Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Domuska tak pokud ve středu přijde ovu, tak zkus ještě druhý den po ovu, to by taky mohlo klapnout..spermie vydrží v těle až 5 dní, takže šance tu je ![]()
Holky mažu nakoupit, na večír se zase připojím, tak zatím pa ![]()
@Domuska Já taky vidím pidi-pidi.)))) no uvidíme, začínám zas magořit a nejde mi se dát do klidu… celej měsíc to neřeším a co najednou se mnou udělá pidi duch kterej snad ani není duch…
@Jany-S píše:
@Domuska tak pokud ve středu přijde ovu, tak zkus ještě druhý den po ovu, to by taky mohlo klapnout..spermie vydrží v těle až 5 dní, takže šance tu je
Kezby. Chlap tomu chce nechat volny prubeh ale ja samozrejme chci dite hned!
takze si hlidam vse mozne a ovulku poznam podle bolesti v podbrisku a hlenu. Asi mam detinsky dotaz, ale je mozne ze mam ovulaci jen nekolikrat za rok?
jelikoz me to neboli kazdy mesic ![]()
@Leena15 píše:
@Domuska Já taky vidím pidi-pidi.)))) no uvidíme, začínám zas magořit a nejde mi se dát do klidu… celej měsíc to neřeším a co najednou se mnou udělá pidi duch kterej snad ani není duch…
No ja jsem taky byla totalni magor ze zacatku a pak jsem myslela ze jsem tehotna a doslo mi, ze jsme vlastne jeste ani nemeli sex
takze se snazim zneuzivat chlapa co dva dny a svickuju, prstikuju, podkladam zadek a beru fertility blend ![]()
@Jany-S dekuji moc za odpoved, vyzkousim test zitra, prave se bojim protoze mam jit na rentgen.
@Domuska Tak říká se netlačit na pilu, ale všechny moc dobře víme, že to moc nejde, chceme to prostě hned, takže to chápu, ženská by udělal cokoliv, jen aby to bylo ![]()
No jasně že existuje anovulační cyklus, někdo ho mívá párkrát do roka, někdo vůbec, je to různé, většina holek to pozná, když přijde ovu právě podle bolestí a hlenovitého výtoku, ale ani když to test nezachytí, tak i třeba ovu projde a ty ani o tom nevíš, že vůbec byla, prostě je to občas záhada no ![]()
@Anonymní píše:
@Jany-S dekuji moc za odpoved, vyzkousim test zitra, prave se bojim protoze mam jit na rentgen.
Držím palce
a když by to nevyšlo, tak to vyjde příště..a příčinu znáte, když pícháš pregnyl?
@Leena15 píše:
Test od Maxe bilooo
Bohužel, i já vidím sněhobílo
tak zkus ještě počkat, třeba se ještě vybarví..kolik jsi DPO?
@Jany-S to nevim./ vubec sem ovu nejak nehlidala… No uvidim, zkusim testnout pozitri.)
@Leena15 a víš aspoň kdy zhruba máš dostat MS? aspoň podle toho bysme se mohli odpíchnout ![]()
@Leena15 hmmm, tak to by už na testu mělo být něco vidět
no zkus ještě vydržet a udělej za 2 dny test znovu, a když bude zase negativní, zajdi na gyndu, píchnout ti vyvolávačku a prohlédnou UTZ, jestli je vše OK ![]()
@Jany-S doktor rikal ze jsme oba dva v poradku a hlidal mi ted mesic jak to tam vsechno probiha a kdyz uz mela byt ovulace tak mi ho pro jistotu pichl. No ale dneska jsem si delala test a nic.
tak snad priste