Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
94
23.8.16 14:33

@anonymní teď mám to samé. Je čas jen čekat zda bude sílit =(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.16 14:33

@Terka24 moc děkuji :hug: testnu jeste určitě dyl, pokud ms nedorazi. A u tebe ty testy byly nakonec opravdu pozitivní nebo dorazila ta ms?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.8.16 14:37

@Mia1990 budu ti moc držet palce, at čárky sílí :kytka: kdy budeš zase testovat a kdy má přijít ms? :-)

• Citovat
  • Upravit
88
23.8.16 14:42
@Anonymní píše:
@Terka24 moc děkuji :hug: testnu jeste určitě dyl, pokud ms nedorazi. A u tebe ty testy byly nakonec opravdu pozitivní nebo dorazila ta ms?

Mám zpožděni dle normálnéh cyklu o 8 dní, dnes jdu pro další testy, ve čtvrtek kontrola u dr. tak dám vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
23.8.16 14:43

@anonymní Děkuji moc. Budu testovat asi zítra ráno. Testovala jsem naposledy v neděli. Kdy má dorazit menstruace bohužel nevím. Nemám pravidelný cyklus. Bohužel od 27 - 47 dní zatím. Dnes jsem 43 dní =( Také držím palečky. Kdy budeš testovat ty? Jsem zvědavá jak to u tebe dopadne =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.16 14:49

@Terka24 tak to vypadá uz nadějně :-) dej určitě vedet ;-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.8.16 14:52

@Mia1990 ja to nechám asi až na ten pátek. Uvidím, jestli to vydržím :-D ale už vidím čárky snad úplně vsude, takže potrebuji schladit mozek :-D takhle dlouhé cykly jsou na prd. Nezkousela jsi na to něco? Ja tenkrát před prvním ditkem neměla žádný cyklus. Pak jsem si začala kapat Jeřáb ptačí a krásně mi srovnal cyklus :pankac: jsou to bylinky :-)

• Citovat
  • Upravit
94
23.8.16 15:06

@anonymní tento měsíc jsem si koupila kontryhelový čaj. O kapkách jsem zatím nic neslyšela. Děkuji za radu, určitě v novém cyklu vyzkouším. A za jak dlouho se ti to po nic vše srovnalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.16 15:22

@Mia1990 ja jsem asi 2 měsíce kapala v kuse kromě ms. A pak jsem ubírala a ubírala. Asi po 4 měsících jsem vysadila a cyklus krasne pravidelný. :-)

• Citovat
  • Upravit
497
23.8.16 15:51

Ahoj holky, muzu se k vam pridat? Procitam si diskuzi a je az smesne, jak to mam podobne, napriklad s @Mia1990 :) Je mi 26 let, v lednu jsem presne po 10ti letech vysadila antikoncepci, o bejby se snazime od konce kvetna, ted jsem 2DC, rozjizdime ctvrte kolo snazeni :roll: mam potize s nepravidelnym cyklem, od puli kvetna piji vzdy prvni pulku cyklu kontryhelovy caj a dvakrat cyklus 30 dni a dle bolesti jsem vedela, kdy probehla ovu.. Bohuzel ted zase cyklus 37 dni, tak od zitra se dam na gynex a uvidime, co se mnou udela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
23.8.16 16:04

@mishule9 Mě je také 26 let =D Máme to opravdu skoro stejné. Bohužel jen já mám víc rozhozenou menstruaci. Mě se cykli liší i o 20 dní. Bojím se díky tomu, že stále nemám ovulaci =( Kontryhel jsem začala pít tento měsíc poprvé prvních 14 dní a na další dávky čekám po menstruaci. Můžu říct, že zatím určitě nepomohl =D =D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
23.8.16 16:42
@wwwinky píše:
@Mia1990 tak to mas fakt jak ja
taky jsem nemerila a doufala, ze to bude hned, protoze vsichni kolem me otehotnely hned
ale pak jsrm zacala merit a musim se priznat, ze me to dost stresuje, jelikoz nad kazdou teplotou premyslim
ovu testy mi taky nejak nepomahaji
a začínám byt smutna z toho, ze se to nedari a bojim se
ale tobe budu drzet palecky
treba se zadarilo

V první řadě je potřeba to nehrotit!!Čím víc nad tím budete přemýšlet a stresovat se, tím hůř to půjde!!Já kromě měření teploty nedělám nic-ani nebudu!!Pokud chceme vědět, jestli máme ovu, musíme pro to holt i něco udělat (a měření BT se mi zdá jako nejjednodušší varianta a taky nejlevnější)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
23.8.16 16:49
@Mia1990 píše:
@wwwinky tak to je fajn, že jsme takhle na sebe narazili se stejným problémy. Vím přesně jak se cítíš, také začínám mít obavy aby šlo vše přirozeně a váhám zda je čas navštívit lékaře =( Alespoň prozatím aby mi pomohl se srovnáním menstruace. Zkusím test ještě za dva dny a uvidím. Teď jsem ve stresu jen když mě trochu zabolí břicho a mohlím se aby to nebyl náznak přicházející mršky =( Také ti držím palce, pokud ti ale nedělá dobře měření teploty, tak být tebou se na to vykašlu.

Pokud budeš takhle uvažovat a stresovat se, tak si to přivoláš. Myslím, že je dost brzy dělat po 5 měsících snažení závěry, že to nepůjde přirozeně a jestli to nezačít nějak řešit. Každý doktor ti řekne, že pokud se snažíte míň jak rok, je to normální, takže máte ještě 7 měsíců čas, než někam lítat. Jediné, co bych řešila na gyndě je nepravidelná MS a začala bych měřit teplotu. Já ji měřím, absolutně se tím nestresuju a vždycky si najdu něco pozitivního (a to měřím taky cca měsíc), třeba to, že se teplota chová tak jak má v 1. i ve 2.fázi cyklu a zaznamenávám si všechno do aplikace v mobilu a krásně jsem tento měsíc viděla, kdy mám ovulaci atd. Hlavně nehysterčím a nechávám věcem volný průběh. S manželem si každé tulení užíváme a vím, že to brzy přijde. Na co se stresovat nějakýma negativníma myšlenkama? :nevim: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
23.8.16 16:52
@Anonymní píše:
Děvčata, zdravim Vás :mavam: můžu se vás zeptat, jestli něco vidíte na testech? Příznaky by právě nějaké byly. Miminku se nebráníme, ale ani se aktivně nesnazime.Test jsem si udělala, jelikož mi není nejlíp posledních pár dní a bolí me podbrisek uz přes týden. Ms ma prijit v pátek. Děkuji :hug:

Ahoj, já tam teda vidím krásnou jednu čárku. Bohužel nic víc :nevim: Ale jak tady psaly holky, fotky můžou zkreslovat a ve skutečnosti tam třeba nějaký malý dušík může být… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
23.8.16 17:18

@Mia1990 kontryhel je spis na rust delozni sliznice, rekla bych
na srovnani hormonů a asi i cyklu je ten jerab ptaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...