Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Terka24 píše:
@Kajule21 tak ovu byla pozdě, u dr. vše ok, kontrola za dva týdny, sliznice narostlá, ale bylo brzo na kontrolu, takže čekáme… MS nikdeprsa bolí a testíky pomalinku lepší.
Samé pozitivní zprávy, budu na Vás myslet a pak hoď fotečku ![]()
@Terka24 píše:
@Kajule21 když vše dopadne dobře tak určitě foto dám
Ale co furt plašíš prosím tě? To víš, že to dopadne dobře
![]()
@Kajule21
Dekuji urcite se taky dockas
ver pozitivně a mimco tu bude než se nadejes
![]()
@Janiicka33 píše:
@Kajule21
Dekuji urcite se taky dockasver pozitivně a mimco tu bude než se nadejes
![]()
![]()
To já vím, že se dočkám a taky věřím, že brzy - teda pokud už „tady“ náhodou není
V tomhle jsem optimista a víru rozhodně neztrácím ![]()
@Kajule21 neplašila bych, kdyby nebylo přes 10 dní zpoždění, duchy na testu síí, ale fotit nejde /ale u prvního mi vyšel test cca až 6 týdnů po zpoždění viditelný pěkně/, jde o to že v rodině máme samý potrat a gyn. problémy. Ale ty prsa mi asi upadnou
a to co sežeru na noc je neskutečný, přes den blbě, bez jídla a večer…:D zamknout kuchyň. Nebála bych se, kdybych nebyla v lednu na gyn. zákroku
Ahoj děvčata. Teeeeda člověk tu dva dny nenakoukne a tady se rozjela ta těhu vlna jako blázen ![]()
A my, když se nám stále nedaří dvounohe miminko, takže jsme si včera jeli aspoň pro ctyrnohe… Takže k synovi nám přibylo štěně a je to teda zábava ![]()
@Terka24 píše:
@Kajule21 neplašila bych, kdyby nebylo přes 10 dní zpoždění, duchy na testu síí, ale fotit nejde /ale u prvního mi vyšel test cca až 6 týdnů po zpoždění viditelný pěkně/, jde o to že v rodině máme samý potrat a gyn. problémy. Ale ty prsa mi asi upadnoua to co sežeru na noc je neskutečný, přes den blbě, bez jídla a večer…:D zamknout kuchyň. Nebála bych se, kdybych nebyla v lednu na gyn. zákroku
Nemysli tak nebo něco přivoláš. Všechno bude OK, uvidíš
Jestli sílí, tak je to fajn a ze nejdou vyfotit? Na to kašli, hlavně, ze je vidíš ty ![]()
@chillli píše:
Ahoj děvčata. Teeeeda člověk tu dva dny nenakoukne a tady se rozjela ta těhu vlna jako blázen
A my, když se nám stále nedaří dvounohe miminko, takže jsme si včera jeli aspoň pro ctyrnohe… Takže k synovi nám přibylo štěně a je to teda zábava
Juu, to je krása. Hoď sem fotečku 4nohého miminka
Taky máme doma 4nohé, ale uz mu v prosinci bude 5 ![]()
@Kajule21 je to ďábel
včera vypadal takový nejklidnejsi mezi ostatními štěňátky a doma jede bomby. Kouše, tahá
správné mimino
@chillli píše:
@Kajule21 je to ďábelvčera vypadal takový nejklidnejsi mezi ostatními štěňátky a doma jede bomby. Kouše, tahá
![]()
správné mimino
Ježíš ten je sladký ![]()
@Jany-S měla jsi pravdu s tím grafem
Teplota na jeden den opravdu klesla a zase stoupla
Jenom se nedrží každý den na jedné teplotě, ale kolísá +/- o 0,1°C. To by snad nemělo vadit?
![]()
@chillli píše:
Ahoj děvčata. Teeeeda člověk tu dva dny nenakoukne a tady se rozjela ta těhu vlna jako blázen
A my, když se nám stále nedaří dvounohe miminko, takže jsme si včera jeli aspoň pro ctyrnohe… Takže k synovi nám přibylo štěně a je to teda zábava
jůůů, fakticky?? takže další 4-nohý přírůstek do rodiny
a co to je za rasu?? fenka nebo pes?? pošli fotečku..my máme vybráno..až odejde jednou ta naše, tak to jistí útulek..teď tam mají hafo krásných psů..brala bych všechny ![]()