Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5468
14.8.16 08:58
@chillli píše:
@llsonik no teplotu máš vysokou furt, já v tom teda nejsem profík, ale když už tomu věří i @Jany-S tak na tom něco bude :mrgreen: jsem zvědavá až budeš testovat :hug: :palec:@Kajule21 jj to je ten náš malý satanek :mrgreen: 8o my bydlíme vedle Ostravy ;)

Aha☺ Já ze jsi tady někde poblíž od nás☺ To jste měli pěkný výlet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
14.8.16 09:48

@chillli tak rozdíl tam bude, sice nepatrný, ale bude..já měřila dnes před 5h ráno a potom v 5h ráno a rozdíl byl 0,4 C, takže ono by to tak odpovídalo, ale radikálně by se ti teplota neměla měnit..
Na 36,7 C? já myslela, že už čekáš na MS? to i tak je teplota ještě vysoko…nezpozdila se ti ovu? podle mého měření mám posunutou ovu, už teď mám teplotu na 37,6 C :think:
Jinak máš krásnýho Cipíska :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
14.8.16 10:09

@chillli
@Jany-S

tak holky, teplota sice neklesla, ale za to se mi MS pěkně rozjela…Takže dávám s váma další kolo :-) :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
14.8.16 10:12

@llsonik no nekecej :think: to je divný…nejde mi to furt do hlavy..teplota by ti měla klesnout při MS :think: já nevím, já bych si ten test stejně udělala, protože se mi to nezdá, fakt :think: už pro ten klid, jestli to fakt není nějaká náhoda, nebo poblázněný cyklus :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
14.8.16 10:14

@Jany-S dneska zas vyšší teplota. A dokonce mi graf v FF takhle přeskočil a začalo mi to ukazovat DPO, což jsem předtím neměla. Ovu netuším, testy si budu kupovat až zítra, teď jsem byla bez peněz :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
14.8.16 10:22

@chillli no mě tenhle cyklus FF vypočítal asi 2× ovu na úplně jiné dny, a to jsem teplotu měla hodně nízko, takže on vypočítává podle té nejvyšší teploty v cyklu a potom těma přerušovanýma čárama vyhodnotí ovulaci a od té pak vypočítává DPO, což je v pořádku, bohužel já mám anovulační cyklus, takže si to prostě vyhodnotil aniž by ta teplota odpovídala ovulaci :think:
Tak testy nekupuj, zkus se řídit podle svého těla a teplot..pokud ti stoupla a ještě bude stoupat, tak to s manželem zkuste :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
14.8.16 10:44

@Jany-S mé tělo asi samo neví :roll: :mrgreen: tak to radši pojistime :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
14.8.16 10:46

@chillli :mrgreen: :mrgreen: chápu…nic si z toho nedělej, někdy to tělo dělá blbosti a než naskočí ten správný cyklus, tak to chvíli trvá…já mám celou dobu anovulák a poslední 3 dny mám teplotu nad 37 C, tak sama nechápu co to je?? :think: každopádně to taky budeme jistit, kdo ví? když nic, tak příští cyklus, protože nechci opakovat minulost, to si radši počkám na další cyklus :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
14.8.16 11:00

@Jany-S no hele jako mazec :-D zejtra nělde koupim test a testnu se, ale je to nějaký poblázněný :-D každopádně už i čůrám krev, takže holky z toho fakt nic nebude… takže držím s váma basu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
14.8.16 11:08

@llsonik no to teda je, buď si to tělo dělá fakt co chce, nebo jsi prostě těhu :think: uvidíš..i tak jsem zvědavá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
14.8.16 11:10

@Jany-S no já jsem ted taky díky tobě zvědavá :-D Jinak bych to brala jako normální MS a vůbec bych to neřešila :-) a jak si na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
14.8.16 11:15

@llsonik jsem tě úplně zblbla viď?? :lol: :lol: to já jsem hrozná nooo, nejradši bych ty testy dělala za tebe :lol: :lol: ale víš jak to myslím? už by to chtělo nějakou těhu vlnu tady :srdce:
No já teď řeším jestli na to vlítnout nebo ne :think: jsem už nějaký 32DC a zatím nikde nic..MS nikde, těhu nikde a teplota za poslední 3 dny vyskočila nad 37 C, tak jsem z toho jelen. Těhu test jsem si dělala včera ráno a nic, takže mi to spíš přijde jako zpožděná ovulka, ale rozmyšlím, jestli do toho jít, nebo pčkat na další cyklus :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
14.8.16 11:21

Jinak mám křeče v podbřišku a ve střevech, dneska jsem byla dvakrát na velké - to mám vždy u MS, že mě to tlačí do střev a chodím několikrát denně. Tak třeba MS dorazí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
14.8.16 11:24

@chillli teda holky, tenhle cyklus máme nějakej prapodivnej :nevim: teploty si chodí jak chtějí a MS taky :think: tak uvidíš, jestli ti aspoň ta teplota klesne, protože pak už ničemu nerozumím :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
14.8.16 11:34

@llsonik jsme zvědavě všechny :mrgreen:

Jinak holky, já třeba u malého měla tři týdny zpoždění a testy furt negativní, až doktor z krve to potvrdil :lol:
@Jany-S všechny to máme divné, to ale značí, že jak někdo z nás otehotni, tak to už půjde jako vlna dal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí