Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@llsonik tak uvidíš, ještě není nic ztraceno..říkala jsi, že ovulku jste chytli a pořádně jste to pojistily, tak to třeba klaplo, hlavně no stress
ono to klapne, když ne teď, tak ten další..uvidíme..držím palečky
![]()
@llsonik ja myslim, ze vam pomuzou urcite…
ted to chce jen v to verit a urcite se zadari..
@Jany-S No kéž by
v práci už mě to taky pěkne štve
takže mimčo bych uvítala taky i z toho důvodu abych se na chvíli zbavila práce
ale neni to jen jediný důvod aby sis nemyslela
No jsem na to zvědavá. Ale už mám k tomu takovej laxnější přístup.. To je fakt ![]()
A jak si na tom ty?? ![]()
Holky vubec nevadi, ono tam taky asi nic neni a spis je to moje zbozne prani
kazdopadne dneska jsem na wc nasla ruzovo hnedy hlen a cely den me boli podbrisek a picha u obou vajecniku, takze predpokladam, ze prijde mcs.
nevadi, uz se tesim na druhe kolo snazeni
. jen se musim naucit s menstr kaliskem. Pouzivate ho nektera? Ja si minuly mesic poridila dva ale mam obavy, ze kvuli memu stale nizkemu cipku se mi ho nepovede nikdy spravne zavest
. Vzdy ho citim a kdyz jdu curat, tak mi vyjede.
@venisa tak jako to já věřim, že se dočkáme
ted si myslím, že to beru už líp, než když jsme fakt chtěli a pořád jsme to řešili
uvidíme ![]()
@Domuska tak kelíšek jsem teda ještě nikdy nezkoušela, takže těžko říct…
a kdy to máš dostat??
neni to třeba nidace? ![]()
@llsonik chápu, taky jsem si říkala kdysi, že bych už uvítala mimi, abych vypadla z práce, ale ono to přijde..neboj
a proč hledátě CAR? máte nějaké konkrétní problémy, že chcete jít rovnou do IUI? jinak ty testy z otěhotnět jsou fakt dobrý..taky mě to napadlo, že si to koupím, ale ty prachy za to dávat nechci
kupuji tam ovu a těhu testy, joo a taky ten vaginální gel ![]()
No já v podstatě taky čekám na MS, někde se courá a teploty jsou zase vyšší než teploty menstruační
to je teda cyklus..ať už je pryč.. ![]()
My se snažíme přes 2 roky, z toho máme za sebou 1 neúspěšný IVF se SP a 1 ZT z přirozeného početí, takže bilance 2 těhu = 0 dětí ![]()
@llsonik tak ono je to pak hodne o psychice no… je to desny, proc to nemuze byt snadny??? ![]()
@venisa hele netušim. psychika je strašná mrcha. minule jsem si právě s přítelem řikali, že někdo otěhotní hned, a někdo musí čekat strašnou dobu
@llsonik jo taky jsme si to rikali s pritelem, ze nekomu to jde hned a nekdo cela treba i roky… a pritel rek, ze nam to urcite pujde, ze sme mlady a neni duvod proc by nam to neslo… ![]()
@Jany-S ty bláho takže taky koukám, že už toho máte dost za sebou
A myslíš že ty gely jsou dobrý? Já taky odtamtud všechno objednávám… a ted právě my dneska přišel ten test na plodnost pro ženu a vyšel negativně což je dobře, protože to znamená, že nemámvysoké hodnoty hormonů v těle a ve výsledkách to tam popisují jako, že je to správné pro otěhotnení
tak jsem z toho měla radost ![]()
Proč chceme do toho CARU?
no byl to můj nápad. Já mam trombofílii a píchám si injekce každý den do břicha a už si to píchám prostě fakt dlouho a ani už neni kam moc píchat. Břicho mám samou modřinu a už úplně tvrdý a mám tam boule po těch injekcích.. a musim si je píchat jak když otěhotním, tak i než se nám to povede. A pak až otěhotním, tak si to musím píchat do ramene, nebo do stehna no… a ten CAR je spíš moje iniciativa. Prostě jsem se asi zbláznila… přítel teda ještě ani nebyl na spermiogramu, takže nevim, jestli má dobrý ty mršky, ale snad jooo. Taky jsem pro něj objednávali test z otěhotnět na plodnost, ale vyšlo to podle mě jako, že je má v pořádku, ale je to složitější test, než u nás holek…
A jsem blázen prostě.. Mimčo chci… no a tak ted abych se na to moc nesoustředila, tak jsem se ještě přihlásila do školy, takže od září ještě nastupuju do školy na kombinovaný studium při práci a ještě koukám, že bych si někde vzala práci na vedlejšák. Že by se člověk zabavil.
Je to hrozný, jak se každý měsíc pozoruju ![]()