Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jany-S fotku snad až bude čárka víc vidět. dnes se mi zdála slabší než včera ![]()
@Leena15 trochu mi prijde, ze na tom druhem neco jako náznak vidim
Dobry den, chtela jsem se zeptat jestli ma nekdo podobnou zkusenosti s menstruaci ktera probehla 7Dpo. Ovulace mela probehnout 13.7.po pichnutem pregnylu. Test jsem si delala v sobotu a byl tam slaby dousek ale vcera jsem byla na krev a vysledky negativni. Cele se mi to zda divne ![]()
@chillli Já nejvíc v tom telefonu, na papírku vůbec.// tady v PC taky skoro vůbec a vidím malinko v tom telefonu. Myslím, že z toho nic nebude…
@Domuska píše:
No jo ja vim ze je to nechutneale je to tak…
![]()
a jak jsi to myslela s tou msc?
ja jsem to nemela tri roky, protoze jsem mela mirenu
Ale není to nechutné, já jsem to hned nepochopila, mě to došlo až ve chvíli, kdy jsem příspěvek odeslala…hele všechny tady děláme krkolomné kousky proto, aby se to povedlo, tak se omlouvám za přiblblý dotaz ![]()
A s tou mirenou máš pravdu, musela jsem si to přečíst znovu…pak to dává smysl ![]()
@chillli píše:
@Jany-S fotku snad až bude čárka víc vidět. dnes se mi zdála slabší než včera
Jasný, dej až budeš potřebovat slyšet názor nás ostatních ![]()
@Leena15 Kočko, to je mamatest? ten dělá docela falešné duchy
jinak za mě, já tam bohužel nic nevidím, nemáš ještě jiný druh těhu testu? ![]()
@Jany-S Mě se nikdy nestalo že by mi udělal falešné duchy, hodně často ho kupuju a vždycky bílo :/ dnes zkusím koupit toho Dr.Maxe… a uvidím.
@Anonymní píše:
Dobry den, chtela jsem se zeptat jestli ma nekdo podobnou zkusenosti s menstruaci ktera probehla 7Dpo. Ovulace mela probehnout 13.7.po pichnutem pregnylu. Test jsem si delala v sobotu a byl tam slaby dousek ale vcera jsem byla na krev a vysledky negativni. Cele se mi to zda divne
Bohužel nemám
ale ještě neházej flintu do žita, pregnyl se drží v těle dlouho, ale prvních 14 dní ti na testu falešného ducha udělá
zkus ještě vydržet, možná je to moc brzo…zkus testnout ještě za pár dní a když ani pak nic, tak bych čekala na další MS
@Jany-S píše:
Ale není to nechutné, já jsem to hned nepochopila, mě to došlo až ve chvíli, kdy jsem příspěvek odeslala…hele všechny tady děláme krkolomné kousky proto, aby se to povedlo, tak se omlouvám za přiblblý dotaz
A s tou mirenou máš pravdu, musela jsem si to přečíst znovu…pak to dává smysl
Dekuji ze me neodsuzujes
ve stredu bych mela ovulovat, tak dnes by byl sex velice na miste, ale maly ma strevni chripku, tak z toho asi nic nebude ![]()
@Leena15 Určo zkus, hodně holek na diskuzích nadává na mamatesty, že dělají falešné duchy, někdo s ním spokojen je, ale Dr. Max to jistí… ![]()