Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, tak tohle je test z dnesniho rana. Jeste tedy mamatest co mi zbyl v krabicce. Jeste budu urco zkouset dal a jine ![]()
@mishule9
to je mi moc lito. To jsou fakt smejdi. Ja jsem delala ten druhy z krabicky dneska rano a zda se mi ze trosku zesilil. Mrkni na hore. Urco zusim jeste tedy jinou znacku. Clearblue je dobry?
@Anonym 11434 ja tam vidim peknou carku
tak budu držet palečky
@mishule9 díky moc
můžeš se zeptat
10 měsíců než to vyšlo, pak stačil měsíc užívání vitamínů Fertilcare a pro manžela Fertilman a jedno použití gelu na podporu početí Conceive plus a někde jsem se dočetla že pomáhají grepy a grepovy džusy na podporu uchycení embrya tak jsem to jedla a pila ve velkym a najednou to bylo
těžko říct co z toho konkrétně pomohlo, ale tipla bych že od každyho něco
a jak jsi na tom ty?
@Anonym 11434 je hezky vidět
clearblue nezklame, vždycky ukázal pravdu
@Jany-S píše:
no může jít o nidaci..občas je to provázené i lehkým výtokem nebo špiněním, ale né vždy tomu tak je..každopádně teplota super, tak držím palce
Tak ani lehký výtok, ani špinění nemám a dneska mám pocit, že „pobolívání“ ustalo, tedy zatím
A teplota se dneska zvedla na 36,9°C - je to v pořádku, když stoupá? Víš jak, tím, že to nějak nehrotím, nezkoumám a nezjišťuju každé „píchnutí“, tak se raději ptám zkušenějších
, protože popravě nevím ![]()
@venisa píše:
Dobre ranko devcata, jakpak se tu mate pri ctvrtku?
Ahoooj
Kde lítáš prosím tě?
Už jsem si říkala, že jsem tě tu dlouho neviděla
Při čtvrtku je parádně. Dneska jdeme místo vyjížďce na kolách s manžílkem a psíkem do lesa na hřiby
Jinak klasický pracovní čtvrtek. A co ty? ![]()
@Kajule21 no to vis no, moc prace, sama navsteva a tak podne
do konce zari nemam volnej vikend
takze se na internet dostanu tak akorat pres tyden v praci
jinak pri ctvrtku jsem nejaka unavena… uz par dni me vzdycky po ranu poboliva v krku a pak dobry a dneska me zacali nejak palet oci… tak doufam, ze na me nic neleze…
@venisa píše:
@Kajule21 no to vis no, moc prace, sama navsteva a tak podnedo konce zari nemam volnej vikend
takze se na internet dostanu tak akorat pres tyden v praci
jinak pri ctvrtku jsem nejaka unavena… uz par dni me vzdycky po ranu poboliva v krku a pak dobry a dneska me zacali nejak palet oci… tak doufam, ze na me nic neleze…
Nestraš, to by tak scházelo ještě nějaká nemoc
Vidím, že jsi na roztrhání
Tak to já mám naštěstí o víkendech klídek - jen příští sobotu jdeme na 2 svatby ![]()
@Kajule21 no tuhle sobotu ma kamaradka rozlucku se svobodou, dalsi vikend by jeme meli jet nekam k Decinu k pritelove sestrence, dalsi vikend ma ta kamaradka svatbu, dalsi vikend prijede pritelova mama, dalsi vikend prijede priteluv tata s babickou… jako a vikend minulej a predminulej sme byli u babicky a u pritelovi mamky… takze fakt mazec…
@venisa píše:
@Kajule21 no tuhle sobotu ma kamaradka rozlucku se svobodou, dalsi vikend by jeme meli jet nekam k Decinu k pritelove sestrence, dalsi vikend ma ta kamaradka svatbu, dalsi vikend prijede pritelova mama, dalsi vikend prijede priteluv tata s babickou… jako a vikend minulej a predminulej sme byli u babicky a u pritelovi mamky… takze fakt mazec…
Pěkně to máte naplánované a pestré
My jen kamarádovi a sestřence, ale zase v jeden den. A jinak klídek…Jsem i ráda. V sobotu ještě chodíme do práce, tak ať máme aspoň půl víkendu klid
![]()
@Kajule21 no to my chodime do prace pondeli- patek… a myslela jsem ze o vikendu by sme mohli mit klid… jo pekny prd… cely zari to bude neco… vubec nevim kdy stihnu uklidit a na navarit pro navstevy…
zacne rijen a nechci nikoho videt ![]()
@mrkvikva my ted zaciname ctvrty cyklus, ale vubec to nehrotime, zadne mereni BT, zadne ovu testy nic, jen ted zacinam s gynexem i kvuli srovnani cyklu.. Stehujem se na vanoce nebo spise az na jare, tak az to prijde, tak to prijde a ma to tak z nejakeho duvodu byt
tobe hodne stesticka v utery u mudra, treba uz bude
![]()
@venisa píše:
@Kajule21 no to my chodime do prace pondeli- patek… a myslela jsem ze o vikendu by sme mohli mit klid… jo pekny prd… cely zari to bude neco… vubec nevim kdy stihnu uklidit a na navarit pro navstevy…zacne rijen a nechci nikoho videt
Přesně!! A pak až do Vánoc klid od všech
My chodíme i v sobotu dopoledne, tak si vždycky říkám, že když už je ta sobota taková narušená, tak ať ji nějak využijeme a neděli chci mít klid. Bohužel to nikdy nevyjde
![]()