Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mamamo DC se počítá tak, že 1DC je první menstruační den, takže pokud byl 15.5. první den cyklu, tak pokud dobře počítám, tak jsi dnes 56DC
což taky není zrovna optimální, jelikož by měla proběhnout alespoň ještě jedna MS ![]()
Nehledě na to, že je to dost dlouhá doba, takže pokud bys byla těhu, měla bys // silné a viditelné a nikoliv duchy ![]()
Raději si zajdi k doktorovi, tohle nevypadá na těhu, a pokud ano, tak aby nebylo mimoděložní ![]()
@chillli Já to mívám taky 4-5 dní, ze začátku taky špinění, a pak se to rozjede, ale uvidíš ![]()
@Jany-S první dítě mám i bez MS, myslím, že k otěhotnění není potřeba, první duch před 3dny, předtím negativní
@Mamamo Samozřejmě že není potřeba, ale má taky svůj opodstatněný důvod, aby pravidelně docházela, třeba kvůli pevné a silné sliznici ![]()
Takže se podařilo, tak to gratuluju
takže k oplodnění došlo zhruba před cca 2 týdny? ![]()
@Jany-S minulou středu byla na utz sliznice 10mm, tak snad dobrý, to jsem dostala ten agolutin
@Mamamo No jasný, teď už to chápu, ale i tak tomu moc nerozumím, že tě doktor nechá ládovat hormonama bez dalšího cyklu, ale důležitý je výsledek
tak tiše gratuluju, ať to zdárně dotáhnete do konce ![]()
@Jany-S on právě nenechal, 15.5. Začátek MS. 3-8dc clostilbegyt, 14.a17.dc utz, folikuly nedorostly. 29.6. jsem tam šla, že meskam a test negativní. Snad jsem to napsala srozumitelně ![]()
@Mamamo Napsala, napsala, ale stejně je to pro mě záhada
no i tak je vidět, že to funguje ![]()
@Jany-S jj rozjelo se to, takže normální MS… Mám z toho normálně radost ![]()
@chillli tak gratuluju, málokdo má radost z příchodu MS, ale my co víme svoje, tak jí s radostí vítáme
já jí očekávám kolem 17.7., to už budu na dovče ![]()
@Jany-S no a dneska už nic
nechápu. Podbřišek mě bolí, ale za celý den jen ráno trošku krve na toaletaku.
@chillli Ještě vydrž, může to být jen začátek
taky mi MS začíná lehkým špiněním a pak se to rozjede, tak zkus ještě vydržet ![]()
Ahoj holky, jsem dneska 12DC, na ovu testu mírný Mirek Dušín
podle tý mojí slavný aplikace v mobilu, kam si půl rok vše datluju, bych měla mít ovulaci 15 DC. Tak jsem zvědavá
a piju kontryhelový utrejch + Nosifol
Dneska mi kolegyně prozradila, že je těhotná… moc jí to přeju ( i když jednou miliontinou svého srdce ne - moc se omlouvám).
Jen by mě zajímalo, jestli tu je nějaká duše, co pracuje ve dvousmenném provozu… chtěla bych si dělat ovu testy pravidelně, ale když mám denní, tak mi přijde strašně trapné si zalízt na wc a testovat… němáte nějaký tip? ![]()
a když si měříte BT… co na to říká váš manžel/partner? já se bojím měřit, náš teploměr pípá a manžel by byl asi děsně naštvanej, že to tak hrotím…
![]()
Jinak včera a dneska mi bouchly emoce a bulela jsem jak želva
. Pomalu sbírám síly na další pokusy…
Pa, S.
@Jany-S já měla první den špinění, potom dva dny normální MS a od včera večera zas nic… Proto se divím, takový krátký cyklus
@Stiefel ty ovu testy už bych měla taky zkusit,. Ty jo. Zatím se taky řídím tou appkou v mobilu
jako ten Nosifol bych chtěla zkusit, ale teď zas padly výdaje do kol od kočárku, že zas těch blbych 600 nemůžu dát. Zkusím se porozhlédnout po levnějším řešení.
Jinak to, že to neřešíš před Mužem chápu, můj sice je též zklamaný že zatím se nedaří, ale i tak nechápe, že bych si kontrolovala ovulaci, měřila BT atd… Muži no
![]()