Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1341
25.7.16 22:34

@Jany-S fotku snad až bude čárka víc vidět. dnes se mi zdála slabší než včera :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
26.7.16 08:34

Holky, vidite tam neco? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
26.7.16 09:29

@Leena15 trochu mi prijde, ze na tom druhem neco jako náznak vidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.16 09:53

Dobry den, chtela jsem se zeptat jestli ma nekdo podobnou zkusenosti s menstruaci ktera probehla 7Dpo. Ovulace mela probehnout 13.7.po pichnutem pregnylu. Test jsem si delala v sobotu a byl tam slaby dousek ale vcera jsem byla na krev a vysledky negativni. Cele se mi to zda divne :(

• Citovat
  • Upravit
1341
26.7.16 14:31

@Leena15 myslím že tam něco hodně slabého vidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
26.7.16 14:36

@chillli Já nejvíc v tom telefonu, na papírku vůbec.// tady v PC taky skoro vůbec a vidím malinko v tom telefonu. Myslím, že z toho nic nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
26.7.16 14:38

@Leena15 vyzkoušej znovu za dva dny
nadeje umira posledni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
26.7.16 14:48
@Domuska píše:
No jo ja vim ze je to nechutne :oops: ale je to tak… :zed: 8o a jak jsi to myslela s tou msc? :think: ja jsem to nemela tri roky, protoze jsem mela mirenu :think:

Ale není to nechutné, já jsem to hned nepochopila, mě to došlo až ve chvíli, kdy jsem příspěvek odeslala…hele všechny tady děláme krkolomné kousky proto, aby se to povedlo, tak se omlouvám za přiblblý dotaz :roll:
A s tou mirenou máš pravdu, musela jsem si to přečíst znovu…pak to dává smysl :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
26.7.16 14:48
@chillli píše:
@Jany-S fotku snad až bude čárka víc vidět. dnes se mi zdála slabší než včera :roll:

Jasný, dej až budeš potřebovat slyšet názor nás ostatních :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
26.7.16 14:49

@Leena15 Kočko, to je mamatest? ten dělá docela falešné duchy :think: jinak za mě, já tam bohužel nic nevidím, nemáš ještě jiný druh těhu testu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
26.7.16 14:52

@Jany-S Mě se nikdy nestalo že by mi udělal falešné duchy, hodně často ho kupuju a vždycky bílo :/ dnes zkusím koupit toho Dr.Maxe… a uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
26.7.16 14:55
@Anonymní píše:
Dobry den, chtela jsem se zeptat jestli ma nekdo podobnou zkusenosti s menstruaci ktera probehla 7Dpo. Ovulace mela probehnout 13.7.po pichnutem pregnylu. Test jsem si delala v sobotu a byl tam slaby dousek ale vcera jsem byla na krev a vysledky negativni. Cele se mi to zda divne :(

Bohužel nemám :nevim: ale ještě neházej flintu do žita, pregnyl se drží v těle dlouho, ale prvních 14 dní ti na testu falešného ducha udělá :think: zkus ještě vydržet, možná je to moc brzo…zkus testnout ještě za pár dní a když ani pak nic, tak bych čekala na další MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
26.7.16 14:55
@Jany-S píše:
Ale není to nechutné, já jsem to hned nepochopila, mě to došlo až ve chvíli, kdy jsem příspěvek odeslala…hele všechny tady děláme krkolomné kousky proto, aby se to povedlo, tak se omlouvám za přiblblý dotaz :roll:
A s tou mirenou máš pravdu, musela jsem si to přečíst znovu…pak to dává smysl :palec:

Dekuji ze me neodsuzujes :oops: ve stredu bych mela ovulovat, tak dnes by byl sex velice na miste, ale maly ma strevni chripku, tak z toho asi nic nebude :,(

• Citovat
  • Upravit
3478
26.7.16 14:56

@Leena15 Určo zkus, hodně holek na diskuzích nadává na mamatesty, že dělají falešné duchy, někdo s ním spokojen je, ale Dr. Max to jistí… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
26.7.16 14:57
@Leena15 píše:
Holky, vidite tam neco? :nevim:

Ja tam vidim pidi ducha :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...