Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29
30.6.16 23:09

Snažíme se

Ahoj holky, dlouhou dobu jsem jen četla a odhodlala jsem se i napsat. Snažíme se cca rok, uz mi z toho začíná hrabat. Manžel je zdravý, ja prodělala výkon na čípku (ještě mi Mudr říkal, že se nemám divit, kdybych otehotnela, že po seříznutí čípku je to hned…ehm…) a mam mírně zvýšený prolaktin nepravidelně.
Dnes mi zas dorazila ms, sicr slabé, ale boli mě břicho, jsem už i vypsychovana, prorvala jsem tajne půlku dne. Minulý mesic jsem časnou ztrátu asi ve 3tt. hCG 0
Holky, snazilky, rozebirate to doma s chlapem nebo jste na to sama? Já si sem tam fnuknu nahlas, ale spíš s toho chlapa vynechávám, at nesili i on. (Samozřejmě všechny holky v okolí jsou v tom nebo porodily…). Díky za čtení, muselo to ven :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
1.7.16 19:31

@Stiefel Ahojky :mavam: nejsi sama, je tu většina holek, které se snaží a nejde jim to..holt ta cesta k tomu vytouženému miminku je občas trnitá, ale nakonec se podaří všem ;) já jsem loni taky podstoupila konizaci čípku, měla jsem dysplazii III, nejtěžší stadium a taky nám to k mimi nepomohlo :oops: navíc jsme podstupovali IVF, takže s manželem o tom mluvíme, nemáme s tím problém, ale některé holčiny mají ten samý problém, chlapi o tom s nimi mluvit nechtějí, tak se holky uchylují sem, a tady se svěřujou :* není na tom nic zvláštního, chlapi si většinou myslí, že jsou samci a že problém se jich netýká, protože oni jsou plodný a jich se to prostě netýká 8o
Nevěš hlavu a přijď se k nám vypovídat, najdeš tady rady, zkušenosti a tipy..
Měříš si BT, nebo bereš nějaké doplňky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1413
1.7.16 20:37

@ Stiefel já to doma s chlapem zatím neprobírám i když jsem si jistá, že by mě vyslechl ( nevím jestli rád nebo nerad, ale vyslechl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:) ale říkám si proč deprimovat i jeho, stačí ty mé náladičky, s ním to budu probírat až pokud se to nepovede samo a budeme muset podstupovat vyšetření :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
1.7.16 23:15

@Jany-S
Díky za podporu. Beru pravidelně nosifol. Zpětne si například uvědomují chyby, jakoze jsem šla hned na záchod po styku, lubrikační gel se silikonem apod.
Chlap mi říká, že holt příště se třeba zadari… ale už je to čekání dlouhý. Ještě když to nemám s kým kloudne rozebrat po holcici stránce. Každá mě sprdne, že to moc rešim, pritom si Nemyslim, že až tak magorim..
@katrih
Mám to asi stejně, nevím jestli chci, aby chlap duševně silel jako já… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
1.7.16 23:17

A ještě si dělám ovu testy, ale sudé msice mi vychází negativní… asi kvůli tomu prolaktinu. BT nemerim… možná vyzkousim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1413
2.7.16 05:33

@Stiefel ještě mi hodně doporučovali kontryhelový čaj, teď ho piju druhý měsíc, tak uvidím. Napomáhá růstu sliznice, kde se vajíčko může lépe zahnizdit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
2.7.16 14:12

@Stiefel Nosifol jsem brala taky, je fakt dobrej…po něm se mi zadařilo hned první cyklus, takže určitě dobrá volba :palec:
Ovu testy schvaluji, jsou dobré v tom, že zachytíš ovu, ale když budeš měřit BT, budeš aspoň vědět, jestli ovu skutečně probíhá :palec: Je dobré po styku ležet, někdo s nohama nahoře, někdo používá tzv. „prstíkovou metodu“, ale určitě není dobře jít hned do sprchy nebo wc :roll:
Určitě tady najdeš podporu od nás, je důležité být psychicky v pohodě, a pokud tím nechceš zatěžovat chlapa, přijď sem, my tě podpoříme :palec: jinak si vlez do diskuze Plánování miminka, tam jsme tak nějak na stejné lodi a od holek najdeš různé fígle a rady, jak počít, co je dobré, co zabírá atd..holky jsou fajn, přijmou tě mezi sebe v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
3.7.16 08:58

@Jany-S tak ja mam appku ale nejakou ceskou a mam tam to same :) a je to dobry, hlasi mi to menzes, ovulku, teplotu na mereni :) caj piju zatim jeden den denne a vazne pomaha :) zadne bolesti bricha :) DIKY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
3.7.16 08:59

Dobré ráno děvčata, jakpak se máte??? A co počasí, je u vás hezky??? Nám tu krásně svítí sluníčko a je modrá obloha, tak snad to vydrží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1413
3.7.16 09:35

@venisa dobré ráno :) u nás je jakž takž, celou noc pršelo a já nemohla spát, protože dcera v pátek odjela poprvé na tábor, kde mají stany s podsadou a jsem z toho nějaká vyřízená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
3.7.16 09:38

U Prahy je mírně oblačno :-) manžel už pracuje na zahradě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
3.7.16 11:18

@katrih jeee tak to chapu, ze jsi nemohla spat… ale ty stany s podsadou jsou dobre… vydrzeji i bourku… ale nesmeji to ze vnitr nastrikat treba repelentem… to pak ty plachty protecou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1413
3.7.16 12:17

@venisa jj vím, upozorňovala jsem ji, že na to nemá ani sahat když bude pršet, ale ona je to taková moje trouba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
3.7.16 14:26

@Pawlinecka těch appek je hodně, záleží, která ti vyhovuje, ale v podstatě všechny splňují stejný účel, takže jsem ráda, že pomáhá a že to funguje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
3.7.16 15:36

@Jany-S no prave, mam kamosku, ta ani nevi, kdy ma menzes, natoz kdy ho ma dostat :D takze to hlodam i za ni, akorat ji si pisu do diare a me do mobilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí