Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3478
15.8.16 12:47

@Saba123 bohužel :? v sobotu jsem testovala a nic..ani jsem s tím nepočítala, spíš jsem chtěla vyloučit možnost těhu :palec: no snad do konce týdne dorazí..uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
15.8.16 13:11

@Jany-S v dalsim cyklu to urco vyjde ;) budu na tebe myslet a drzet palecky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
15.8.16 13:13

@Saba123 děkuju :hug: snad jooo, musíme na tom zamakat :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
15.8.16 16:36

@Jany-S ja jsem zvedava na nas pojistili jsme to pred, pritom a potom :lol: tak uvidime ;) urcite vam to vyjde, kazdemu to musi jednou vyjit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
15.8.16 17:36
@Jany-S píše:
@wwwinky myslela jsem to tak, že bys měla testovat alespoň 2-3 měsíce, než zjistíš, jak ti teploty fungují a jestli dokážeš vypozorovat plodné dny, hleny atd..takhle to testění je dost zkreslené..ale chápu, někdy začít musíš :think:
To špinění k tomu občas patří..stává se, že holkám s přicházející ovulací pobolívají vajčníky, podbřišek jako při MS a zašpiní, někdo vůbec, takže je to individuální, proto to chce delší dobu měřit, abys tyhle věci vypozorovala :palec:

ja prave merim teplotu uz treti mesic
a vzdy mam kolem 36.6 před ovu a 37.1 po ovu
ale tento cyklus mi to jde porad dolu
a vcera 36.3,coz jsem nikdy nemela a dnes hop 36.54 a spineni
najdu graf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
15.8.16 17:40

@Jany-S posílám grafy
ten posledni je zvlastni
nizke teploty a dnes spineni
ultrazvuk ve ct folikul 14mm a 13 mm a 12mm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.8.16 19:55

Ahoj holky tak nevím jak se to stalo ale nějak jsem to popletla. Menstruace kterou jsem napocitala na 7.8. (28.cyklus) jsem sletla protože mám v poslední době po 35. dnech. Tak ze to vycházelo ze ms mela přijít včera ale nepřišla..Plodné dny tedy vychazeli od 29.-1.8. Je mi zle od zaludku, mam natekle a bolavé prsa, ještě včera jakoby bolest slabla ale dnes je cítím intenzivněji. Ale bojím se ze zase testnu a nic.. Když už jsem to zkoušela 9.8 a test negativní. Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
15.8.16 20:42

@Saba123 to je dobře, tak držím palce, ať se z toho něco vyklube :palec: už to tu někdo musí prolomit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
15.8.16 20:47

@Jany-S dekuji,uvidime no ;) ale kdyz to nevyjde ted, vyjde to jiny cyklus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
15.8.16 20:50

@wwwinky aha, tak to jsem nevěděla, myslela jsem, že testuješ krátce..no máš pěkné grafy :palec: akorát mi přijde, že ti vyhodnocuje ovu na docela nízké teplotě, ale každé tělo je jiné 8) tomu výkyvu nepřikládej váhu, občas ty cykly jsou různé a pokles teploty může být ovlivněn čímkoliv, viroza, stres, atd..po ovu by ti teplota měla stoupat, měl by proběhnout pokles, ale po celých 14 dní do MS by měla být vysoko, takže poznáš..
A zkoušíš si ovu jistit i ovu testama? jestli FF opravdu odpovídá skutečnosti? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
15.8.16 20:51

@Saba123 jasný, budeme tady bojovat společně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
15.8.16 20:54

@Jany-S presne tak :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
15.8.16 20:54

@Janiicka33 tak může to být těhu a nemusí, ovulka mohla proběhnout později, proto se na testu nic nezobrazuje, tak zkus ještě vydržet pár dní a zkus testnout, jestli do té doby nedorazí MS a uvidíš na čem jsi. Tyto příznaky bývají těhotenské, ale taky to není pravda, ba naopak se z toho vyklube PMS, takže těžko říct, jestli to je známka těhu :think: každopádně holky, na testování nepoužívejte MAMATESTY, dělají falešné duchy, kupujte raději od Dr.Maxe nebo ten Clearblue, to je jistota :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
15.8.16 20:57

@Jany-S ahojky kocko. Sice trhu nejsem, ale mela si pravdu s tím, ze MS jsem mela jen 3 dny :D :D :D jinak jdeme na novy cyklus :-) kolikatej den už mas zpoždění??? To je divný ze na testu nic a MS taky nic… :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
15.8.16 21:05

@llsonik no na mě to působí asi takhle…stává se, že se vajíčko oplodní, ale není prosperující, tak odejde s MS, což se stává, no něco tam muselo proběhnout :think: jinak si to neumím vysvětlit, teplota nahoře a MS 3 dny :think: no, ale pro jistotu si kup kontryhel, krásně ti srovná sliznici a pomůže srovnat cyklus, pomáhá i při MS..pít 2× denně, nekupuj sáčky, kup si směs a pít jen do ovulace :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí