Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3478
1.8.16 20:57

@Kiki24042014 ahojky :mavam: hoď sem graf, mrkneme na to ;) se štítkou se zrovna neléčím, ale prášky na ní beru :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
1.8.16 21:22

Ahoj holky, tak mě měla ovulka dorazit v sobotu, takže jsme se od pátku s manželem tulili :oops: no a ta potvora dorazila až dnes, což počítám, že se už manžílkovi do dalšího tulení chtít nebude, tolik dní po sobě je na něj až moc, ale přesto to zkusím :-) držte mi palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
1.8.16 21:23

@mrkvikva držíme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
1.8.16 22:17

Ahoj holky,
už delší dobu vás tady pročítám a pořád přemýšlím, jestli se přidat nebo ne, ale chtěla bych se zeptat na názor. Jsem mladá (23), v lednu jsem vysadila prášky, beru kyselinu listovou, hlídám si ovu, ale stále se nám to s přítelem nedaří. Snažím se být i psychicky v pohodě, nehrotit to, nestresovat se tím, ale přece jen už je to nějaká doba.
Před několika lety jsem byla u jedné „čarodějnice“ a ta mi řekla, že se v budoucnu ještě setkáme, protože budu mít problém s otěhotněním. Ale i když se snažím na to nemyslet, pořád to někde v hlouby duše mám.
Teď přemýšlím, že si koupím inofolic nebo aspoň kontryhel. S tím ale moc to otěhotnění není levná záležitost :D když to dřív šlo i bez toho a zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
1.8.16 22:31

@DelVé tohle bych viděla na psychiku, a nemůžeš k té,,čarodějnici,, zajít znovu už teď? stejně tě to bude držet a nakonec tam zajdeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
2.8.16 07:27

@Jany-S FAKT? já taky. já mám funkce tedy v pořádku, ale mám zánět, tak já ho vyfotím a dám ho sem, dělala jsem ho na papír :D ručně, no je trošku zmatečný, jelikož byl první, jsi hodná, moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
2.8.16 07:27

@DelVé počítáš si plodný dny? zažila jsem holky, co to nedělaly a byly překvapený že ne a ne se podařit a pak otěhotněly hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
2.8.16 09:37
@Jany-S píše:
@Sotiria Aha, takže jsi od nás pěkně daleko 8o a jak se jinak žije v Řecku? člověk to zná spíš jako turista, ale jako občan Řecka vůbec, tak jaké jsou tam poměry, práce, peníze, lidé atd…jsou tu holky, co jsou z celého světa, ale stejně se sem vracejí na emimino, takže mezi svými ;)

Ahoj už mi přijely rodiče a tety z česká tak nemám moc času jinak tady v Řecku máme hrozné horka poměry si myslím máme lepší co se tyče ohledně práce vyšší platy než v Česku ale je to tady hrozny s pojištěním a celkové s tím aby se stát staral o občany na dítě nedostáváte ani korunu navíc si musíš platit doktory a očkováni sice ano když mas to štěstí a jsi pojištěny tady není povinné tak můžeš k doktorovi ale objedná té až 8 až 10 měsíců takže asi každy chodí k soukromým lékařům takže v Česku je lip možná se tam i vrátíme to viď doma je doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
2.8.16 09:41

Ahojky tak se poslusne hlásím ze menstruace stávkuje proste se ji nechce už jsem z toho docela nervni :nevim: nevím jestli to náhodou není tady z těch veder máme tady 40 stupňů porad asi počkám ještě do konce týdne a pak si zajdu k doktorce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
2.8.16 10:19
@Kajule21 píše:
Ahoj holky :mavam: Říkala jsem si, že se nebudu k žádným snažilkám přidávat, ale nějak mi to nedá. My se s manželem snažíme od zažátku června 2016.Minulý měsíc nevyšel, v což jsem ani nedoufala i když jsem samozřejmě spoustu příznaků jako správná snažilka měla :lol: (protože jsem se dokonale sledovala).Tento měsíc jsem se to snažila vypustit.Jen jsem tak ze zvědavosti mrkla na kalkulačku ovulace někde na netu a jen tak ze srandy se snažila tulit nejvíc v „předpokládanou“ dobu ovu. Včera jsem měla dostat MS a nic (podotýkám, že vždycky předtím mě tak cca 1-2 dny bolívá břicho a 3-4 dny před MS špiním).Tento měsíc ani špinění, ani bolesti břicha - prostě nic.Jen se mi tak trochu motává hlava, od včerejška mě pobolívají prsa a co mě zaskočilo, zkusila jsem si jen tak ze srandy měřit BT a za poslední 2 dny jsem měla ráno 36,8°C a 2 dny předtím 37,1°C. zkouším teplotu sem tam, jen tak ze zvědavosti i před den a to ji mívám většinou těch 37 - 37,1°C (jednou jsem měla dokonce 37,4°C).Dneska už jsem byla u dr. na krev, aby mi udělal krevní obraz, jestli je vše v pořádku (vč. štítné žlázy) apod. a nechala jsem si udělat rovnou i na HcG, tak ve středu uvidíme :) :nevim: Nějak to nehrotím, ale samozřejmě bych byla jako každá z nás tady ráda, kdyby se podařilo :kytka: :pankac: Hezký den

@Kajule21 ja si taky myslím ze by to mohlo byt začínající tehotenstvi už jenom když vidím ty teploty tak si myslím ze jsi v tom :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
2.8.16 10:23

Holky, zase já s blbym dotazem. Začala jsem měřit i BT. Ale už jsem prolezla pár článků a diskuzí a stejně nejsem chytrá z toho, jak se pozná dle teploty ovu atd. A máte na to nějakou appku? včera jsem měla 36,3 a dnes 36,4 ;)

Příspěvek upraven 02.08.16 v 10:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
2.8.16 10:51

@Kiki24042014 Ano počítám. Přítel pracuje v zahraničí, takže se třeba i 14 dní, 3 týdny nevidíme, takže si to pořádně hlídám :lol: Od ledna se nám dvakrát stalo, že byl přes plodné dny pryč, ale ted poslední 3 měsíce jsme měli sex snad pořád. Byli jsme na dovolené, tak jsem myslela, že si třeba přivezeme „suvenýr“ a ono prostě nic. Asi to mám fakt nějak v hlavě a nejde to :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
2.8.16 12:11

@Jany-S ahoj, tak jaka byla ovulace? :P

• Citovat
  • Upravit
397
2.8.16 12:37

@DelVé stres dělá hodně, já u první měla štěstí že to klaplo hned, ted u druhého se snažím neustále si říkat, že to chce hlavně klid a ono to půjde. Vím že stres tomu hodně škodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.16 12:44

Od kterého testu počítat

Ahojte, mám dotaz ohledně ovu testů. Pokud je test pozitivní vícekrát (více dní nebo vícekrát během dne), od kdy se počítá oněch 24-48 hodin do nástupu ovulace? Někde jsou názory, že od prvního zaznamenání, jinde naopak od posledního. Moc díky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex