Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
333
15.8.16 21:14

@Jany-S já kontryhel puju a ještě pinů heřmánek :-) no nevím :-) každopádně jsem si na tebe dneska vzpomněla:-) no a co ty???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
15.8.16 21:15

@chillli jedeme na další cyklus. Ty ted cekas na ovu a nebo na MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
15.8.16 21:24

@llsonik tak to je dobře, tak to už mě nepotřebujete, všechno víte :lol: :palec:
no jááá, pořád čekám na mrchu, kdy dorazí..snad do konce týdne, začínám cítít trochu bolest hlavy a tlačení na spodek..tak snad :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
15.8.16 21:48

@Jany-S a mas to v termínu? Nebo mas zpoždění? Já te budu potřebovat fuuuuuuuuuurt :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
16.8.16 05:52

@llsonik nemám, mám to zase zpožděné, hlídám si cykly od dubna, a vždycky byly tak kolem 35DC, ten minulý byl přesně 28DC a tenhle je zase někde mimo tabulky a grafy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
16.8.16 06:58

@Jany-S moc vyhodnotit ovu sama neumim a podle ovu testu jsem to nikdy nepoznala a hlavne me to testovani desne stresovalo
a ovu nemá byt pri nizke teplotě?

tento cyklus nevim kdy budu mit ovu, treba poradis?
minuly ct pravy vajecnik folikuly 13mm a 14mm
a levy vajecnik 12mm
vceta pravy vajecnik folikul 17mm
a levy vajecnik nebyl videt
vcera jsem ale zacala spinit…malilinko
ale spinim malilinko i dnes
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
16.8.16 07:19

@wwwinky ono záleží jaký máš cyklus, jestli 28DC nebo delší. Zpravidla ovulace přichází v polovině cyklus, tzn. kdybys měla cyklus 28DC, tak ovu by ti měla přijít 12-14DC, ale to bys poznala i podle BT, teplota se ti bude zvyšovat. Já třeba zároveň při zvýšení teploty už od 36,7 začínám dělat ovu testy, abych měla fakt jistotu, že ovu probíhá, je to takovej dvojitej sichr :palec: Někdo má ovulku při 36,7 - 36,9 C, někdo má teplotu nad 37 C, ale to musíš vychytat právě podle toho měření, kdy je tvá teplota nejvýš..
Pokud máš teploty ještě nízké, tak teprve by ti ovu měla přijít. Folíky máš pěkný, připravený, takže bych si to teď hlídala a možná zkusila ještě pojistit těma ovu testama, abys měla fakt jistotu, že ti probíhá ovu, pokud si nejsi jistá svou teplotou..
Snad jsem to napsala nějak srozumitelně, kdyby něco, klidně se ptej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
16.8.16 08:00

@llsonik na MS, opět se někde flaka, lemra líná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
16.8.16 09:09

Holky, umírám bolestí, po fakt dloooouhe době mě chytl močák. Nevíte, co si koupit v lékárně, aby to rychle pomohlo? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
16.8.16 09:21

@chillli ahoj me na mocak pomohl urinal akut sirup a k tomu urinal akut tabketky… ale kdysi delali uroval akut sacky, to se jen zalilo horkou vodou a bylo fakt zazracny a zabralo to behem pul hodiny… ale uz jsem to nikde dlouho nevidela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
16.8.16 09:21

@chillli zkus urinal a kup si urologický čaj..případně ti snad něco doporučí v lékárně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
16.8.16 09:23

Jinak devcata ja jsem dnes 17DC a vcera asi probehla ovu… jelikoz nic nehlidam, soudim to dle neskutecnem pobolivanim v podbrisku a na vajecnikach… tak snad… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
16.8.16 11:05
@venisa píše:
Jinak devcata ja jsem dnes 17DC a vcera asi probehla ovu… jelikoz nic nehlidam, soudim to dle neskutecnem pobolivanim v podbrisku a na vajecnikach… tak snad… :nevim:

Tak šup, šup na miláčka :dance: :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
16.8.16 11:08

@Kajule21 sup sup bylo vcera :lol: dneska jsme do ctyr v praci a pak mam sraz s kamoskou, takze sup sup na milacka az jedine vecer… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
16.8.16 11:10

Přeju všem holčinám s příznakama, aby se konečně zadařilo a rozjela se tady ta vlna těhotnění :potlesk: :dance: A těm, co se nezadařilo zase přeju, aby nebyly smutné - zadaří se nám všem, uvidíte :hug: Jinak - já si nic nehlídám a nic nesleduju (je super každý měsíc tu psychiku obalamutit a čím dál míň se stresovat :) ).Jediné teda, co dělám, že měřím BT, ale to spíš jen tak ze zajímavosti a zvědavosti. Nehlídám ovulaci, plodné dny, kde mě píchne a jestli mě bolí to nebo ono a je mi fakt skvěle :) A pro ty, co jsou každý měsíc smutné, že se nezadařilo bych měla možná něco na povzbuzení, stačí jen říct ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí