Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jany-S dekuji moc
ale spis s tim moc nepocitam, ze bych mela takove stesti a zadarilo by se hned prvni cyklus ![]()
@Jany-S já myslela, že když se právě zadařilo jednou tak že máš
ale ono to přijde. mě se strasne libi, jak mas pro každou tady z nas pochopeni a jak hezky radis ![]()
@llsonik ono se zadařilo už 2×, akorát poprvé to byl SP v 6+4 a druhý byl ZT v 6+6
takže jsem si dala 3 měsíce pauzu, aby se tělo pročistilo, odpočinulo si a nastartovalo nový cyklus ![]()
Tak už jsem tady taky nějakou dobu a s holkama jsme si už vyměnily spousty rad a zkušeností, hodně jsem toho přečetla, zjistila, takže doufám, že i vám můžu s něčím pomoct, tak jak pomohli ostatní holky mě
ale děkuji, potěšilo mě to
![]()
@Jany-S ja nevim pri me smule ve vsem
ale byla bych rada, kdyby se zadarilo hned
budu verit, tak snad to klapne ![]()
@Saba123 prosím tě, nesmíš myslet furt tak negativně, těš se..když budeš negativně myslet, mimi k tobě nebude chtít..buď v pohodě a těš na to..ono to klapne..uvidíš ![]()
@Jany-S to ja se tesim moc
ale zase si to nechci moc pripoustet a myslet na to, abych pak nebyla zklamana
ja deticky miluju ![]()
@Jany-S si fakt uzasna i kdyz si tohle vsechno prozila. Ja prodelala spontalni potrat ve 4 mesici. Ale uz to jsou 4 roky… Ale klobouk dolu fajt
zitra se budu zase tesit… Dobrouuuuu
@Jany-S dobrou a holky mají pravdu. Děkujeme za super rady.
A vlastně celkově děkuji všem tady, je to fajn skupinka, první když vezmu mobil do ruky tak koukám tady ![]()