Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@chillli já mám taky podezření na příchod MS..od včerejška jsem zaregistrovala na toaleťáku špinění, takže uvidíme..už to chce nějak rozštípnout ![]()
@Andrejka 12 ahoj, vítej mezi námi. Toho ZT je mi líto. Držím pěsti ať se co nejdřív zadari ![]()
@chillli děkuji.Pár dní jsem si tu pročítala a i tvůj osud. Také to nemáš jednoduché.
@Jany-S Zkoušela jsem vyfotit, ale nejde, je to dost slabé, hned jak bud lépe viditelné tak jsem dám
Pokud bude. Jo taky jsem se hodně divila, ale asi to bude i tím, že jsem v tu dobu užívala silné bylinky na játra a pročištění ze zdravotních důvodů a myslím si, že to čistilo komplet, takže se to asi projevilo i na MS ![]()
@Terka24 Bylinky jsou dobrý, mají sice delší dobu na užívání, ale zase je to lepší, než do sebe cpát chemii
tak nezapomeň sem pak dát fotku, jsem zvědavá ![]()
Tak poslední smena skoro za mnou…podle toho jak jsem kdysi mívala M/S uz mam 9dni spozdeni, ale váhu tomu neprikladam, protoze ted mam cykly opravdu jako slonice-cca 50-55 dni…jinak na me myslete holky.Ceka me posledních par veci a v sobotu v15 hodin ze me bude vdana pani
@Jany-S dobré ráno, tak co rozjelo se to?
u mě teplota stále klesá, bolí mě v podbřišku… A FF vypočítal na 26teho MS dle těch teplot, tak to možná tak vyjde… Tudíž bych měla přesně tři týdny zpoždění ![]()
@EllEff jeee tak krásný svatební den vám přeji
já se vdavala v únoru, takže to mám ještě v živé paměti ![]()
@Andrejka 12 Vítej tu
a budu držet palečky
všem se nám to jednou podaří
MUSÍ
![]()
@chillli zatím ne, ale počítám, že to tak do 2 dnů dorazí…mě FF vypočítal 1DC na neděli a pořád to ob den oddaluje, takž dnes jsem 40DC a zatím nic.. ![]()
Taky máš pěkný výkyv..3 týdny ![]()
Zkoušela jste nějaká brát inositol?
jen samostatne?
doktor rikal, ze mam vyzkoušet inofolic, ale nakonec jsme se dohodli, jelikoz beru kys. listovou (ktera je na recept - mam trombofilni mutaci, tak pro jistotu), ze budu brat jen samostatne inositol
mate s tim nekdo zkušenosti?
@wwwinky nemám, ale už jsem o něm taky přemýšlela, nakonec mě odradily peníze..to si raději koupím Inofolic za 300,–- ![]()
Tak poslušně hlásím, že se MS rozjíždí. Břicho bolí, a spinim už dost
takže hurá do dalšího kola ![]()
@chillli píše:
@Jany-S taaak u mě se to asi blížíteď jsem byla na WC a na papíru hooodne svetloulinka růžová kapka
Myslíš, že ta mrcha přijde? Nemůže to být třeba jenom špinění?