Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kajule21 rodila jsem v 31tt. A u té kartářky jsme dělali regresi, kdy on zavolala duše. Viděla mého muže, jeho mamku i otce. A hned mi říká, bože ta tvoje tchyně to je babizna, se tu na nás kouká a mraci se. Popsala ji úplně do detailu. Tchyně mě neměla ráda od začátku, bydlíme s nimi na baráku a ona má hrozně negativní energii. Otěhotněla jsem po 4 měsících vztahu a ona se s tím nehodlala smířit. Bránila si svého milovaného syna. No dokážeš si to představit. A já nasavala tu její energii i malý. A malý se rozhodl jít na svět dřív, protože nechtěl být v baráku už.
Od té doby se čistím(naučila mě jak), čistím i naši bytovou jednotku proti té její energii. A u té kartářky jsem odstrihla vazby k nim i k manželovi (jsou to jen ty energické vazby, protože přes manžela do mě proudila od tchyně energie)
Od té doby je to lepší. Já se naučila si říct názor, ikdyz vím že tchyně bude naštvaná atd. A i ona se trošku změnila, není to sice úplně ideální stav, ale oproti tomu co bylo před rokem to je sto a jedna. Promiň za sloh ![]()
@DelVé píše:
@Kajule21 úžasnéhrozně moc ti děkuji. Strašně dobře se to čte a povzbuzuje to! Děkuji za to. Ve všem máš naprostou pravdu!
Z Ratíškovic jsem. To mám kousek. Mohla bych poprosit o kontakt na ni, kdyby to nevadilo??
Jasnačka, pošlu ti ho do SZ, abych to nebylo třeba pojaté jako reklama a zase mě někdo nezablokoval
![]()
@venisa píše:
@Kajule21 jo nevim cim to je ale uplne jak mavnutim proutku mam v hlave jen myslenky na to jak nam to vyjde, a tak podobne… a hlavne musim proznat, ze jsem byla takova skepticka k tomu, kdyz jsem si treba neco prala a prosila tam nahore… sem si pak rikala, holka ty jsi pitoma jak by ti asi ty zezhora pomohli??? ale jak tak vidim ona je to pravda… oni nam pomahaji…
I já jsem si to dřív říkala, něco jsem chtěla, nebylo to hned, tak jsem si říkala, že je to stejně na nic a nefunguje to. Poprvé, když jsem si uvědomila, že to opravdu funguje bylo, až jsem se dala dohromady se svým tehdy přítelem (dnes už manželem).Ještě v době, kdy jsem byla s bývalým jsem si představovala, jak jedu domů z práce (za svým současným),jak se na mě těší, jak zaparkuju, on už mě vyhlíží, jak by se m líbilo s ním bydlet a být s ním každý den a tak jsem si to do té hlavy dostala, že se to fakt stalo. A od té doby už to jede..Nebo další příklad byl, když jsme byli s bývalým rozejítí a já si vzala do hlavy, že se k sobě vrátíme, že jiná možnost prostě není a taky se tak stalo (dokonce 3×
).A pak jsem zajela ke kartářce a ta mi řekla, že s bývalým nebudu, že se rozejdeme (já tomu podvědomě věřila) a ejhle, za týden jsme byli od sebe a už jsem byla sesvým současným
Všechno, co se děje se děje z nějakého důvodu, to si pamatujme!!A všechno, i to špatné, co se nám kdy v životě stalo se stalo proto, aby nás to obohatilo, dalo nám to zkušenost a energii… ![]()
@chillli píše:
@Kajule21 rodila jsem v 31tt. A u té kartářky jsme dělali regresi, kdy on zavolala duše. Viděla mého muže, jeho mamku i otce. A hned mi říká, bože ta tvoje tchyně to je babizna, se tu na nás kouká a mraci se. Popsala ji úplně do detailu. Tchyně mě neměla ráda od začátku, bydlíme s nimi na baráku a ona má hrozně negativní energii. Otěhotněla jsem po 4 měsících vztahu a ona se s tím nehodlala smířit. Bránila si svého milovaného syna. No dokážeš si to představit. A já nasavala tu její energii i malý. A malý se rozhodl jít na svět dřív, protože nechtěl být v baráku už.
Od té doby se čistím(naučila mě jak), čistím i naši bytovou jednotku proti té její energii. A u té kartářky jsem odstrihla vazby k nim i k manželovi (jsou to jen ty energické vazby, protože přes manžela do mě proudila od tchyně energie)
Od té doby je to lepší. Já se naučila si říct názor, ikdyz vím že tchyně bude naštvaná atd. A i ona se trošku změnila, není to sice úplně ideální stav, ale oproti tomu co bylo před rokem to je sto a jedna. Promiň za sloh
Vůbec se neomlouvej, už jsem se cítila blbě, že tady píšu romány
Tak ta regrese je velice zajímavá. Je dobře, že jsi k ní šla a ona ti řekla, na co si dát pozor a co je ještě lepší, že jsi babiznu odstřihla a cítíš se líp i s malým. Být jen sama sebou a nenechat se ničím a nikým ovlivnit. I mně např. říkala, že když mě bude někdo třeba zrazovat stylem:„Ale prosím tě, kolik lidí podnikalo v tom, v čem ty a zkrachovalo“, tak se nesmím nechat ovlivnit a odpovědět: „To je sice možné, ale já jsem já a já vím, že mně se tohle nestane“…a věřit si, věřit tomu, co dělám a tomu, že já jsem zrovna ta hvězda, která uspěje v tom, v čem jiní ztroskotali…Samozřejmě neříkám, že jsem vždycky takhle pozitivní. Za týden se vyskytne pochybnost, „ale co kdyby“,tak na to musím myslet a říct si: „žádné kdyby“… A jedeme dál!! ![]()
Jo a dámy, pozor!! Dala jsem si do hlavy, že já jsem hvězda a že mně ten kšeft prostě pojede a lidi budou chodit a nakupovat u mně a dnes jsem tady měla (mimo jiné) i paní, která si udělala objednávku a zboží!!!
![]()
@Domuska píše:
Ducharina?
Ať se dívám, jak se dívám, já tam prostě nic nevidím
![]()
@Kajule21 píše:
Ať se dívám, jak se dívám, já tam prostě nic nevidím![]()
Asi to byl jen stin neobarvene carky
![]()
@Kajule21 no tak ty umis cloveku zmenit uplne pohled na svet…
a v cem podnikas?
@venisa píše:
@Kajule21 no tak ty umis cloveku zmenit uplne pohled na svet…a v cem podnikas?
Opravdu to chceš vědět?
Ale tak třeba se Vám to bude všem brzo hodit a vzpomenete si na mě
Mám prodejnu s kočárkama
(kočárky, autosedačky, postýlky, prostě všecko)
A copak děláš ty?
@Kajule21 ja pracuju na financnim urade… je tak to se bude tvoje podnikani hodit… teda zalezi na cene
nejsme zadny rotchildove ![]()
@wwwinky ještě nijak. Mám doma maroda a do obchodu se dostanu kdo ví kdy.
Každopádně cigarety mají furt divnou chuť, ráno jsem dojidala po málem cornflakes s mlékem a chutnalo hořce. A mám furt sladko v puse ![]()
@venisa píše:
@Kajule21 ja pracuju na financnim urade… je tak to se bude tvoje podnikani hodit… teda zalezi na cenenejsme zadny rotchildove
Jejda neblbni - máme tady i normální cenovou relaci, třeba od 7000,– a pak tay i za 22000,– Jak to bude aktuální, tak s Váma počítám
Pak ti pošlu do soukr. zprávy naše webovky ![]()
@chillli píše:
@wwwinky ještě nijak. Mám doma maroda a do obchodu se dostanu kdo ví kdy.Každopádně cigarety mají furt divnou chuť, ráno jsem dojidala po málem cornflakes s mlékem a chutnalo hořce. A mám furt sladko v puse
Jejda, my jsme snad víc zvědavé jak ty
Kdy dojde chlap nebo někdo, kdo ti pohlídá a budeš moct jet koupit testík?