Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sakra, dneska padám doslova na hubu a naopak chlap měl dneska pohodu v práci a dává mi návrhy na sex. Sakra, že bych se přemohla?! ![]()
@chillli píše:
Sakra, dneska padám doslova na hubu a naopak chlap měl dneska pohodu v práci a dává mi návrhy na sex. Sakra, že bych se přemohla?!
Jdi do toho
![]()
A tohle je můj graf a vůbec nevím, co si o tom myslet
Faktem je, ze minulý cyklus jsem měla 36dní…
(Posunutý díky nedostatku červených krvinek a železa).Nějaké vyjádření? ![]()
@Kajule21 tak jo, ještě, že jsem se překonala
nelituji haha ![]()
Ty jo já se v grafech nevyznám, ale tobě to tam tak polehoucku se mění ta teplota. Každé tělo jiné, ale máme je stejně divné ![]()
Ty jo teď koukám do kalendáře a dokonce jsem to měla dostat pátého a ne osmého, jak jsem myslela
![]()
@chillli píše:
Sakra, dneska padám doslova na hubu a naopak chlap měl dneska pohodu v práci a dává mi návrhy na sex. Sakra, že bych se přemohla?!
no šup šup ![]()
@Kajule21 teplotu máš zatím pořád ještě nízko, ale může se ještě zvýšit, koukala jsem, že sexu máte celkem dost..akorát z grafu nepoznám, kdy byla ovu ![]()
@chillli no a co teď? budeš ještě testovat, nebo počkáš spíš na MS? ![]()
@Jany-S počkám. Necítím, že bych měla zase zbytečně testovat ![]()
@Jany-S píše:
@Kajule21 teplotu máš zatím pořád ještě nízko, ale může se ještě zvýšit, koukala jsem, že sexu máte celkem dost..akorát z grafu nepoznám, kdy byla ovu
No, to já právě taky nepoznám, kdy byla OVU, jestli vůbec
jojo, sexu máme dost
A stejně jako @chillli se v grafech vůbec nevyznám ![]()
@Kajule21 v tom je třeba právě ten graf od FF lepší, že podle teplot ti v kalendáři vypočítá ovu a následně počítá DPO, včetně návaznosti na nový cyklus, v tom tvém to fakt nepoznám ![]()
A co třeba ty ovu testy? podle nich bys mohla chytit ovu, když ti to graf neukáže.. ![]()
@Jany-S píše:
@Kajule21 v tom je třeba právě ten graf od FF lepší, že podle teplot ti v kalendáři vypočítá ovu a následně počítá DPO, včetně návaznosti na nový cyklus, v tom tvém to fakt nepoznám
A co třeba ty ovu testy? podle nich bys mohla chytit ovu, když ti to graf neukáže..
Prdím na test
Řekla jsem si, že se tím nebudu stresovat a myslet na to. Věřím, že to brzo přijde, tak se nechám překvapit
Navíc jsem to tak nějak „řešila“ spíš jen proto, že sem holky dávaly grafy, tak že se třeba kuknete a řeknete mi k tomu něco
Dneska už jsem měla zase 36,5 °C tak snad poleze nahoru.Mimo to mě teď odpoledne začal celkem dost pobolívat levý vaječník (až jsem se lekla, že mi snad po 17dnech přijde zase MS
) a naše mamina, co před měsícem rodila mi říkala, že je to ovulace.Tak uvidíme - večer hupsnu na manžela (to jen tak pro případ, že by to opravdu ovu byla
)..Ale nějak zvlášť se tím trápit a zabývat nebudu ![]()
Ahojky holciny, tak jak jste na tom? Nějaká tehulka na obzoru?:-)