Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jany-S jojo urco budu hlidat a testovat, treba uz probehla, pred tema 2 dny, jak jsem psala ze me pichalo ve vajecnikach.. Ale uvidime.. Tak ale je videt, ze ovulka byla nebo bude ne? Kdyz vysel test, tak jak vysel ![]()
@Saba123 to mohla, ale ty jsi klidně včera i dnes mohla všechno pojistit, jelikož od nálezu // čárek se ovulace dostaví do 48h, takže jste to mohli kráááásně pojistit
tak příště.. ![]()
@Jany-S tak my jsme vcera sex meli… Mame ho skoro kazdy den
tak uvidime
@mrkvikva píše:
@Kajule21 KET je proces zmražení emryí, poté rozmražení embryí a jejich přesun do dělohy, využívá se hlavně při více cyklech IVF
Ahaaa, tak jsem zase o něco chytřejší
Díky ![]()
@Jany-S píše:
@Kajule21 @mrkvikva @venisa holky KET je kryoembryotransfér..je to oplodnění zamraženého vajíčka…ET je embryotransfer, to je zavedení čerstvého vajíčka do dělohy..v podstatě ET je první pokud, KET je pokus č. 2…sama jsem měla ET, v říjnu 2015 a bohužel nevyšlo to
Děkujeme
Kdybych to náhodou zapomněla, zeptám se zase znovu
![]()
@wwwinky píše:
@nikakus jenomze jak na to prestat myslet?
kdyz mate merit bazalni zeplotu, kdyz mate hlidat ovulaci, kdyz vas honi po doktorech atd
Jak dlouho se už snažíte jestly se mužů zeptat?
@Saba123 tak držím palce..my ještě dneska taky jistily..teplota mi dnes stoupla na 36,6C, tak jsme to raději pojistily..co kdyby
![]()
@Jany-S jojo presne tak
my budeme jistit radeji kazdy den nebo ob den
uvidime, ono to nekdy vyjde
take drzim palce
@wwwinky píše:
@nikakus pul roku
Ono to je málo, moc bych to nehrotila všelijakým měřením atd, nechala bych tomu volnější průběh. Nám to trvalo skoro 10 měsíců. My jsme si udělaly krásný romanticky večer v centru Prahy dali si lahvinku vínka změnily prostředí no a nemyslely na to. Prostě si ten večer užili. No a vyšlo to hned!
před tím to nešlo absolutně za nic
už jsme byli zoufalí..
@venisa na to kolik tady bylo příspěvků minulý týden, se to tu zvedlo o další holky, takže mě přijde, že se to tu docela hnulo…
@Jany-S tak to jo… no ja jal sem na vice diskuzi, tak mi to prijde malo… ![]()
@venisa To já taky mám více diskuzí, ale konkrétně tady jsem myslela.. ![]()