Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Jany-S doktor rikal ze jsme oba dva v poradku a hlidal mi ted mesic jak to tam vsechno probiha a kdyz uz mela byt ovulace tak mi ho pro jistotu pichl. No ale dneska jsem si delala test a nic.tak snad priste
tak to je škoda..ale zkus ještě vydržet, třeba se přeci ještě objeví, a když ne, tak další cyklus to určitě klapne ![]()
@Jany-S no ja uz to tak „vnitrne citim“ ze to klaplo (jako asi kazda kazdy mesic) tech priznaku mam malo, ale mam
![]()
Tak první den zpoždění u mě normalka příznaky absolutně žádné jen nafouklé břicho a t. t samozřejmě negativní ale na druhou stranu si říkám jestli jsem opravdu měla tu ovulku tak pozdě tak je možné ze se mi ten test zpozdi tak jestli menstruace nepřijde budu zkoušet dal
@Jany-S dekuji moc za podporu, ale tento mesic to uz asi neklapne zacala jsem brat jeste k tomu antibiotika tak nevim.. A jeste ke vsemu tomu me tak zacalo pichat na leve strane tak to uz vubec nechapu co se deje
tak snad dalsi mesic… Rekla jsem si ze to zkusim neresit
@Domuska Fakt?
tak to jsi dobrá..tak sem pak hoď test, až budeš dělat, ať se naladíme a plivneš na nás těhubacil ![]()
@Sotiria Určitě ještě počkej…klidně mohla být později, proto k uhnízdění mohlo dojít později
a taky jako @Domuska nezapomeň sem taky hodit test ![]()
@Anonymní píše:
@Jany-S dekuji moc za podporu, ale tento mesic to uz asi neklapne zacala jsem brat jeste k tomu antibiotika tak nevim.. A jeste ke vsemu tomu me tak zacalo pichat na leve strane tak to uz vubec nechapu co se dejetak snad dalsi mesic… Rekla jsem si ze to zkusim neresit
tak určitě nemá cenu se stresovat, tak to vyjde příště..psala jsi, že jste s mužem v pořádku, tak si pohlídej další cyklus ovulaci a uvidíš, že to klapne, držím pěsti ![]()
@Jany-S jak rada bych vas vsechny poplivala
(tehubacilem
). Testit budu 10.8 takze za dlouho
![]()
Tedka nám ten každy měsíc připadá jako věcnost ale až budeme těhotné tak nám to vůbec nepřijde tak hrozné a budeme si v duchu říkat proč jsem se tak stresovala určitě to tak bude
![]()
@Sotiria tak to je jasný, jak se říká..po bitvě je každý generál
ale dojít tam, to je ta trnitá cesta, ale nakonec každá dojdeme do cíle ![]()
Holky tak mam asi zanet mocaku dohromady se slabou strevajzjou
pali me curani a je mi stale na zvraceni. Jidlo nemuzu ani citit a boli me bricho, mam vetry a lehky prujem. To mi urcite tehu oddali
![]()
@Domuska no tě pic, to je nepříjemný
raději si zajdi k doktorovi, ať něco nezanedbáš
někdy to prostě boj k mimi, ale lepší je být fit do dalšího snažení ne? ![]()
Tak v neděli slabý duch, v úterý nic a dneska takto
že by se to blížilo?
@chillli Vypadá to na blížící se ovu
tak to hlídej a nezapomeň to včas pojsitit ![]()