Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@chillli píše:
@llsonik no teplotu máš vysokou furt, já v tom teda nejsem profík, ale když už tomu věří i @Jany-S tak na tom něco budejsem zvědavá až budeš testovat
![]()
@Kajule21 jj to je ten náš malý satanek
![]()
my bydlíme vedle Ostravy
Aha☺ Já ze jsi tady někde poblíž od nás☺ To jste měli pěkný výlet ![]()
@chillli tak rozdíl tam bude, sice nepatrný, ale bude..já měřila dnes před 5h ráno a potom v 5h ráno a rozdíl byl 0,4 C, takže ono by to tak odpovídalo, ale radikálně by se ti teplota neměla měnit..
Na 36,7 C? já myslela, že už čekáš na MS? to i tak je teplota ještě vysoko…nezpozdila se ti ovu? podle mého měření mám posunutou ovu, už teď mám teplotu na 37,6 C ![]()
Jinak máš krásnýho Cipíska ![]()
tak holky, teplota sice neklesla, ale za to se mi MS pěkně rozjela…Takže dávám s váma další kolo
![]()
@llsonik no nekecej
to je divný…nejde mi to furt do hlavy..teplota by ti měla klesnout při MS
já nevím, já bych si ten test stejně udělala, protože se mi to nezdá, fakt
už pro ten klid, jestli to fakt není nějaká náhoda, nebo poblázněný cyklus ![]()
@Jany-S dneska zas vyšší teplota. A dokonce mi graf v FF takhle přeskočil a začalo mi to ukazovat DPO, což jsem předtím neměla. Ovu netuším, testy si budu kupovat až zítra, teď jsem byla bez peněz ![]()
@chillli no mě tenhle cyklus FF vypočítal asi 2× ovu na úplně jiné dny, a to jsem teplotu měla hodně nízko, takže on vypočítává podle té nejvyšší teploty v cyklu a potom těma přerušovanýma čárama vyhodnotí ovulaci a od té pak vypočítává DPO, což je v pořádku, bohužel já mám anovulační cyklus, takže si to prostě vyhodnotil aniž by ta teplota odpovídala ovulaci ![]()
Tak testy nekupuj, zkus se řídit podle svého těla a teplot..pokud ti stoupla a ještě bude stoupat, tak to s manželem zkuste ![]()
@chillli
chápu…nic si z toho nedělej, někdy to tělo dělá blbosti a než naskočí ten správný cyklus, tak to chvíli trvá…já mám celou dobu anovulák a poslední 3 dny mám teplotu nad 37 C, tak sama nechápu co to je??
každopádně to taky budeme jistit, kdo ví? když nic, tak příští cyklus, protože nechci opakovat minulost, to si radši počkám na další cyklus ![]()
@Jany-S no hele jako mazec
zejtra nělde koupim test a testnu se, ale je to nějaký poblázněný
každopádně už i čůrám krev, takže holky z toho fakt nic nebude… takže držím s váma basu ![]()
@llsonik no to teda je, buď si to tělo dělá fakt co chce, nebo jsi prostě těhu
uvidíš..i tak jsem zvědavá ![]()
@Jany-S no já jsem ted taky díky tobě zvědavá
Jinak bych to brala jako normální MS a vůbec bych to neřešila
a jak si na tom ty?
@llsonik jsem tě úplně zblbla viď??
to já jsem hrozná nooo, nejradši bych ty testy dělala za tebe
ale víš jak to myslím? už by to chtělo nějakou těhu vlnu tady ![]()
No já teď řeším jestli na to vlítnout nebo ne
jsem už nějaký 32DC a zatím nikde nic..MS nikde, těhu nikde a teplota za poslední 3 dny vyskočila nad 37 C, tak jsem z toho jelen. Těhu test jsem si dělala včera ráno a nic, takže mi to spíš přijde jako zpožděná ovulka, ale rozmyšlím, jestli do toho jít, nebo pčkat na další cyklus ![]()
Jinak mám křeče v podbřišku a ve střevech, dneska jsem byla dvakrát na velké - to mám vždy u MS, že mě to tlačí do střev a chodím několikrát denně. Tak třeba MS dorazí ![]()
@chillli teda holky, tenhle cyklus máme nějakej prapodivnej
teploty si chodí jak chtějí a MS taky
tak uvidíš, jestli ti aspoň ta teplota klesne, protože pak už ničemu nerozumím ![]()
@llsonik jsme zvědavě všechny ![]()
Jinak holky, já třeba u malého měla tři týdny zpoždění a testy furt negativní, až doktor z krve to potvrdil ![]()
@Jany-S všechny to máme divné, to ale značí, že jak někdo z nás otehotni, tak to už půjde jako vlna dal ![]()