Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
88
23.8.16 23:24

@Kajule21 určitě, nejpozději čtvrtek u doktora ten to rozlouskne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
24.8.16 05:55

@Terka24 já teda taky nic nevidím, ale pokud máš příznaky, tak jsme zvědavá co ukáže kontrola u dr. Já třeba byla v 7 týdnu a testy jsem měla negativní, až právě doktor to zjistil z krve :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
24.8.16 06:59

Ja prave take nic neresim, chtela bych to nechat plynout i ten rok bez mereni BT, ovulacnich testu a podobne, nikam nespechame, do vlastniho se budem stehovat az tak za pul roku, az dostavime, tak co ma byt, to bude :srdce: Spis nad cim jsem parkrat uvazovala a zkusenejsi treba poradi 8) Na mnoha diskuzich jsem se docetla, ze kazdodenni sex je naprd, ze spermie nedokazou dozrat.. My i po nekolikaletem vztahu mame sexik kazdy den, proste je chut, zatim nehodlame sve touhy kvuli tomuto umirnovat, ale zajimalo by me, zda ma toto nekdo podlozene od doktora? Neni to jen vymluva tech, kteri to berou jako nutnost u plozeni deti? :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
24.8.16 09:38

@Terka24 strašně moc držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
24.8.16 10:03

Ahoj holky, tak já jsem dnes testovala a bohužel to nedopadlo. Jsem 45 DC a test negativní =( Už tam nebyl ani duch =(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.16 10:15

Nemám ani jedno ještě :( od května se snažíme a fůrt nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
24.8.16 10:39

@Marketticka346 my od dubna a taky jeste nic
neztracej nadeji
vyjde nam to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.16 10:43

@wwwinky jenže už je to zcela ztracené nevím kde je chyba jestli u mě nebo u přítele :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
24.8.16 10:56

@mishule9 v tom máš pravdu, taky jsem to četla a dokonce některé se toho drží, i doktor ti řekne…sexujte ob den, nebo ob dva…ale studie ti na to asi nikdo nedá, nevim :nevim: jenže zase…výjimka potvrzuje pravidlo..jsou holky, co mají pravidelný sex a ne a ne otěhotnět…ale denním sexem zvyšuješ naději na početí, ale myslím si, že pokud jste při chuti pořád, neměl by to být až tak zásadní problém :palec: takže pokud za sebe můžu říct svůj názor..klidně sexujte denně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
24.8.16 10:57
@Mia1990 píše:
Ahoj holky, tak já jsem dnes testovala a bohužel to nedopadlo. Jsem 45 DC a test negativní =( Už tam nebyl ani duch =(

to je mi líto :hug: ale nesmutni..další cyklus před námi..já byla ještě předevčírem 40DC a konečně najíždím nový cyklus, tak se to podaří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
24.8.16 10:59
@Marketticka346 píše:
@wwwinky jenže už je to zcela ztracené nevím kde je chyba jestli u mě nebo u přítele :(

a proč by to mělo být ztracené?? jestli na tom děláte od května, tak to jste ještě v začátku..a na vyšetřeních jste už byli??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.16 11:01

@Jany-S tak přítel o vyšetření nechce nic slyšel fůrt říká že on je v pohodě že to je něco semnou..Já na vyšetření byla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
24.8.16 11:17

@Marketticka346 a jaký je výsledek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
24.8.16 11:19

@Marketticka346 třeba nemusí být problém ani u jednoho z vás, ale může to být i špatným načasováním styku, hlídání ovulace, jestli máš vůbec narostlou sliznici, a další a další věci kolem..může taky být problém i na jeho straně..ale ještě bych to tak tragicky neviděla..zkus mu koupit Selzink, podporuje tvorbu spermatu a zkvalitňuje jejich produkci..nenásilně mu je dej, že jsou to jen vitamíny a uvidíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
24.8.16 11:41

@Jany-S V mém případě už se ale opravdu nemůžu dočkat menstruace, abych mohla začít nový cyklus. Je to už strašná doba. Závidím holkám co ho mají krátký a můžou takřka hned začít bojovat znovu. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí