Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jany-S u nás (Ostravsko) celý den dusno, sem tam poprchavalo, ale my byli schovani s malým v aquacentru ![]()
Jinak holky mám dotaz. Do budoucna mám počítat asi s testováním ovu že? Nebo teď když budu vědět kdy je dle testu, tak třeba další měsíc pokud bude stejně, tak už si to nemusím hlídat?
Docela už tlačí čas a v polovině srpna bych měla to jít řešit s doktorem ![]()
@chillli tak když si jí vypozoruješ bez testů, tak gratuluju, pak asi opravdu nemusíš, ale já si to bez toho neumím představit
v době, kdy jsem cykly a těhu neřešila, jsem to měla jako hodinky a teď je každý cyklus jiný, ovu mi nevychází na den přesně, někdy je 17DC, někdy 20DC, takže já si to bez testů neumím představit ![]()
@Jany-S jo já ji právě asi nepoznám. Jen jsem nevěděla, jak to teda je když ji tento měsíc s pomocí testů odchytnu, jestli bude i další měsíc ve stejný čas. Nooo to bude lepší sranda jak hledat pokémony
![]()
@chillli Jak říkám, někdo jí pozná podle příznaků, proto ani netestuje, a někdo musí, já tento cyklus nemám žádné příznaky, takže musím testovat i kdyby čert na koze jezdil ![]()
@chillli No rozhodně
kolikátý jsi DC?
Já tu svou asi prošvihla ![]()
@Jany-S 8.7.jsem měla MS. Kalendář mi ukazuje že by měla přijít další za 9 dní. Tak kde je ta ovu sakra ![]()
@chillli holka zlatá..aby to nebyl anovulák
možná bys mohla zkusit si koupit aspoň jedno balení Inofolic, nebo Nosifol, podporuje ovulaci a myslím, že bys jí mohla příští cyklus zachytit, jestli se to teď nepovede ![]()
@Jany-S a co to je?
budu muset prostě dát ty peníze za to a koupit něco. Stejně mi to doktor doporučil a beztak by mi ho zas napsal.
Achjo a navíc mi ráno psala kamarádka, že asi je těhotná a to se rozhodli minulý měsíc že půjdou do druhého a už má zpoždění a bolestí prsou. Mě po ránu nas*ala… Ikdyž ji to přeji ![]()
@chillli tady je odkaz: http://www.zbozi.cz/hledani/?…
a na inofolic: http://www.zbozi.cz/…ic-20-sacku/
jsou to takové pytlíčky, které se rozpustí ve vodě a vypijí, je to i chutný, takže žádný utrejch
obsahuje to spoustu vitamínů, listovku a hlavně složku inositol, který zkvalitňuje dozrávání vajíček a podporuje pravidelný průběh ovulace
takže zkus aspoň jedno balení..doporučují se sice užít 3 balení, ale někomu třeba stačí jedno
něco si o tom přečti, uvidíš, má to kladné ohlasy od holek, které s tím mají zkušenosti, včetně mě
akorát malá nevýhoda…trochu se po tom přibírá, já díky 3-měsíčnímu užívaní přibrala skoro 8kg
ale výsledek se dostavil..
Joo, tak to chápu, taky mě tyhle zprávy sejří, i když jim to přeju, ale je to jako rána do zad co?? ![]()
@Jany-S tak mám objednaný inofolic, 4 balení za 700, tak uvidíme ![]()
Ahoj holky
Říkala jsem si, že se nebudu k žádným snažilkám přidávat, ale nějak mi to nedá. My se s manželem snažíme od zažátku června 2016.Minulý měsíc nevyšel, v což jsem ani nedoufala i když jsem samozřejmě spoustu příznaků jako správná snažilka měla
(protože jsem se dokonale sledovala).Tento měsíc jsem se to snažila vypustit.Jen jsem tak ze zvědavosti mrkla na kalkulačku ovulace někde na netu a jen tak ze srandy se snažila tulit nejvíc v „předpokládanou“ dobu ovu. Včera jsem měla dostat MS a nic (podotýkám, že vždycky předtím mě tak cca 1-2 dny bolívá břicho a 3-4 dny před MS špiním).Tento měsíc ani špinění, ani bolesti břicha - prostě nic.Jen se mi tak trochu motává hlava, od včerejška mě pobolívají prsa a co mě zaskočilo, zkusila jsem si jen tak ze srandy měřit BT a za poslední 2 dny jsem měla ráno 36,8°C a 2 dny předtím 37,1°C. zkouším teplotu sem tam, jen tak ze zvědavosti i před den a to ji mívám většinou těch 37 - 37,1°C (jednou jsem měla dokonce 37,4°C).Dneska už jsem byla u dr. na krev, aby mi udělal krevní obraz, jestli je vše v pořádku (vč. štítné žlázy) apod. a nechala jsem si udělat rovnou i na HcG, tak ve středu uvidíme
Nějak to nehrotím, ale samozřejmě bych byla jako každá z nás tady ráda, kdyby se podařilo
Hezký den
Ahoj tak se taky přidávám, chci se zeptat, je to někdo, kdo by mi poradil s grafem? Nejsem z něho vůbec moudrá, zatím mám jen jeden a nepoznala jsem zda to byla anovulace nebo nebyla, ale ovu testy byly pozitivní, teploty však nízké. Navíc se mi rozhodil za poslední dva měsíce cyklus, za červenec jsem to dostala po 45 dnech, za červenech po 25ti dnech, jindy to mám tak 33-35 dnů. Léčí se z vás někdo se štítkou?
@chillli super
taky uvažuju, ale odrazuje mě to přibírání
jsem teď v dietě, 5kg už dole, ale už dalších 8kg navíc nechci ![]()
Tak držím palce, teď by to mohlo klapnout..po tomhle uvidíš, jak se ti budou vybarvovat ovu testy ![]()
@Kajule21 ahojky
tak víceméně podle teploty to může značit těhu
MS srazí teplotu pod 36,4 takže to vypadá nadějně…a proč si nezkusíš test? i kdyby to bylo těhu, tak to bude hodně rané, a HCG bude ještě dost nízké, ale na testu by už mohli být vidět krásné // čárky.. ![]()
Držím palce a dej vědět ve středu ![]()