Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@chillli píše:
@Jany-S jasně, určitě na ní nebudu stopro spoléhat. A prosím tě ještě (jsem otravná že, ale ty vždy poradíš) tam jsou světle zelené políčka - ovulation a tmavě zelené fertile (to jsem si přeložila jako plodné?) takže kdyby to náhodou sedělo tak se řídit těmi tmavými ne?
v pohodě…klidně se ptej
jojo, ty zelené políčka jsou ovulační a fertile jsou plodné..vypočítá ti to cca 3-4 dny, to je těch 24-48h ![]()
@chillli já taky ovulku poznám podle bolesti břicha na jedné straně, kolikrát až tak moc, že chodím v předklonu a nemůžu se narovnat, kontrolovala jsem to i podle ovulačních testů a sedělo to, antikoncepce určitě upravuje obojí, když jsem ji brala tak jsem neměla ani bolestivou MS ani jsem necítila ovulaci
@mrkvikva ja jsem teprve 25.6 dobrala HA, prvni cyklus po dobrani to nevyslo ale MS prisla celkem v terminu… dnseka MS asi konci, tak den na druhy cyklus bez prasku… jen pro upresneni, nic nehlidam… me s pritelem dohodu, ze do prosince tomu nechame volny prubeh… tak jsem zvedava jak to pujde
@Jany-S přesně tak a přesto se tady najdou lidi, kteří se radši rozčilují, že někdo neví,,základní pojmy,, a přitom sem taky určitě zabrousili jako začátečníci bez znalostí. Taky jsem ráda, že teď už můžu taky nekomu poradit i já ![]()
@venisa tak pokud nemáš žádny problémy, nebo o žádnych nevíš tak bych to viděla nadějně, ono stejně chvíli trvá než si tělo zvykne na jiný režim, bez HA
Ahoj holky! Chci vám říct aby jste to zkoušeli po 3 dnech a nemyslely na to tak moc.. Někde jsem se to dočetla. U nás to na 100% zafungovalo, už máme doma naší princeznu. My jsme to zkoušeli každy den (někdy i více) a tak celých 10 měsíců, a nic z toho nebylo. Už jsme byli zoufalí.. A ono se píše že se to nestihne nazbírat když je to často
už jsme byli objednány i na testy plodnosti.. Nakonec jsme to daly na výročí
Nevím jestly to někomu pomůže, ale já jsem byla rada když jsem tu radu našla )
@mrkvikva píše:
@Jany-S přesně tak a přesto se tady najdou lidi, kteří se radši rozčilují, že někdo neví,,základní pojmy,, a přitom sem taky určitě zabrousili jako začátečníci bez znalostí. Taky jsem ráda, že teď už můžu taky nekomu poradit i já
@nikakus krásně se to říká, ale praxe je horší
ale v podstatě máš pravdu, ono skoro 70% tvoří psychika..ale která to dokáže v tom momentě pustit z hlavy?? ![]()
@mrkvikva tak zadne problemy nemam, teda aspon o zadnych nevim…
@chillli ja bolestivou menstruaci mela i kdyz jsem brala HA. Nwm no, ale jste hodny holky, aspon tady mam s kym popovidat ![]()
@Jany-S je tak to dekuji za radu, od pristiho cKlu to zacnu sledovat a kdyby ovulka nebyla, hned dam na tvou radu
jsi hodna
@Saba123 píše:
@Jany-S je tak to dekuji za radu, od pristiho cKlu to zacnu sledovat a kdyby ovulka nebyla, hned dam na tvou radujsi hodna
@Jany-S píše:
@nikakus krásně se to říká, ale praxe je horšíale v podstatě máš pravdu, ono skoro 70% tvoří psychika..ale která to dokáže v tom momentě pustit z hlavy??
No my jsme na to taky myslely že proč to nejde jak šly měsíce.. Myslely jsme si že to ani nepůjde už.. A pak jsme to začaly zkoušet jednou za tři dny a na výročí jsme vybrali takové prostředí že jsme na to nemyslely vůbec a jen se uvolnili
a vyšlo to perfektně.. A před tím jsem zkoušela zvedat nohy s zadečkem nahoru a všechno možné nic z toho nezabýralo..
@nikakus jenomze jak na to prestat myslet?
kdyz mate merit bazalni zeplotu, kdyz mate hlidat ovulaci, kdyz vas honi po doktorech atd
![]()