Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5468
26.8.16 22:48
@Terka24 píše:
@Kajule21 tak ovu byla pozdě, u dr. vše ok, kontrola za dva týdny, sliznice narostlá, ale bylo brzo na kontrolu, takže čekáme… MS nikde :) prsa bolí a testíky pomalinku lepší.

Samé pozitivní zprávy, budu na Vás myslet a pak hoď fotečku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
26.8.16 23:51

@Jany-S díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
26.8.16 23:56

@Kajule21 když vše dopadne dobře tak určitě foto dám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
27.8.16 09:30

@Jany-S moc dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
27.8.16 09:42
@Terka24 píše:
@Kajule21 když vše dopadne dobře tak určitě foto dám

Ale co furt plašíš prosím tě? To víš, že to dopadne dobře ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
27.8.16 09:55

@Kajule21
Dekuji urcite se taky dockas ;) ver pozitivně a mimco tu bude než se nadejes ;) :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
27.8.16 10:14
@Janiicka33 píše:
@Kajule21
Dekuji urcite se taky dockas ;) ver pozitivně a mimco tu bude než se nadejes ;) :D :palec:

To já vím, že se dočkám a taky věřím, že brzy - teda pokud už „tady“ náhodou není ;) V tomhle jsem optimista a víru rozhodně neztrácím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
27.8.16 13:20

@Kajule21 neplašila bych, kdyby nebylo přes 10 dní zpoždění, duchy na testu síí, ale fotit nejde /ale u prvního mi vyšel test cca až 6 týdnů po zpoždění viditelný pěkně/, jde o to že v rodině máme samý potrat a gyn. problémy. Ale ty prsa mi asi upadnou :D a to co sežeru na noc je neskutečný, přes den blbě, bez jídla a večer…:D zamknout kuchyň. Nebála bych se, kdybych nebyla v lednu na gyn. zákroku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
28.8.16 06:19

Ahoj děvčata. Teeeeda člověk tu dva dny nenakoukne a tady se rozjela ta těhu vlna jako blázen :potlesk:
A my, když se nám stále nedaří dvounohe miminko, takže jsme si včera jeli aspoň pro ctyrnohe… Takže k synovi nám přibylo štěně a je to teda zábava :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
28.8.16 08:37
@Terka24 píše:
@Kajule21 neplašila bych, kdyby nebylo přes 10 dní zpoždění, duchy na testu síí, ale fotit nejde /ale u prvního mi vyšel test cca až 6 týdnů po zpoždění viditelný pěkně/, jde o to že v rodině máme samý potrat a gyn. problémy. Ale ty prsa mi asi upadnou :D a to co sežeru na noc je neskutečný, přes den blbě, bez jídla a večer…:D zamknout kuchyň. Nebála bych se, kdybych nebyla v lednu na gyn. zákroku

Nemysli tak nebo něco přivoláš. Všechno bude OK, uvidíš :) Jestli sílí, tak je to fajn a ze nejdou vyfotit? Na to kašli, hlavně, ze je vidíš ty :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
28.8.16 08:40
@chillli píše:
Ahoj děvčata. Teeeeda člověk tu dva dny nenakoukne a tady se rozjela ta těhu vlna jako blázen :potlesk:
A my, když se nám stále nedaří dvounohe miminko, takže jsme si včera jeli aspoň pro ctyrnohe… Takže k synovi nám přibylo štěně a je to teda zábava :lol:

Juu, to je krása. Hoď sem fotečku 4nohého miminka :srdce: Taky máme doma 4nohé, ale uz mu v prosinci bude 5 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
28.8.16 09:54

@Kajule21 je to ďábel :lol: včera vypadal takový nejklidnejsi mezi ostatními štěňátky a doma jede bomby. Kouše, tahá :lol: :lol: správné mimino

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
28.8.16 11:07
@chillli píše:
@Kajule21 je to ďábel :lol: včera vypadal takový nejklidnejsi mezi ostatními štěňátky a doma jede bomby. Kouše, tahá :lol: :lol: správné mimino

Ježíš ten je sladký :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
28.8.16 16:23

@Jany-S měla jsi pravdu s tím grafem :) Teplota na jeden den opravdu klesla a zase stoupla :) Jenom se nedrží každý den na jedné teplotě, ale kolísá +/- o 0,1°C. To by snad nemělo vadit? :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
28.8.16 18:07
@chillli píše:
A my, když se nám stále nedaří dvounohe miminko, takže jsme si včera jeli aspoň pro ctyrnohe… Takže k synovi nám přibylo štěně a je to teda zábava :lol:

jůůů, fakticky?? takže další 4-nohý přírůstek do rodiny :potlesk: :palec: a co to je za rasu?? fenka nebo pes?? pošli fotečku..my máme vybráno..až odejde jednou ta naše, tak to jistí útulek..teď tam mají hafo krásných psů..brala bych všechny :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí