Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5468
26.8.16 21:23
@Jany-S píše:
to je v pohodě, v době luteální fáze proběhne pokles, ale pak zase vystoupá nahoru, takže plašit nemusíš, je to v normě..jinak rozdíl to být může, když testuješ +- 30minut před nebo po…ale tak markantní rozdíl by to být neměl, takže v poho :pankac:

Jsi mě uklidnila :) Uvidíme ráno, jak to bude vypadat. Dneska mě lehce zabolely prsa a měla jsem pocit, ze mě pálí žáha. Ale nějak to radši nesleduju :lol: Příští pátek testnu, protože jdeme na 2 svatby, tak ať vím, jestli pít nebo uz nebudu moct :) :dance: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
26.8.16 21:25
@Anonym 11434 píše:
@Kajule21 dekujiii :srdce: :hug: snad bude vse v poradku, k mudr se radsi jeste nechystam po tom co jsem skysela jak casto strasi mimodeloz. Kdyz se jde moc brzy…

To chápu, ale objednat se můžeš, ať pak zbytečně dlouho nečekáš :) A věř, ze bude všechno v pořádku a ono to tak bude. Uvidíš!! 8) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
26.8.16 21:25

@Kajule21 i to může být první příznak těhu, ale určitě k tomu přistupuješ dobře..nech tomu volný průběh..ale něco mi říká, že to klapne..tak snad budu mít konečně pravdu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
26.8.16 21:26

Teda holky, ale ta těhu vlna se tady krásně rozjela :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
26.8.16 21:27

@Kajule21 viď?? teď ještě nám, aby se ty cykly podařily :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
26.8.16 21:28
@Jany-S píše:
@Kajule21 i to může být první příznak těhu, ale určitě k tomu přistupuješ dobře..nech tomu volný průběh..ale něco mi říká, že to klapne..tak snad budu mít konečně pravdu ;)

Taky mám ten pocit a hlavně tomu pořád věřím :dance: Uvidíme příští pátek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
26.8.16 21:32
@Jany-S píše:
@Kajule21 viď?? teď ještě nám, aby se ty cykly podařily :palec:

Si piš a věřím, ze to bude brzo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
26.8.16 21:46

@Kajule21 no mě pomalu končí MS, tak se do toho příští týden taky pustíme :palec: mám nakoupené zásoby na testování, baštím Femibion, Inofolic, a ještě si přiobjednám Chlorellu, manželovi Selzink, už mu dochází, tak snad se podaří co nejdřív :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
26.8.16 22:06
@Jany-S píše:
@Kajule21 no mě pomalu končí MS, tak se do toho příští týden taky pustíme :palec: mám nakoupené zásoby na testování, baštím Femibion, Inofolic, a ještě si přiobjednám Chlorellu, manželovi Selzink, už mu dochází, tak snad se podaří co nejdřív :palec: :palec:

Tak to jste parádně vybavení teda :) Jak dlouho uz se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
26.8.16 22:14

@Kajule21 tak trochu :lol: holka, snažíme se dlouho..poslední rok hodně intenzivně, až z toho byli 2 potraty, takže jedeme dál :palec: Manžel měl ještě před rokem hodně špatné spermio a díky doplňkům se kvalita zlepšila a proto se nám povedlo přirozeně otěhotnět..sice se špatným koncem, ale podařilo, tak to chceme zkusit znovu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
26.8.16 22:21

@Kajule21 tak ovu byla pozdě, u dr. vše ok, kontrola za dva týdny, sliznice narostlá, ale bylo brzo na kontrolu, takže čekáme… MS nikde :) prsa bolí a testíky pomalinku lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
26.8.16 22:23

@Terka24 no tak to jsou dobré zprávy, hlavně na sebe teď dávej pozor a brzo nám ukaž testíky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
26.8.16 22:24

@Jany-S Hned jak budou solidní fotky :) snad to bude ok, dle dr. jen nevidí vajíčko, že je brzy, takže běžná kontrola a za dva týdny snad potvrzení, sliznice teda mega a MS pořád ne a ne, tak snad nebude :) dr. říkal, že jinak bez potíží tak snad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
26.8.16 22:44

@Terka24 tak určitě..na kontrolu je ještě brzy, tam zatím nic vidět nemůže, ale za ty 2 týdny už by měl být vidět plod a případně i :srdce:, tak držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
26.8.16 22:47
@Jany-S píše:
@Kajule21 tak trochu :lol: holka, snažíme se dlouho..poslední rok hodně intenzivně, až z toho byli 2 potraty, takže jedeme dál :palec: Manžel měl ještě před rokem hodně špatné spermio a díky doplňkům se kvalita zlepšila a proto se nám povedlo přirozeně otěhotnět..sice se špatným koncem, ale podařilo, tak to chceme zkusit znovu :palec:

Tak to je jasné a moc Vám držím palečky, aby se podařilo a hlavně s dobrým koncem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí