Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
150
7.8.16 09:03

@Jany-S no prave me se to zda taky, ale zase jsem cetla, ze po vysazeni HA, se to muze stat, ze ten prvni cyklu muze prijit treba 6DC a pak zase treba dyl… Ale nwm no… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
7.8.16 10:03
@DelVé píše:
@Kajule21
Tady toto byla spíš „čarodějnice“ přes zdraví. Ke kartářce se bojím. Chtěla bych to vědět, ale bojím se toho co by mi řekla.
Třeba budeš mít ten „poslední pokus“ rozhodující :potlesk: Dej pak vědět, jak jsi dopadla u kartářky, i jak dopadl ten pokus :*

Taky jsem se bála, když jsem šla úplně poprvé. Jenže tenkrát jsem měla „ohromné :) "trápení s láskou a chytala se každé naděje. Teď, co chodím k té poslední kartářce, tak mi to od ní po 2× sedělo úplně do puntíku :) Naposled jsem byla někdy vloni na podzim a teď jsem zvědavá spíš skrz to miminko a práci. Už minule mi říkala, ze současný partner je ten "pravý“,ze vidí prstýnek a svatbu a ejhle, přišly zásnuby a svatba :potlesk: :srdce: Zítra podám hlášení, jak jsem dopadla :) První měsíc snažení jsem obrečela, druhý už ne, ale taky mě napadlo, ze se třeba zadařilo a tento poslední tomu moc nedávám. Plodné dny už asi sledovat nebudu, když se mi to díky nedostatku železa a červených krvinek zpožďuje a nehodlám se ani sledovat. Nechám tomu volný průběh, když ne teď, tak snad jindy :) BT sice měřím, ale spíš s tím nechci přestat, kdyby byl do budoucna nějaký problém, tak ať uz mám nějaké grafy a můžu je ukázat na gyndě a problém řešit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
7.8.16 11:28

@Saba123 Jako jooo, stává se to, vím, že jedna holčina z minulých diskuzí otěhotněla hned po MS, ale mělo by se to srovnat časem :palec: důležité je, že ovuluješ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
7.8.16 11:33

@Kajule21 Určitě, to měření BT má smysl ;) tak držím palce, ať se brzy zadaří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
7.8.16 12:29
@Jany-S píše:
@Kajule21 Určitě, to měření BT má smysl ;) tak držím palce, ať se brzy zadaří :palec:

Děkuji :) Vám taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
7.8.16 13:27

Netusi. Kdy to mam dostat. Tri roky jsem ms nemela. 12.7 jsem vyndala telisko, 15-19.7 ms, 28.7 ovulka.(13dc). Takze pokud bych se ridila klasickym 28dennim cyklem, tak bych to mela dostat v patek 12.8 :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3478
7.8.16 20:17

@Domuska kočko zlatá, na test je ještě brzo, někomu se to třeba ukáže, ale podle ovu jsi dnes 10DPO a to se málokdy na testu ukážou // :think: ukážou se až tak 12-14DPO, tak zkus ještě vydržet.
Je taky možné, že došlo k pozdějšímu zahnízdění (nidace), tudíž není hcg taky vysoké, aby ukázalo // na testu..tak ještě vydrž :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
7.8.16 21:26
@Jany-S píše:
@Domuska kočko zlatá, na test je ještě brzo, někomu se to třeba ukáže, ale podle ovu jsi dnes 10DPO a to se málokdy na testu ukážou // :think: ukážou se až tak 12-14DPO, tak zkus ještě vydržet.
Je taky možné, že došlo k pozdějšímu zahnízdění (nidace), tudíž není hcg taky vysoké, aby ukázalo // na testu..tak ještě vydrž :palec:

No od vcera me poboliva podbrisek a mam nafoukle bricho :think: dneska mi k tomu zacal bily nearomaticky vytok :nevim: me z toho cekani skrabne :zed: a jak jsi na tom ty? Ty jsi dneska tusim 7dpo neeee? :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
3478
7.8.16 21:36

@Domuska no může a nemusí být..příznaky by tomu třeba odpovídaly, ale realita je pak jiná :nevim: vydrž.. ;) ;)
No u mě zatím nic moc…podle mě jsem měla tento cyklus anovulační, takže si myslím, že z toho nebude nic :think: příští cyklus to snad klapne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
8.8.16 09:02
@Jany-S píše:
@Domuska no může a nemusí být..příznaky by tomu třeba odpovídaly, ale realita je pak jiná :nevim: vydrž.. ;) ;)
No u mě zatím nic moc…podle mě jsem měla tento cyklus anovulační, takže si myslím, že z toho nebude nic :think: příští cyklus to snad klapne :palec:

Aha, tak aspon se mas na co tesit :P ja jdu dnes koupit dalsi varku testu. Jsem 12dpo, tak by snad neco videt byt mohlo. Pokud do 15dpo nic, tak se asi nezadarilo… :,(

• Citovat
  • Upravit
1341
8.8.16 12:21

Ahoj holky. Neměla jsem teď moc čas přispívat, prvně ten náš pejsek a teď zas jsme litali s malým po pohotovosti. Chytl nemoc ruka pusa noha má obrovské bolaky všude, takže je to teď zahul. Jinak dnes měla být dle diáře MS ale místo toho mám celý den dost silný bilkovy výtok, tak že by ovu? :lol: testy nemám, od malého se nehnu nikam, takže ani do obchodu. Ale radši to dnes pojistime :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
8.8.16 12:58

Ahoj holky, můžu se přidat? :)Doma už jednoho 18měsíčního prcka mám, ale strašně toužím ještě po jednom ;) Tak jsme se rozhodli a začli se snažit :) Při snažení o první miminko to vyšlo hned, nevím ale, jak to půjde teď, protože v noci stejně ještě kojím…
Je mi 28let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
8.8.16 13:21
@japeruska píše:
Ahoj holky, můžu se přidat? :)Doma už jednoho 18měsíčního prcka mám, ale strašně toužím ještě po jednom ;) Tak jsme se rozhodli a začli se snažit :) Při snažení o první miminko to vyšlo hned, nevím ale, jak to půjde teď, protože v noci stejně ještě kojím…
Je mi 28let…

Ahoj, vítej mezi námi :mavam: Jelikož ještě prcka nemám, tak ti v tomhle bohužel neporadím. My se snažíme teprve o první (teda společné) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
8.8.16 14:32

@Domuska no to už bude pak víc než jasný :think: ale nevadí..další cyklus to dáme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
8.8.16 14:34
@chillli píše:
Ahoj holky. Neměla jsem teď moc čas přispívat, prvně ten náš pejsek a teď zas jsme litali s malým po pohotovosti. Chytl nemoc ruka pusa noha má obrovské bolaky všude, takže je to teď zahul. Jinak dnes měla být dle diáře MS ale místo toho mám celý den dost silný bilkovy výtok, tak že by ovu? :lol: testy nemám, od malého se nehnu nikam, takže ani do obchodu. Ale radši to dnes pojistime :oops: :mrgreen:

Chudinko…tak ať je malýmu brzo líp, to se to tak vždycky všechno sejde, když to člověk nejmíň očekává co?? :think:
Holky, vy teda ty cykly máte prapodivný 8o určitě to pojistěte, co kdyby? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí