Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3478
23.8.16 17:47
@wwwinky píše:
Holky, přijde vam, ze je ten graf v pohodě?
15.8 byl v 8h rano folikul 17mm
pak uz nevim
myslite, ze proběhla ovulace?
nikdy jsem tak nizke teploty nemela
ale je mozne, ze teprve se tělo procistilo od HA, kterou jsem vysadila na konci dubna a ze ted grafy budou vypadat takto :think:

Může a nemusí..proto bys měla měřit častěji, abys vypozorovala, jak se ten cyklus chová..takhle ti neumím odpovědět :think: každý cyklus je jiný, ale pokud se ti ustálí cyklus na 28DC nebo jiný, pak bys měla vypozorovat ovulku a v jaké teplotě ti chodí..pak už budeš vědět, takhle ti z toho testu nic neřeknu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
23.8.16 17:48

@Mia1990 ahojky, spíš bych řekla, že z toho nic nebude :think: i když stát se může všechno, ale já bych řekla, že z toho fakt mimi nebude :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
23.8.16 17:52
@Anonymní píše:
Děvčata, zdravim Vás :mavam: můžu se vás zeptat, jestli něco vidíte na testech? Příznaky by právě nějaké byly. Miminku se nebráníme, ale ani se aktivně nesnazime.Test jsem si udělala, jelikož mi není nejlíp posledních pár dní a bolí me podbrisek uz přes týden. Ms ma prijit v pátek. Děkuji :hug:

já teda bohužel nevidím nic… ale zkus za další 2 dny, uvidíš, třeba to tam bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
23.8.16 17:57

@chillli Ahoj kočko, tak dnes 1DC, jdeme na to..tento cyklus je náš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
23.8.16 18:37

duchové

@Anonymní píše:
@Mia1990 ja jsem asi 2 měsíce kapala v kuse kromě ms. A pak jsem ubírala a ubírala. Asi po 4 měsících jsem vysadila a cyklus krasne pravidelný. :-)

Tak nevím, vyfotit už lehce jde, ale nevím jestli uvidíte na pc, čárka je lépe a léep vidět každý den takže ovu asi byla později, myslím si, že jde o těhotenství, testuju 4 dny a je vidět lépe a lépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
23.8.16 18:42

vidíte něco?

Na živo vidím, na foto hůř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
23.8.16 18:44

@Terka24 já právě z fota nevidím nic :nevim: ale pokud je naživo vidět, tak to zkus ještě za 2 dny a z ranní moči a dej sem… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.16 18:50

Tak ja hlásím, ze se asi rozjíždí ms. Teď jsem začala mít růžový výtok… :roll:

• Citovat
  • Upravit
3478
23.8.16 18:52
@Anonymní píše:
Tak ja hlásím, ze se asi rozjíždí ms. Teď jsem začala mít růžový výtok… :roll:

nevadí, další cyklus před námi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
23.8.16 18:55

@Jany-S tak test je z teď, jako sílí to pomalinku, myslím, že jde o těhotenství jen kvůli rozházeným cyklům byla ovulace později, což by sedělo… čtvrtek jdu na preventivku tak asi doktor udělá odběry a bude jasné, teď testuju ze zvědavosti, kdyby šlo líp vyfotit…:( zkusím ráno a dám sem, ale měla jsem zdravotní prolémy takže jsem v klidu a počítám i s MS, proto radši kontrola cca 10 dní po zpoždění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
23.8.16 19:20
@Terka24 píše:
Na živo vidím, na foto hůř

Taky nevidím vůbec nic :( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
23.8.16 19:23
@Terka24 píše:
@Jany-S tak test je z teď, jako sílí to pomalinku, myslím, že jde o těhotenství jen kvůli rozházeným cyklům byla ovulace později, což by sedělo… čtvrtek jdu na preventivku tak asi doktor udělá odběry a bude jasné, teď testuju ze zvědavosti, kdyby šlo líp vyfotit…:( zkusím ráno a dám sem, ale měla jsem zdravotní prolémy takže jsem v klidu a počítám i s MS, proto radši kontrola cca 10 dní po zpoždění

A podle čeho soudíš, ze jde o těhotenství? Máš nějaké příznaky nebo zpožděnou MS?(možná jsem si při čtení něčeho nevšimla nebo něco přehlédla, tak se případně omlouvám :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
23.8.16 20:24

@Kajule21 MS opožděná o 8 dní, bolí mně břicho, prsa, uúnava, výtok takže soudím, že ano jelikož už jedno dítě mám a bylo to dost podobné, jen jde o to, že vím, že to ak zůstat nemusí, že na to je brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
23.8.16 22:29
@Terka24 píše:
@Kajule21 MS opožděná o 8 dní, bolí mně břicho, prsa, uúnava, výtok takže soudím, že ano jelikož už jedno dítě mám a bylo to dost podobné, jen jde o to, že vím, že to ak zůstat nemusí, že na to je brzo

Aha, tak to potom jo.Po prvním těhu uz to asi poznáš :) Tak držím pěsti a pak dej vědět, jak jsi dopadla :palec: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
23.8.16 22:55

@Jany-S vzhůru do dalšího kola :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie