Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jany-S no prave me se to zda taky, ale zase jsem cetla, ze po vysazeni HA, se to muze stat, ze ten prvni cyklu muze prijit treba 6DC a pak zase treba dyl… Ale nwm no… ![]()
@DelVé píše:
@Kajule21
Tady toto byla spíš „čarodějnice“ přes zdraví. Ke kartářce se bojím. Chtěla bych to vědět, ale bojím se toho co by mi řekla.
Třeba budeš mít ten „poslední pokus“ rozhodujícíDej pak vědět, jak jsi dopadla u kartářky, i jak dopadl ten pokus
Taky jsem se bála, když jsem šla úplně poprvé. Jenže tenkrát jsem měla „ohromné
"trápení s láskou a chytala se každé naděje. Teď, co chodím k té poslední kartářce, tak mi to od ní po 2× sedělo úplně do puntíku
Naposled jsem byla někdy vloni na podzim a teď jsem zvědavá spíš skrz to miminko a práci. Už minule mi říkala, ze současný partner je ten "pravý“,ze vidí prstýnek a svatbu a ejhle, přišly zásnuby a svatba
Zítra podám hlášení, jak jsem dopadla
První měsíc snažení jsem obrečela, druhý už ne, ale taky mě napadlo, ze se třeba zadařilo a tento poslední tomu moc nedávám. Plodné dny už asi sledovat nebudu, když se mi to díky nedostatku železa a červených krvinek zpožďuje a nehodlám se ani sledovat. Nechám tomu volný průběh, když ne teď, tak snad jindy
BT sice měřím, ale spíš s tím nechci přestat, kdyby byl do budoucna nějaký problém, tak ať uz mám nějaké grafy a můžu je ukázat na gyndě a problém řešit ![]()
@Saba123 Jako jooo, stává se to, vím, že jedna holčina z minulých diskuzí otěhotněla hned po MS, ale mělo by se to srovnat časem
důležité je, že ovuluješ ![]()
@Kajule21 Určitě, to měření BT má smysl
tak držím palce, ať se brzy zadaří ![]()
@Jany-S píše:
@Kajule21 Určitě, to měření BT má smysltak držím palce, ať se brzy zadaří
Děkuji
Vám taky ![]()
Netusi. Kdy to mam dostat. Tri roky jsem ms nemela. 12.7 jsem vyndala telisko, 15-19.7 ms, 28.7 ovulka.(13dc). Takze pokud bych se ridila klasickym 28dennim cyklem, tak bych to mela dostat v patek 12.8 ![]()
@Domuska kočko zlatá, na test je ještě brzo, někomu se to třeba ukáže, ale podle ovu jsi dnes 10DPO a to se málokdy na testu ukážou //
ukážou se až tak 12-14DPO, tak zkus ještě vydržet.
Je taky možné, že došlo k pozdějšímu zahnízdění (nidace), tudíž není hcg taky vysoké, aby ukázalo // na testu..tak ještě vydrž ![]()
@Jany-S píše:
@Domuska kočko zlatá, na test je ještě brzo, někomu se to třeba ukáže, ale podle ovu jsi dnes 10DPO a to se málokdy na testu ukážou //ukážou se až tak 12-14DPO, tak zkus ještě vydržet.
Je taky možné, že došlo k pozdějšímu zahnízdění (nidace), tudíž není hcg taky vysoké, aby ukázalo // na testu..tak ještě vydrž
No od vcera me poboliva podbrisek a mam nafoukle bricho
dneska mi k tomu zacal bily nearomaticky vytok
me z toho cekani skrabne
a jak jsi na tom ty? Ty jsi dneska tusim 7dpo neeee? ![]()
@Domuska no může a nemusí být..příznaky by tomu třeba odpovídaly, ale realita je pak jiná
vydrž..
![]()
No u mě zatím nic moc…podle mě jsem měla tento cyklus anovulační, takže si myslím, že z toho nebude nic
příští cyklus to snad klapne ![]()
@Jany-S píše:
@Domuska no může a nemusí být..příznaky by tomu třeba odpovídaly, ale realita je pak jinávydrž..
![]()
No u mě zatím nic moc…podle mě jsem měla tento cyklus anovulační, takže si myslím, že z toho nebude nicpříští cyklus to snad klapne
Aha, tak aspon se mas na co tesit
ja jdu dnes koupit dalsi varku testu. Jsem 12dpo, tak by snad neco videt byt mohlo. Pokud do 15dpo nic, tak se asi nezadarilo… ![]()
Ahoj holky. Neměla jsem teď moc čas přispívat, prvně ten náš pejsek a teď zas jsme litali s malým po pohotovosti. Chytl nemoc ruka pusa noha má obrovské bolaky všude, takže je to teď zahul. Jinak dnes měla být dle diáře MS ale místo toho mám celý den dost silný bilkovy výtok, tak že by ovu?
testy nemám, od malého se nehnu nikam, takže ani do obchodu. Ale radši to dnes pojistime
![]()
Ahoj holky, můžu se přidat?
Doma už jednoho 18měsíčního prcka mám, ale strašně toužím ještě po jednom
Tak jsme se rozhodli a začli se snažit
Při snažení o první miminko to vyšlo hned, nevím ale, jak to půjde teď, protože v noci stejně ještě kojím…
Je mi 28let…
@japeruska píše:
Ahoj holky, můžu se přidat?Doma už jednoho 18měsíčního prcka mám, ale strašně toužím ještě po jednom
Tak jsme se rozhodli a začli se snažit
Při snažení o první miminko to vyšlo hned, nevím ale, jak to půjde teď, protože v noci stejně ještě kojím…
Je mi 28let…
Ahoj, vítej mezi námi
Jelikož ještě prcka nemám, tak ti v tomhle bohužel neporadím. My se snažíme teprve o první (teda společné) ![]()
@Domuska no to už bude pak víc než jasný
ale nevadí..další cyklus to dáme ![]()
@chillli píše:
Ahoj holky. Neměla jsem teď moc čas přispívat, prvně ten náš pejsek a teď zas jsme litali s malým po pohotovosti. Chytl nemoc ruka pusa noha má obrovské bolaky všude, takže je to teď zahul. Jinak dnes měla být dle diáře MS ale místo toho mám celý den dost silný bilkovy výtok, tak že by ovu?testy nemám, od malého se nehnu nikam, takže ani do obchodu. Ale radši to dnes pojistime
![]()
Chudinko…tak ať je malýmu brzo líp, to se to tak vždycky všechno sejde, když to člověk nejmíň očekává co?? ![]()
Holky, vy teda ty cykly máte prapodivný
určitě to pojistěte, co kdyby? ![]()