Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Saba123 nehledě na to, že ty bolesti by tomu opravdu odpovídaly, takže já bych se přikláněla k ovulce ![]()
@Jany-S jojo dekuji moc
tenhle cyklus tomu necham volny prubeh, od dalsi to zacnu sledovat ![]()
@Jany-S ja jsem prave v cervenci vysazovala HA a modlim se aby mi vubec ovulka hned naskocila, ale jak rikam, od příštího cyklu to zacnu sledovat ![]()
@mrkvikva tak to jsem rada… Taky mi obcas zkratky delaly problem ale uz snad nic jinyho krome ms, dc, dpo, bt a tt neni… nebo jo???
![]()
@venisa to mě ze začátku taky, a to sem chodím chvíli, taky jsem se musela ze začátku ptát. Hlavně pak zkratky ohledně neplodnosti, testování na neplodnost… těch zkratek je tam taky strašně moc ![]()
@Saba123 mohla bys zkusit třeba nějaký doplněk na podporu ovulace..nejlepší je Nosifol nebo Inofolic..z vlastní zkušenosti můžu doporučit a holky si ho tu taky chválí (myslím holky i z jiných diskuzí) ![]()
@mrkvikva @venisa občas je to zmatek v těch zkratkách, ale všechny se v tom rychle zorientujeme…některé zkratky jsou logicky domyslitelné, na jiné se člověk musí optat noo ![]()
@mrkvikva no tak tohle mi nic nerika… ja jsem zatim u zkratek ohledne zacatku snazeni… koukam, ze je toho kolem tehotneni straaasne moooc
@Jany-S ja jsem si nejdrive myslela, ze DPO je den po oplodneni ![]()
@Jany-S ještě že jsou tady holky co jsou ochotny odpovědět a ne se hned rozčilovat, že člověk něco neví a ptá se. To už se mi taky bohužel stalo. Jsme lidi a ne encyklopedie
@Jany-S jasně, určitě na ní nebudu stopro spoléhat. A prosím tě ještě (jsem otravná že, ale ty vždy poradíš) tam jsou světle zelené políčka - ovulation a tmavě zelené fertile (to jsem si přeložila jako plodné?) takže kdyby to náhodou sedělo tak se řídit těmi tmavými ne?
@venisa kolikrát si říkám, že až příliš, vy jste se teprve začali snažit? jak dlouho?
@Saba123 taky jsem mívala křeče, střídali se i strany, taky si myslím že to byla ovulka. Takže to tak může být i u tebe. A nebo možná i tělo reaguje na to, že nemáš HA i to je možné. Teda aspoň si myslím, když ha upravuje i bolestivou MS atd ![]()
@venisa každý si to může vyložit jinak
ale stejně se to tu hodně probírá, takže bys na to pak časem přišla ![]()
@mrkvikva od toho tu ty diskuze jsou..já jsem sem taky přišla jako holka, co neví vůbec nic a díky ostatním holkám a vlastní zkušenosti můžu občas pomoct i jiným co jsou na tom jako já před lety ![]()