Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
397
3.8.16 14:45

@Saba123 asi se dost pozoruuješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
3.8.16 15:29

@Kiki24042014 prave ze nepozoruju, nechavam tomu volny prubeh… Ale tohle se asi prehlidnout neda, kdyz mas v podbrisku bolesti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
3.8.16 16:07

@Saba123 No já je mám každý měsíc a těhotná nejsem. Kdybys tomu nechávala volný průběh tak se neptáš co to znamená 7DC, udělej si ovu test a budeš vědět. Těhotenství to nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
3.8.16 18:12

@Kiki24042014 ja jsem tam nepsala, ze jsem tehotna!!! To by bylo i nemozny!!! Psala jsem ze jsem 7DC a ze me poboliva v podbrisku, ze jsem to nikdy po skonceni MS nemela! Nevim co je na tom, ze jsem se zeptala!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
3.8.16 19:56
@Jany-S píše:
@Domuska no holka mizérie…asi mám anovulák…v neděli jsme to sice pojistily, byla jsem 17DC, ale stejně si myslím, že je to v kopru :roll:

Tak to vyjde pristi mesic :kytka: ja jsem zitra 8dpo, tak se nemuzu dockat, az vykupim dr max tt :lol: urco sem hodim foto zitra :jazyk: :dance:

• Citovat
  • Upravit
1341
3.8.16 20:09
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Mohl by mi někdo poradit, jak se přestat soustředit na otěhotnění a přijít na jiné myšlenky. :( Abych začala od začátku. V roce 2013 jsem porodila bohužel mrtvou holčičku. Po třech letech jsem se tak nějak dala psychicky do pořádku, ale pořád mi v životě dítě strašně moc chybí :( těhotenství přišlo samo od sebe ani jsme se nějak nesnažili nebo zatím nechtěli. Ted se s přítelem snažíme 3 měsíce a stále nic, jsem úplně posedla, každou menstruaci těžce obrečím. Beru to jako těžkou zradu od někoho ze shora. Proč mi dítě vzal a nedopřeje mi další??? :,( :,( :,( Potřebuji otěhotnět jinak se asi zblázním. Díky za každou radu. Bára

Ahoj, tak v první řadě mi je velmi líto, co jste si prožili. Já mám nedonošeného a ten strach kdy doktoři nevěděli, jestli přežije další hodiny byl hrozný.
Ale jsi velmi silná. Rady typu nemyslete na to jsou totálně na prd, to tu víme každá. Ono když to člověk moc chce těžko na to nebude myslet.
Zkusila bych nějaké bylinky nebo přípravky - kontryhel, Nosifol inofolic. Stáhni si diář ženský a zapisuj si MS, bazální teplotu třeba. A taky klidně zkus i ovu testy.
Na těch tu jedeme asi všechny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
3.8.16 20:12

@Domuska tak se zeptám, ikdyz budu opět za blbku :mrgreen: zkratky některé už chápu DC, BT… Ale co je to DPO? :think: DnyPoOvulaci? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
3.8.16 21:03

@chillli no měl by být přesnější, ale je to jen appka, lidské tělo je občas zrádnější, takže néé vždycky se můžeš na appku spolehnout :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
3.8.16 21:05

@Saba123 může to být klidně ovulace..někdo mívá příznaky ovu bolestí podbřišku nebo píchání ve vaječnících..zkus si změřit BT nebo udělat ovu test..pokud na testu budou silné // čárky, tak je to ovulace :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
3.8.16 21:06

@Kajule21 Super, že to bereš takhle s nadhledem..každý cyklus je jiný, uvidíš, že se brzo zadaří..držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
3.8.16 21:08

@chillli ahoj, tak ja osobme si myslim, ze DPO je Den Po Ovulaci… ale jestli je to neco jineho, tak jsem za trubku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
3.8.16 21:09

@Jany-S ovulace 7DC, to mi prijde jako hloupost ne? Presne to jsem mela pichani ve vajecnikach, ale bylo to stridave. Tenhle mesic tomu necham volny prubeh a kdyz, tak budu merit a delat ovu testy od dalsiho cyklu ;) ale dekuji za nazor, jsi hodna… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
3.8.16 21:10
@Domuska píše:
Tak to vyjde pristi mesic :kytka: ja jsem zitra 8dpo, tak se nemuzu dockat, az vykupim dr max tt :lol: urco sem hodim foto zitra :jazyk: :dance:

no jasnačka…dej, ať se pokochám a držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
3.8.16 21:12

@chillli správně chápeš..DPO je opravdu den po ovulaci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
3.8.16 21:13
@Saba123 píše:
@Jany-S ovulace 7DC, to mi prijde jako hloupost ne? Presne to jsem mela pichani ve vajecnikach, ale bylo to stridave. Tenhle mesic tomu necham volny prubeh a kdyz, tak budu merit a delat ovu testy od dalsiho cyklu ;) ale dekuji za nazor, jsi hodna… ;)

hele může a nemusí..někdo má ovulaci v půlce cyklu, někdo skoro hned po MS..mě moje appka vypočetla ovulaci na 9DC - 10DC, takže všechno je možné..ale to si musíš zjistit, jak se tvé tělo chová, a v jakém DC se ti ovu dostavuje..ale jak říkám, možné to je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí