Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@llsonik tak to je mi lito, ze te potkala takova vec… tak drzim palecky aby bylo jen dobre
Dobré ráno
já si asi budu muset po dlouhé době koupit TT
malý spí, tak jsem si šla dát ranní cigaretu a chutnala jako bych kourila kilo cukru
pro sichr jsem dala ještě jednu a to stejné
to se mi nějak nezdá ![]()
@DelVé píše:
@Kajule21 jůůů moc jsem zvědavá jak to dopadlodržím palečky!! Já už to asi taky prdím. Zkusím teda nějaký ten nosifol, ale už žádný stres, hlídání a čekání. Až to bude, tak to bude
Ahoooj
Podávám hlášení
Karty dopadly na výbornou, vezmu to ve veliké zkratce. V manželství mám věrnost a lásku, ze které se narodí dítě. A když mi pak vyložila osudové karty, tak hned druhá byla dítě
Prej už je na cestě a bude tady co nevidět
Není taková ta klasická kartářka, která ti vyloží jen karty a jdeš, ale hrozně hezky kolem toho všeho mluví, pozitivně tě naladí a dodá ti víru-a pak už je to na tobě. Když budeš opravdu věřit, že to, co chceš, to se stane, tak to tak prostě bude!!Myšlenky se totiž zhmotňují a zákon přitažlivosti opravdu funguje (to můžu říct z vlastní zkušenosi
).Prostě paráda
A paradox je, že jsem si vzpomněla, jak mně minule říkala, že na jaře 2017 budu rodit, tak jsem byla zvědavá, co uvidí teď a jestli je to pořád pravda a vidíš -dítě už prej čeká a mám si dát cíl, do kdy budu těhotná(třeba že na Vánoce už budu mít bříško) a kdy ti jde vidět trošku bříško?
Takže to vypadá, že už je to opravdu na spadnutí
A tak nějak, když jsem u ní seděla, jsem měla pocit, že by to tenhle měsíc mohlo klapnout
MS mi právě skončila a manžílek se mi dnes po 4 dnech vrací domů
![]()
@chillli píše:
Dobré ránojá si asi budu muset po dlouhé době koupit TT
malý spí, tak jsem si šla dát ranní cigaretu a chutnala jako bych kourila kilo cukru
![]()
pro sichr jsem dala ještě jednu a to stejné
to se mi nějak nezdá
No nekecej - že by?
Tak šup, šup pro test, jsem napnutá jak struna ![]()
@Kajule21 jeee to se tak krasne cetlo… asi mi i z toho doslo, ze to co se ma stat to se stane a ze musim verit v to, ze se nam zadri… treba pozdeji ale zadari…
@Kajule21 super, taky mám takovou kartařku, je to od mojí nej kamarádky ze střední mamka. Byla jsem u ní i po porodu a dozvěděla se proč jsem rodila dřív. Dělá i minule životy atd. Na tom jsem taky byla. Hodně mě zajímá duchovno a věřím takovým věcem. Takže přeji pozitivní energii a krásné zdravé miminko ![]()
@Kajule21 jéééééé
ty jsi mě tak po ránu nabila pozitivní energií
to vypadá úžasně. moc moc držím pěsti, at to všechno vyjde a za měsíc tu máme další těhulku!!!
Můžu menší „soukromou“ otázku?? kam k té kartářce chodíš??
@venisa píše:
@Kajule21 jeee to se tak krasne cetlo… asi mi i z toho doslo, ze to co se ma stat to se stane a ze musim verit v to, ze se nam zadri… treba pozdeji ale zadari…
Musíš si to naplánovat. Říkala mi: „Naplánuj si, kdy miminko chceš-třeba do Vánoc. A večer před spaním pošli "nahoru“ svou „objednávku“ - že chceš, abys do Vánoc měla bříško, že vidíš, jak jste u stromečku, jste v pohodě a hladíš si bříško, kde už je miminko. Věř tomu, že tak to prostě bude (nepochybuj-jak začnecš pochybovat, tak je to špatně) a běž spát.„A tak to dělej každý večer - můžeš si přát cokoliv, co jen budeš chtít, ať je to svatba, úspěch v podnikání, peníze (klidně si představuj konkrétní částku, kterou budeš vydělávat),dítě, prostě cokoliv…Hlavně VĚŘ a NEPOCHYBUJ!!Každý z nás je "stvořitel“ a svůj život si tvoříme sami!! Taky mi řekla, že to, co v podnikání dělám jsem měla dělat, že se mi bude dařit a že si mám říkat, že zrovna ke mně budou chtít lidi chodit nakupovat, že já jsem ta „jednička“ a nikdo jiný a tím v myšlenkách oslovuju další lidi (pro mě potencionální zákazníky),kterým do hlavy přiletí moje myšlenka a oni půjdou nakoupit právě ke mně. Tak to to tak říkám, že to tak prostě bude a hotovo!!Vždycky, když se od kartářky vrátím, tak jsem tak nabitá energií a mám pocit, že můžu úplně všechno
Ale pozor, všechny tvoje myšlenky musí mít dobrý úmysl - neříkej si třeba, že někoho nenávidíš a přeješ mu jen to nejhorší a tak to bude, protože se to obrátí a přivoláš to na sebe. Musíš mít jen dobré myšlenky, např. na lásku, spokojenou rodinu, dobrou práci atd.,jak už jsem psala
Uvidíš - vyjde to!!! ![]()
@chillli píše:
@Kajule21 super, taky mám takovou kartařku, je to od mojí nej kamarádky ze střední mamka. Byla jsem u ní i po porodu a dozvěděla se proč jsem rodila dřív. Dělá i minule životy atd. Na tom jsem taky byla. Hodně mě zajímá duchovno a věřím takovým věcem. Takže přeji pozitivní energii a krásné zdravé miminko
Tak to je báječné - vždycky jsem ke kartářkám tíhla, ale až mi ségra doporučila tuhle, tak jsem se, asi i díky ní, dostala tam, kde jsem. Samozřejmě, že bych chtěla miminko hned, ale musím se učit být trpělivá (jsem být a býk je tvrdohlavý a netrpělivý) a tak jsem si řekla, že to bude tak, jak chci já. Neříkám si, že zítra otěhotním, ale vzala jsem to tak, že jsem si dala za cíl, že do Vánoc už budu mít bříško - je mi jedno, jestli to bude ve druhém měsíc nebo ve čtvrtém, ale na Vánoce už ho prostě budu mít v bříšku a hotovo!!A taky se mi líbí, že jsem u ní byla naposled a řekla mi např. o tom mimču, že na jaře 2017 budu rodit (jak už jsem psala v předchozím příspěvku) a přišla jsem teď a nic se neoddálilo, ale naopak mi řekla, že už je na mimčo cestě. Na každou z nás tam někde čeká, dokonce už je jakoby mezi námi, ale samo usoudí, kdy k nám přijde. A tak si tam „nahoru“ zasílám objednávky a už s mimičem „mluvím“
V duchu si říkám, jak se na něho s tatínkem těšíme, představuju si, jak bude vypadat atd.
A vím, že přijde - brzo!!!
O kolik dřív jsi rodila a jestli se můžu zeptat, tak proč? ![]()
@Kajule21 no to je uplne nadherny, plny pozitivni energie… po precteni jsem snad uplne jinej clovek… je fakt, ze parkrat kdyz jsem neco chtela, tak jsem prosila tam nahore vsechny a musim rict, ze se povedlo… takze ode dneska je to VER-NEPOCHYBUJ hlavni motto ![]()
@DelVé píše:
@Kajule21 jéééééé![]()
ty jsi mě tak po ránu nabila pozitivní energií
to vypadá úžasně. moc moc držím pěsti, at to všechno vyjde a za měsíc tu máme další těhulku!!!
Můžu menší „soukromou“ otázku?? kam k té kartářce chodíš??
Tak to jsem ráda
A při tom, jak Vám to tady všechno píšu jsem si uvědomila další věc…Nenabije nás pozitivně to, když si tady budeme říkat, co která užívala na podporu otěhotnění, kdy má která z nás ovulaci a jestli to nebo ono píchnutí tu nebo táhle znamená uhnizďování, ovulaci nebo začátek menstruace. Každá z nás má jiné tělo, jiný cyklus, na někoho zabírá Nosifol, na jinou Inofolic či listovka, ale nejdůležitější je dát si ten cíl a hlavně tomu VĚŘIT. Kolikrát si připadám, že si o mně musíte myslet, že jsem blázen, ale kdybych nevěděla a sama se nepřesvědčila, že to tak opravdu funguje, rozhodně bych to nepsala.Jsem totiž starý pesimista a vždycky propadám těm horším myšlenkám, ale od té doby, co chodím k téhle kartářce přemýšlím jinak a je mi líp
Ke kartářce chodím do Vracova. Odkud jsi ty? ![]()
@venisa píše:
@Kajule21 no to je uplne nadherny, plny pozitivni energie… po precteni jsem snad uplne jinej clovek… je fakt, ze parkrat kdyz jsem neco chtela, tak jsem prosila tam nahore vsechny a musim rict, ze se povedlo… takze ode dneska je to VER-NEPOCHYBUJ hlavni motto
Přesně tak
Jsem ráda, že to, co píšu aspoň někomu pomohlo a trošku povzbudilo
Holky, teď mě tak napadá, co která z Vás dělá (myslím zaměstnání),že sem můžete chodit?
![]()
@Kajule21 úžasné
hrozně moc ti děkuji. Strašně dobře se to čte a povzbuzuje to! Děkuji za to. Ve všem máš naprostou pravdu!
Z Ratíškovic jsem. To mám kousek. Mohla bych poprosit o kontakt na ni, kdyby to nevadilo?? ![]()
@Kajule21 jo nevim cim to je ale uplne jak mavnutim proutku mam v hlave jen myslenky na to jak nam to vyjde, a tak podobne… a hlavne musim proznat, ze jsem byla takova skepticka k tomu, kdyz jsem si treba neco prala a prosila tam nahore… sem si pak rikala, holka ty jsi pitoma jak by ti asi ty zezhora pomohli??? ale jak tak vidim ona je to pravda… oni nam pomahaji…