Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jany-S tak jsem zvědavá. Toho osmého to mám dostat podle diáře, ale podle toho FF cos mi doporučila to ukazuje až 14teho ![]()
@Jany-S tak ja fakt nevim
prijde mi ze fakt slabne
ta posledni je z dneska 10DC…
Ahojky holky,
chtěla bych vás poprosit o radu. Dneska je to 9DPO a už asi dva nebo 3 dny mě strašně bolí prsa, jsem nafouklá a občas mě píchne v levém podbřišku. Ale na TT nic
furt bych jen spala a splácám na všechno na co přijdu a pak mi je zase na zvracení
Myslíte, že by se to mohlo povést a mimísek by se mohl někde klubat?
Děkuju za každou odpověď
Ahojky holky,
chtěla bych vás poprosit o radu. Dneska je to 9DPO a už asi dva nebo 3 dny mě strašně bolí prsa, jsem nafouklá a občas mě píchne v levém podbřišku. Ale na TT nic
furt bych jen spala a splácám na všechno na co přijdu a pak mi je zase na zvracení
Myslíte, že by se to mohlo povést a mimísek by se mohl někde klubat?
Děkuju za každou odpověď
@Jany-S Mě nevadí ty peníze. Je to přece „investice“ do budoucnosti
Jen mě to tak napadlo, že dřív naše babičky, prababičky měly kopu dětí „zadarmo“. Nepotřebovaly k tomu žádné prostředky na podporu těhotenství.
Už 4 měsíce beru listovku a ted se chystám na kontryhel, ale nevím jestli nemám rovnou zkusit inolofic nebo tak něco.
Všechny kamarádky kolem mě jsou nechtěně těhotné, nebo jim to jde samo a hned, a já nic ![]()
Mám dva malé brášky (8 let a 18 mesíců). Mamka se dala na „stará kolena“ rodit
. Když to vidím doma, tak bych už chtěla svoje, když vím, že by jsme to s přítelem všechno zvládli.
@Kajule21
Tady toto byla spíš „čarodějnice“ přes zdraví. Ke kartářce se bojím. Chtěla bych to vědět, ale bojím se toho co by mi řekla.
Třeba budeš mít ten „poslední pokus“ rozhodující
Dej pak vědět, jak jsi dopadla u kartářky, i jak dopadl ten pokus ![]()
@chillli tak schválně uvidíš, kdy ti skutečně MS dorazí
mě to teda většinou sedí..spíš se posune o den, max 2 dny…musí se to holt vychytat ![]()
@Saba123 píše:
@Jany-S tak ja fakt nevimprijde mi ze fakt slabne
ta posledni je z dneska 10DC…
to je opravdu proběhlá ovu…takže ti to testy potvrdily ![]()
@llsonik to je ještě hodně brzo…doporučené testování je až v den očekáváné MS, ale někomu se ukáže i dřív, ale ve tvém případě bych ještě radši počkala, můžou si s tebou takhle hrát klidně hormony, nebo to můžeš mít i vsugerované, ale na příznaky mi to přijde hodně brzo
zkus ještě pár dní počkat a uvidíš ![]()
@DelVé tak kontryhel taky není špatnej, někomu ale může trochu rozházet cyklus, ale pokud nemáš s cykly problémy, rovnou si kup ten Nosifol nebo Inofolic, ten taky dokáže zázraky ![]()
A netruchli, taky se dočkáš, chce to jen trpělivost a čistou hlavu (v rámci možností).. ![]()
@Jany-S nebo myslis, ze jeste nebyla a muze jeste byt?? A nebo se mi nedostavila vubec ![]()
@Saba123 dle mého ti ovu už proběhla..měla jsi test pozitivní a postupně zeslábl, takže by to ovu být mohla
ale stejně mi přijde, že ti chodí hodně brzo ![]()