Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Saba123 bohužel
v sobotu jsem testovala a nic..ani jsem s tím nepočítala, spíš jsem chtěla vyloučit možnost těhu
no snad do konce týdne dorazí..uvidíme
@Jany-S v dalsim cyklu to urco vyjde
budu na tebe myslet a drzet palecky ![]()
@Jany-S ja jsem zvedava na nas pojistili jsme to pred, pritom a potom
tak uvidime
urcite vam to vyjde, kazdemu to musi jednou vyjit ![]()
@Jany-S píše:
@wwwinky myslela jsem to tak, že bys měla testovat alespoň 2-3 měsíce, než zjistíš, jak ti teploty fungují a jestli dokážeš vypozorovat plodné dny, hleny atd..takhle to testění je dost zkreslené..ale chápu, někdy začít musíš
To špinění k tomu občas patří..stává se, že holkám s přicházející ovulací pobolívají vajčníky, podbřišek jako při MS a zašpiní, někdo vůbec, takže je to individuální, proto to chce delší dobu měřit, abys tyhle věci vypozorovala
ja prave merim teplotu uz treti mesic
a vzdy mam kolem 36.6 před ovu a 37.1 po ovu
ale tento cyklus mi to jde porad dolu
a vcera 36.3,coz jsem nikdy nemela a dnes hop 36.54 a spineni
najdu graf
@Jany-S posílám grafy
ten posledni je zvlastni
nizke teploty a dnes spineni
ultrazvuk ve ct folikul 14mm a 13 mm a 12mm
Ahoj holky tak nevím jak se to stalo ale nějak jsem to popletla. Menstruace kterou jsem napocitala na 7.8. (28.cyklus) jsem sletla protože mám v poslední době po 35. dnech. Tak ze to vycházelo ze ms mela přijít včera ale nepřišla..Plodné dny tedy vychazeli od 29.-1.8. Je mi zle od zaludku, mam natekle a bolavé prsa, ještě včera jakoby bolest slabla ale dnes je cítím intenzivněji. Ale bojím se ze zase testnu a nic.. Když už jsem to zkoušela 9.8 a test negativní. Co myslíte?
@Saba123 to je dobře, tak držím palce, ať se z toho něco vyklube
už to tu někdo musí prolomit ![]()
@Jany-S dekuji,uvidime no
ale kdyz to nevyjde ted, vyjde to jiny cyklus ![]()
@wwwinky aha, tak to jsem nevěděla, myslela jsem, že testuješ krátce..no máš pěkné grafy
akorát mi přijde, že ti vyhodnocuje ovu na docela nízké teplotě, ale každé tělo je jiné
tomu výkyvu nepřikládej váhu, občas ty cykly jsou různé a pokles teploty může být ovlivněn čímkoliv, viroza, stres, atd..po ovu by ti teplota měla stoupat, měl by proběhnout pokles, ale po celých 14 dní do MS by měla být vysoko, takže poznáš..
A zkoušíš si ovu jistit i ovu testama? jestli FF opravdu odpovídá skutečnosti? ![]()
@Janiicka33 tak může to být těhu a nemusí, ovulka mohla proběhnout později, proto se na testu nic nezobrazuje, tak zkus ještě vydržet pár dní a zkus testnout, jestli do té doby nedorazí MS a uvidíš na čem jsi. Tyto příznaky bývají těhotenské, ale taky to není pravda, ba naopak se z toho vyklube PMS, takže těžko říct, jestli to je známka těhu
každopádně holky, na testování nepoužívejte MAMATESTY, dělají falešné duchy, kupujte raději od Dr.Maxe nebo ten Clearblue, to je jistota ![]()
@Jany-S ahojky kocko. Sice trhu nejsem, ale mela si pravdu s tím, ze MS jsem mela jen 3 dny
jinak jdeme na novy cyklus
kolikatej den už mas zpoždění??? To je divný ze na testu nic a MS taky nic…
![]()
@llsonik no na mě to působí asi takhle…stává se, že se vajíčko oplodní, ale není prosperující, tak odejde s MS, což se stává, no něco tam muselo proběhnout
jinak si to neumím vysvětlit, teplota nahoře a MS 3 dny
no, ale pro jistotu si kup kontryhel, krásně ti srovná sliznici a pomůže srovnat cyklus, pomáhá i při MS..pít 2× denně, nekupuj sáčky, kup si směs a pít jen do ovulace ![]()