Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@japeruska taky se dočkáš, nemá cenu se na to upínat, i když krásně se to říká, ale hůř dělá..známe to všechny, ale zkus si hlídat plodné dny a uvidíš, že se to povede ![]()
Taky jsem vždycky chtěla dvě, ale s postupem času si říkám, že budu ráda aspoň za to jedno, jestli pán bůh dá ![]()
@Jany-S jojo vcera bolesti jako dost velky… Bylo to neprijemne… Dnes bolesti mam take ale ne takove jako vcera. Ale citim to
jistit to budeme to je jasne
tak doufam, ze dorazi, kdyz takhle zesilila ![]()
Ahojky holky píšu protože se potřebuji někomu svěřit. Moje poslední menstruace byla 10.7. v této době jsme si s přítelem řekli že to necháme osudu a nebudeme nic řešit. Je to už měsíc a menstruace zatím nepřišla. Bolí mě prsa jako před menstruací, bolí mě bříško, pocity jako na zvracení cely den, ale včera mi to nedalo a testovala jsem se, ale test negativní.
Miminko bychom si přáli. Co myslíte je tam šance?
@Janiicka33 Šance je vždycky
jak dlouhé máš cykly? nebo kdy máš dostat MS? a to sis hlídala i ovu, nebo víš, kdy máš plodné dny?
@Jany-S píše:
@Janiicka33 Šance je vždyckyjak dlouhé máš cykly? nebo kdy máš dostat MS? a to sis hlídala i ovu, nebo víš, kdy máš plodné dny?
Ovu mi vypočítala kalkulačka od 21.7-26.7 menstruace měla přijít 7.8. ale zatím nic vždy mám pocit že to přijde ale jen bílí hlen…
@Janiicka33 No jooo, jenže kalkulačka není přesná, je to jen orientační, ovu mohla klidně proběhnout později ![]()
@Jany-S píše:
@Janiicka33 No jooo, jenže kalkulačka není přesná, je to jen orientační, ovu mohla klidně proběhnout později
jasný je to možné ale zatím mrška nepřišla.. a test včera negativní…
@Janiicka33 zkusila bych v pátek otestovat znovu citlivějším testem
@Janiicka33 takže když to spočítám, tak jsi cca 15DPO..to už by mělo být něco vidět
tak jestli to není těhu, tak se ti spíš zpozdila MS a nebo se ti prostě prodloužil cyklus ![]()
@Jany-S píše:
@Janiicka33 takže když to spočítám, tak jsi cca 15DPO..to už by mělo být něco viděttak jestli to není těhu, tak se ti spíš zpozdila MS a nebo se ti prostě prodloužil cyklus
asi jo..
no co se dá dělat další měsíc před námi ![]()
@Jany-S to doufam
ted zase bolest jak blazen, je to takovy stridave… Jednou hodne, pak to trochu ustoupi a zase dokola ![]()
@Janiicka33 netruchli, další měsíc před námi a další pokus
Hlavně, ať ti dojde MS..uvidíš, když nedorazí do týdne, raději zajdi na gyndu, koukne na tebe a zjistí, proč se tak zpozdila..případně píchne olejovku ![]()