Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Terka24 ja nic nevidim ![]()
ale mozna jsou jen blbe fotky a naživo to videt je ![]()
@Terka24 píše:
Tak nevím, musela jsem přiostřit barvy aby to foto vzala, už něco vidíte? ta druhá je až mocale na první je dle mého pěkně vidět obrys čárky
Prosím tě, co to máš za mobil nebo foťák? Já tam zase nic nevidím
Ale tak pokud tam je, tak klid…A nemohl by ti to vyfotit někdo jiný? ![]()
@Kajule21 no, zkusim
a nebo prostě ještě počkám, ono je dle dr. brzo
jen zkouším, já vidim, jenže já ji vidim i naživo no, narozdíl od vás…:( důležité je, že ms nic, sliznice roste
dávám jen pro přehled
až bude dálnice dam taky
@Terka24 píše:
@Kajule21 no, zkusima nebo prostě ještě počkám, ono je dle dr. brzo
jen zkouším, já vidim, jenže já ji vidim i naživo no, narozdíl od vás…:( důležité je, že ms nic, sliznice roste
dávám jen pro přehled
až bude dálnice dam taky
Zkus a pak už to určo uvidíme i my ostatní ![]()
To jasně
jen prostě dávám co fotím
a časem bude vidět lépe, třeba někdo uvidí postup
pak
a v nejhorším za týden a půl kontrola u dr
@Kajule21 píše:
Aspoň se něco naučím.I když já budu právě ta pracující maminka, která si před porodem ani klidné, tříleté, mateřské doma s prckem neužije. Ale nevadí, na kurzy budu chodit a manžel za mě může zaskočit v práci
Dneska jsem ráno hleděla jako blázen, ještě stoupla na 37,1°C
Tak mám radost v pátek nebo sobotu by NEměla přijít MS, ale test to jistí
![]()
no tak to fakt vypadá dost slibně..jestli ti teplota takhle ještě vyšplhala, tak paráda..to už pak asi nebudeš potřebovat test ![]()
@Terka24 píše:
Tak nevím, musela jsem přiostřit barvy aby to foto vzala, už něco vidíte? ta druhá je až mocale na první je dle mého pěkně vidět obrys čárky
tak parádně jsi to přibarvila, že tam nevidím vůbec nic, mimo té kontrolní čárky
tak příště nooo ![]()
@Jany-S píše:
no tak to fakt vypadá dost slibně..jestli ti teplota takhle ještě vyšplhala, tak paráda..to už pak asi nebudeš potřebovat test
Doufejme, jen mě trošku pobolívá břicho (jako před MS), ale jen slabounce.Tak nevím, jestli to pobolívání nedělá jen při nidaci nebo to může dělat i později v ranném začátku těhu?
![]()
Taky mám pocit jako by měla každou vteřinu přiít ms, dva dny poránu šíleně na zvracení, jsem jak by mně přejel válec…
@Terka24 bohuzel na testikach ani ja nic nevidim a to vetsinou neco vykoukam ![]()
Holky mamradostnou zpravu test mi sili
pujdu zitra na krev tak snad uz po 3 letech snazeni o nase prvni mimi to uz vyslo ja tomu nemuzu uverit mela jsem krasny vikend o to hezcejsi dnesni deen
![]()
@mrkvikva píše:
@nikinka 123 parádato je supr zpráva
nejhezci po trech letech co jsme se snazili
![]()
@mrkvikva píše:
@nikinka 123 a dej vědět jak jsi dopadla na krvi
zitra dam vedet jen za 4 dny bych mela mit ms doufam ze ne ze se udrzi