Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3478
27.7.16 08:27
@Anonymní píše:
@Jany-S doktor rikal ze jsme oba dva v poradku a hlidal mi ted mesic jak to tam vsechno probiha a kdyz uz mela byt ovulace tak mi ho pro jistotu pichl. No ale dneska jsem si delala test a nic. :nevim: tak snad priste

tak to je škoda..ale zkus ještě vydržet, třeba se přeci ještě objeví, a když ne, tak další cyklus to určitě klapne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
27.7.16 11:46

@Jany-S no ja uz to tak „vnitrne citim“ ze to klaplo (jako asi kazda kazdy mesic) tech priznaku mam malo, ale mam :roll: :zed:

• Citovat
  • Upravit
33
27.7.16 12:47

Tak první den zpoždění u mě normalka příznaky absolutně žádné jen nafouklé břicho a t. t samozřejmě negativní ale na druhou stranu si říkám jestli jsem opravdu měla tu ovulku tak pozdě tak je možné ze se mi ten test zpozdi tak jestli menstruace nepřijde budu zkoušet dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.16 13:52

@Jany-S dekuji moc za podporu, ale tento mesic to uz asi neklapne zacala jsem brat jeste k tomu antibiotika tak nevim.. A jeste ke vsemu tomu me tak zacalo pichat na leve strane tak to uz vubec nechapu co se deje :nevim: tak snad dalsi mesic… Rekla jsem si ze to zkusim neresit

• Citovat
  • Upravit
3478
27.7.16 14:38

@Domuska Fakt? 8o tak to jsi dobrá..tak sem pak hoď test, až budeš dělat, ať se naladíme a plivneš na nás těhubacil :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
27.7.16 14:39

@Sotiria Určitě ještě počkej…klidně mohla být později, proto k uhnízdění mohlo dojít později :think: a taky jako @Domuska nezapomeň sem taky hodit test :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
27.7.16 14:40
@Anonymní píše:
@Jany-S dekuji moc za podporu, ale tento mesic to uz asi neklapne zacala jsem brat jeste k tomu antibiotika tak nevim.. A jeste ke vsemu tomu me tak zacalo pichat na leve strane tak to uz vubec nechapu co se deje :nevim: tak snad dalsi mesic… Rekla jsem si ze to zkusim neresit

tak určitě nemá cenu se stresovat, tak to vyjde příště..psala jsi, že jste s mužem v pořádku, tak si pohlídej další cyklus ovulaci a uvidíš, že to klapne, držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
27.7.16 16:18

@Jany-S jak rada bych vas vsechny poplivala :kytka: (tehubacilem :lol: ). Testit budu 10.8 takze za dlouho :zed: :D

• Citovat
  • Upravit
3478
27.7.16 17:18

@Domuska Nevadí, to je skoro za chvilku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
27.7.16 18:27

Tedka nám ten každy měsíc připadá jako věcnost ale až budeme těhotné tak nám to vůbec nepřijde tak hrozné a budeme si v duchu říkat proč jsem se tak stresovala určitě to tak bude :lol: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
27.7.16 19:59

@Sotiria tak to je jasný, jak se říká..po bitvě je každý generál :mrgreen: ale dojít tam, to je ta trnitá cesta, ale nakonec každá dojdeme do cíle :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
27.7.16 20:29

Holky tak mam asi zanet mocaku dohromady se slabou strevajzjou :,( pali me curani a je mi stale na zvraceni. Jidlo nemuzu ani citit a boli me bricho, mam vetry a lehky prujem. To mi urcite tehu oddali :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
3478
27.7.16 20:33

@Domuska no tě pic, to je nepříjemný :roll: raději si zajdi k doktorovi, ať něco nezanedbáš :? někdy to prostě boj k mimi, ale lepší je být fit do dalšího snažení ne? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
28.7.16 11:27

Tak v neděli slabý duch, v úterý nic a dneska takto :) že by se to blížilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
28.7.16 12:22

@chillli Vypadá to na blížící se ovu :palec: :palec: tak to hlídej a nezapomeň to včas pojsitit :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí