Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1341
18.8.16 21:57

Sakra, dneska padám doslova na hubu a naopak chlap měl dneska pohodu v práci a dává mi návrhy na sex. Sakra, že bych se přemohla?! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
18.8.16 22:09
@chillli píše:
Sakra, dneska padám doslova na hubu a naopak chlap měl dneska pohodu v práci a dává mi návrhy na sex. Sakra, že bych se přemohla?! :lol:

Jdi do toho 8) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
18.8.16 22:47

A tohle je můj graf a vůbec nevím, co si o tom myslet :think: Faktem je, ze minulý cyklus jsem měla 36dní… :? (Posunutý díky nedostatku červených krvinek a železa).Nějaké vyjádření? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
18.8.16 22:53

@Kajule21 tak jo, ještě, že jsem se překonala :mrgreen: nelituji haha :mrgreen:
Ty jo já se v grafech nevyznám, ale tobě to tam tak polehoucku se mění ta teplota. Každé tělo jiné, ale máme je stejně divné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
18.8.16 22:58

Ty jo teď koukám do kalendáře a dokonce jsem to měla dostat pátého a ne osmého, jak jsem myslela :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
19.8.16 05:52

@chillli to mi povídej :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
19.8.16 05:52
@chillli píše:
Sakra, dneska padám doslova na hubu a naopak chlap měl dneska pohodu v práci a dává mi návrhy na sex. Sakra, že bych se přemohla?! :lol:

no šup šup :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
19.8.16 05:54

@Kajule21 teplotu máš zatím pořád ještě nízko, ale může se ještě zvýšit, koukala jsem, že sexu máte celkem dost..akorát z grafu nepoznám, kdy byla ovu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
19.8.16 05:55

@chillli no a co teď? budeš ještě testovat, nebo počkáš spíš na MS? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
19.8.16 06:19

@Jany-S počkám. Necítím, že bych měla zase zbytečně testovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
19.8.16 07:50
@Jany-S píše:
@Kajule21 teplotu máš zatím pořád ještě nízko, ale může se ještě zvýšit, koukala jsem, že sexu máte celkem dost..akorát z grafu nepoznám, kdy byla ovu :think:

No, to já právě taky nepoznám, kdy byla OVU, jestli vůbec :nevim: jojo, sexu máme dost :dance: A stejně jako @chillli se v grafech vůbec nevyznám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
19.8.16 08:01

@Kajule21 v tom je třeba právě ten graf od FF lepší, že podle teplot ti v kalendáři vypočítá ovu a následně počítá DPO, včetně návaznosti na nový cyklus, v tom tvém to fakt nepoznám :think:
A co třeba ty ovu testy? podle nich bys mohla chytit ovu, když ti to graf neukáže.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
19.8.16 15:47
@Jany-S píše:
@Kajule21 v tom je třeba právě ten graf od FF lepší, že podle teplot ti v kalendáři vypočítá ovu a následně počítá DPO, včetně návaznosti na nový cyklus, v tom tvém to fakt nepoznám :think:
A co třeba ty ovu testy? podle nich bys mohla chytit ovu, když ti to graf neukáže.. :roll:

Prdím na test :lol: Řekla jsem si, že se tím nebudu stresovat a myslet na to. Věřím, že to brzo přijde, tak se nechám překvapit :dance: Navíc jsem to tak nějak „řešila“ spíš jen proto, že sem holky dávaly grafy, tak že se třeba kuknete a řeknete mi k tomu něco :) Dneska už jsem měla zase 36,5 °C tak snad poleze nahoru.Mimo to mě teď odpoledne začal celkem dost pobolívat levý vaječník (až jsem se lekla, že mi snad po 17dnech přijde zase MS :lol: ) a naše mamina, co před měsícem rodila mi říkala, že je to ovulace.Tak uvidíme - večer hupsnu na manžela (to jen tak pro případ, že by to opravdu ovu byla :lol: )..Ale nějak zvlášť se tím trápit a zabývat nebudu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
19.8.16 19:54

@Kajule21 tak držím palce, ať to klapne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
19.8.16 22:07

Ahojky holciny, tak jak jste na tom? Nějaká tehulka na obzoru?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí