi bylo prekvapeni kdyz jsem nasla //
jedine co jsem pouzila byl gel pro podporu poceti Conceive plus ale jestli to mel na svedomi on to uz nezjistime ![]()
Oj holky mám dotaz. S přítelem se snažíme o miminko 3 roky během půl roku jsem otěhotněla 2× ale nedopadlo to po1 to byl zamlkly potrat a teď v únoru mimodelozní těhotenství.
Od paní doktorky jsem měla potvrzenou ovulku byla 12dní zpátky v sobotu. s přítelem jsme začaly v neděli v pondělí pak středa začátek plodnych dnů pak pá a v neděli. Od čtvrtého dne po ovu mě bolelo na levé straně bolest prsou mám ale ta mi začala před ovulkou pak trošku přestali a teď znovu a podbrisek mě občas bolí jak před mensesem test jsem si dělala ale bohužel negativní Cry myslíte že to vyšlo my si mimi tolik prejem. ![]()
Ja po Inofolicu otěhotněla hned prvni mesic
@Luciáš 11 holka zlata obavám se, ze 12 DPO uz by testik byl pozitivní ![]()
@Jitusee taky si to říkám že by to měl ukázat u prvního tehu mi to test ukázal 27 DMC a u druhého 31Den to byl den před mensesem a vždy jsem to věděla že jsem pospinila jsem jen opravdu kapku na intimce a na papíře nic tolik doufáme Aby se zadarilo
![]()
@Luciáš 11 neves hlavu, kdyz to nevyjde tento mesic vyjde to ten následující ![]()
@Jitusee tak to se obávam že příští měsíc to vůbec neklapne protože cykly se střídají teď byla ovulka na správné levé straně příště by měla být na pravé a tam nemám vejcovod ale děkuji za povzbuzení ![]()
@Jitusee jinak teploty mívám kolem 37 i přes a 4dny po ovulce když jsem měla bolesti teplota mi stoupla i na 37.5 fakt mě bolel celý člověk jak kdyby na mě něco lezlo trvalo to asi 2 dny
@Luciáš 11 třeba se testik jeste vybarvi, jeste furt je poměrně brzo.. Doporučuje se testovat az pri vynechane ms ![]()
@Jitusee a poznáš čípek v tehu já pořád nepochopím jak by měl být? Ani nepoznám tvrdost nebo jestli je otevřený vím zw na něj akurat skoro nedosahnu jen spíš koncem prstu a mám u něj bílý mléčný hlen je to jak tel. mliko
Do mensesu daaaaleko 4 dny ![]()
@Luciáš 11 ahoj me se tento měsíc zbarvil TT az 15dpo..12dpo byl snehobily
@kr.marue ahoj děkuji ti za naději
15 den bude v neděli tak uvidím snad bude pozitivní ![]()
@Luciáš 11 tak držím palce…a to jsem neměla ani bolest v podbřišku a jiný příznak. ani me neboli prsa.
@kr.marue mě bolí dneska břicho jak když to mám dostat chvilkama ale bolesti sílí a citlivé mám jen bradavky dneska snad to nedostanu
a děkuji moc