Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@chillli píše:
Tak v neděli slabý duch, v úterý nic a dneska taktože by se to blížilo?
Aha a ja myslela ze je to tt ormoluvam se preji hodne stesti at vam to vyjde
@Jany-S no a problém je, že mám poslední proužek doma. Budu muset říct chlapovi že musíme zajet vedle do města na nákup
![]()
To bychom si opravdu přály všechny, jednou to vyjít musí!
![]()
@chillli No určitě…ať to neprošvihnete, jste kousek od finiše ![]()
Určitě to vyjde tenhle cyklus, držím palce ![]()
Jasně ze to vyjde hlavně mít viru v sebe samé a ono to přijde ![]()
Tak ja mám druhy den zpoždění taky normální u mě ale trochu mě začal bolet a píchat podezřele podbrisek říkám si nebudu si to namlouvat ze mě něco picha a vždy to nějak prechodim nechci se na nic upoutavat protože pak přijde červená a ja to sklámani zažila tolikrát ze už nechci ale zítra si test udělám protože to bude týden od té Ovulace co si myslím ze byla tak uvidíme dam vám vědět a pošlu fotku
Ahojte holky jsem tu nová takže nevím kam se zařadit. Doufám že mě neposlete do háje s mojí otázkou. Je opravdu možné být těhotná když je na testiku hodně slabounky duch? Z těhotenství mam docela strach tak by me to zajimalo. S manželem jsme měly nechráněný styk první a třetí den po mesickach (12.7., 14.7.) teď poslední 3 dny pro jistotu testuji vždy ráno dnešní test negativní položila jsem ho na krabičku po obědě jsem kolem toho šla a že ho vyhodim ale vsimla jsem si že na něm je slabý duch pěkně viditelný i z půl metru bez jakéhokoli zkoumání. Je možné že by to test tak brzy ukázal? Nebo myslíte že by mohl být test jen vadný?
@Nesssy píše:
Ahojte holky jsem tu nová takže nevím kam se zařadit. Doufám že mě neposlete do háje s mojí otázkou. Je opravdu možné být těhotná když je na testiku hodně slabounky duch? Z těhotenství mam docela strach tak by me to zajimalo. S manželem jsme měly nechráněný styk první a třetí den po mesickach (12.7., 14.7.) teď poslední 3 dny pro jistotu testuji vždy ráno dnešní test negativní položila jsem ho na krabičku po obědě jsem kolem toho šla a že ho vyhodim ale vsimla jsem si že na něm je slabý duch pěkně viditelný i z půl metru bez jakéhokoli zkoumání. Je možné že by to test tak brzy ukázal? Nebo myslíte že by mohl být test jen vadný?
Možné je všechno zkus testovat znovu zítra ráno přeji mnoho štěstí
Poslusne hlasim, ze dnes otehotnim
. nastalo moje mesicni radovani a to ovulka, pri ktere bolesti nedycham. Potvrdil mi to hlen
. uz jen dat diteti cichnout ke chloroformu a hups na vec
![]()
@Nesssy Ahoj, vítej
tak možné je všechno, ale takhle brzo po MS?
to se mi moc nezdá, ale může být, proč ne? výjimky potvrzují pravidla ![]()
Určitě testuj dál, je taky možné, že se jedná o biochemko a to pak odejde s MS, to poznáš, že na testu bude čárka slábnout..a nebo naopak sílit a pak je to těhu ![]()
@Domuska píše:
Poslusne hlasim, ze dnes otehotnim![]()
. nastalo moje mesicni radovani a to ovulka, pri ktere bolesti nedycham. Potvrdil mi to hlen
. uz jen dat diteti cichnout ke chloroformu a hups na vec
![]()
Tak holka hupky šupky na to, ať tu máme za pár dní pozitivní testy…já chtěla taky dneska znásilnit muže, ale bohužel, pravačka mě předběhla
takže zítra..ovu by teprve měla přijít, ovu test ukázal slabého ducha, BT je ještě nízko, tak jestli moje appka z FF nekecá, tak ovu by měla být 31.7., tak uvidíme ![]()
Tak hodně štěstí a užijte si to
![]()
@Jany-S tak jsem pekne nastvana
je straaaaasne unaveny a dneska proste nic
sexovali jsme naposled 26.7 a otazka, jestli si tam ti spermoni na vajicko pockali a podarilo se to, nebo nepockali a zitra o 10vecir uz bude na nejake oplodnovani pozde, pac vajicko uz cekat nebude
![]()
@Jany-S píše:
@Nesssy Ahoj, vítejtak možné je všechno, ale takhle brzo po MS?
to se mi moc nezdá, ale může být, proč ne? výjimky potvrzují pravidla
Určitě testuj dál, je taky možné, že se jedná o biochemko a to pak odejde s MS, to poznáš, že na testu bude čárka slábnout..a nebo naopak sílit a pak je to těhu