Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Taky mi se snazime o miminko uz aspon rok. Muj budouci manzel uz z drivejska dve deti ma. Tak doufam zre to vyjde. ![]()
@Terlinda ahoj, tal drzim palecky aby to vyslo, hlavni je mit pozitivni myslenky… ![]()
@venisa taky v to doufam, byly by jsme nejstatnejsi na svete. ![]()
@Terlinda tak to by nas bude nejstastnejsich vic… kdyz se zadari budu ta nejstasnejsi zenska na svete ![]()
@Kajule21 dobře delas
taky jsem se prestala hlidat
porad jsem se jen hlidala a sledovala a ted jsem si rekla. ze na to kaslu a proste se uvidi
merim taky bt
tal uvidime
snad se nam to povede
uz jsem z toho byla psychicky uplne vycerpana a venovala jsem tomu porad tolik casu, ze bylo na case se na to vykaslat ![]()
@venisa píše:
@Kajule21 sup sup bylo vceradneska jsme do ctyr v praci a pak mam sraz s kamoskou, takze sup sup na milacka az jedine vecer…
To je jedno v kterou hodinu, ale pořádně to pojistit
![]()
@Terlinda píše:
@venisa kez by to nam co moc chtej vyslo..![]()
![]()
![]()
Ale to víš, že o vyjde
Jenom se tím nesmíš tak moc zabývat (lehce se to řekne, já vím),ale je to tak. A čím víc nad tím budeš přemýšlet, tím víc zaměstnáš psychiku a tím spíš to nepůjde
Prostě se jen tulte, snaž se na to nemyslet a věřit, že se to brzo stane.Ale věřit opravdu a žádné pochybnosti!! ![]()
@wwwinky píše:
@Kajule21 dobře delas
taky jsem se prestala hlidat
porad jsem se jen hlidala a sledovala a ted jsem si rekla. ze na to kaslu a proste se uvidi
merim taky bt
tal uvidime
snad se nam to povede
uz jsem z toho byla psychicky uplne vycerpana a venovala jsem tomu porad tolik casu, ze bylo na case se na to vykaslat
Nooo, výborně
První měsíc jsem obrečela, druhý jsem byla jenom smutná a dál vím, že už smutná nebudu, protože to brzo vyjde, takže hledím do budoucna a těším se z toho, že už to brzo přijde a neohlížím se zpátky, co bylo nebo jak dlouho se člověk snaží a úplnš nejhorší je: „ale co když to nevyjde?“ nebo: „no, tak to já určitě hned tak neotěhotním“ apod. Musíme si říkat, že všechny otěhotníme brzy a hotovo!!A opravdová víra dělá zázraky…
![]()