Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
349
24.7.16 14:04

Holky, bere tady nektera z Vas Duphaston?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
24.7.16 14:41

Ahoj ženy, tak dneska další zkouška ovu testu a je tam nepatrný duch :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
24.7.16 15:56

@Leena15 Já tedy ne, ale @Hanka_S_V na Plánování miminka ano, a ta má bohaté zkušenosti, tak zkus kontaktovat jí do SZ, určitě ti poradí :palec:

Příspěvek upraven 24.07.16 v 16:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
24.7.16 15:57

@chillli tak pořád je to negativní, ale sleduj to dál, mělo by sílit, tak jí určitě neprošvihneš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
24.7.16 19:36

@Jany-S budu se ptát jak debil, ale teda až bude nejsilnější, tak ovulka začala? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
24.7.16 20:00

@Jany-S dekuju moc. A myslis ze mi Tehu test muze neco ukazat kdyz sem si ho nedelala rano, ale az kolem obeda a to tak ze jsem prisla domu, vycurala jsem se, a pak jsem si vzpomnela ze jsem si vlastne chtela udelat test, tak chvilku potom cca asi pul hodiny jsem sla znovu curat na test, myslis, ze by to neco ukazalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
24.7.16 20:21

@chillli klidně se ptej..do toho tu jsme :palec:
Asi takhle…až bude ta testovací čárka stejně silná (ne-li silnější), jako ta kontrolní, tak ovulace by měla dorazit do 48h, tzn. že můžete začít tulení klidně hned ten den, nebo druhý den…některé holky to jistí denně, některé ob den, protože někomu ovulace trvá krátce, někomu i déle, tak proto to jistí skoro denně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
24.7.16 20:23

@Leena15 tak pokud je HCG v krvi už dost vysoké, tak to test zachytí i klidně v průběhu dne :palec: ale pokud ještě nemáš termín MS, tak ta pravděpodobnost je malá..ale i je..zase to má spoustu faktorů, kdy byla ovulace, jak dlouho trvalo zahnízdění atd atd..takže těžko říct :nevim: proto se doporučuje testovat alespoň v den očekáváné MS :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
24.7.16 20:30

@Jany-S no ja uz mam cca 4 dny s MS zpozdeni prave… A vzdy jsem to po dobrani Duphastonu do 5 dnu dostala a ted nic. Ted uz jsem 10 den po dobrani Duphaston… Tak nevim.. Jsem z toho jelen. Cca 3 posledni dny mam pichani v podbrisku, tak jsem si rikala ze to asi dostanu a stale nic. To jeste vlastne posledni 3 mesice piju Nosifol a diky nemu jsem to dostala vzdy 29 -30 den, ted jsem 34DC uz… A nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
24.7.16 20:40

@Leena15 tak to teda netuším :think: ale jak říkám, obrať se na diskuzi Plánování miminka 2016, konkrétně na @Hanka S V a ta ti poradí, zrovna ho bere taky, tak má s tím bohaté zkušenosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
24.7.16 20:45

@Jany-S tak dekuju moc.) uvidim co mi prinesou dalsi dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
24.7.16 20:47

@Leena15 budu držet palce, ať to dopadne dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
24.7.16 21:42
@Leena15 píše:
@Jany-S tak dekuju moc.) uvidim co mi prinesou dalsi dny.

Přeji mnoho štěstí kez by se ti ukázali 2 // dej pak vědět držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
24.7.16 21:50

Ja jsem pořad u moře ale porad mám v hlavě tehotenstvi říkám si přijde menstruace nepřijde mám pobolivani v podbrisku a nafouklé břicho jako na menstruaci která ma přijít 26 tak uvidíme nevím ale dnes jsme to rozebírali s manželem který mi řekl ze když tak půjde na spermiogram jestli ma v pořádku spermie ale ja si myslím ze radši počkáme do toho roku co se snažíme a když tak pak se obrátíme na doktory manžel taky velice touží po druhem dítěti a dnes se mi tak krásné svěřil ze jsem z toho byla trosku v šoku ta dovolena opravdu odreagovuje člověka :lol: :palec: promínte za stručnost ale píšu ve spěchu nemám tady internet jen do kupuji když něco potřebuji :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
25.7.16 11:01

@Sotiria @Jany-S Děkuju moc holky. Volala jsem teď na gyndu, tak mi řekla ať zkusím test ještě za týden a když nic tak k ní na ultrazvuk :) Tak uvidíme.) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí