Snažilky 2016

• Fotoalbum (772)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
164
29.8.16 10:33

@Terka24 ja nic nevidim :nevim:
ale mozna jsou jen blbe fotky a naživo to videt je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
29.8.16 11:25
@Terka24 píše:
Tak nevím, musela jsem přiostřit barvy aby to foto vzala, už něco vidíte? ta druhá je až moc :D ale na první je dle mého pěkně vidět obrys čárky

Prosím tě, co to máš za mobil nebo foťák? Já tam zase nic nevidím :,( Ale tak pokud tam je, tak klid…A nemohl by ti to vyfotit někdo jiný? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
29.8.16 11:32

@Kajule21 no, zkusim :D a nebo prostě ještě počkám, ono je dle dr. brzo :D jen zkouším, já vidim, jenže já ji vidim i naživo no, narozdíl od vás…:( důležité je, že ms nic, sliznice roste :) dávám jen pro přehled :D až bude dálnice dam taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
29.8.16 11:34
@Terka24 píše:
@Kajule21 no, zkusim :D a nebo prostě ještě počkám, ono je dle dr. brzo :D jen zkouším, já vidim, jenže já ji vidim i naživo no, narozdíl od vás…:( důležité je, že ms nic, sliznice roste :) dávám jen pro přehled :D až bude dálnice dam taky

Zkus a pak už to určo uvidíme i my ostatní :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
29.8.16 11:43

To jasně :) jen prostě dávám co fotím :) a časem bude vidět lépe, třeba někdo uvidí postup :D pak :D :D :D a v nejhorším za týden a půl kontrola u dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
29.8.16 14:17
@Kajule21 píše:
Aspoň se něco naučím :dance:.I když já budu právě ta pracující maminka, která si před porodem ani klidné, tříleté, mateřské doma s prckem neužije. Ale nevadí, na kurzy budu chodit a manžel za mě může zaskočit v práci :potlesk: Dneska jsem ráno hleděla jako blázen, ještě stoupla na 37,1°C 8o Tak mám radost v pátek nebo sobotu by NEměla přijít MS, ale test to jistí :oops: :)

no tak to fakt vypadá dost slibně..jestli ti teplota takhle ještě vyšplhala, tak paráda..to už pak asi nebudeš potřebovat test :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
29.8.16 14:20
@Terka24 píše:
Tak nevím, musela jsem přiostřit barvy aby to foto vzala, už něco vidíte? ta druhá je až moc :D ale na první je dle mého pěkně vidět obrys čárky

tak parádně jsi to přibarvila, že tam nevidím vůbec nic, mimo té kontrolní čárky :lol: tak příště nooo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
29.8.16 15:50
@Jany-S píše:
no tak to fakt vypadá dost slibně..jestli ti teplota takhle ještě vyšplhala, tak paráda..to už pak asi nebudeš potřebovat test :palec:

Doufejme, jen mě trošku pobolívá břicho (jako před MS), ale jen slabounce.Tak nevím, jestli to pobolívání nedělá jen při nidaci nebo to může dělat i později v ranném začátku těhu? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
29.8.16 15:54

Taky mám pocit jako by měla každou vteřinu přiít ms, dva dny poránu šíleně na zvracení, jsem jak by mně přejel válec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
29.8.16 17:07

@Terka24 bohuzel na testikach ani ja nic nevidim a to vetsinou neco vykoukam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
29.8.16 17:25

Holky mamradostnou zpravu test mi sili :dance: :dance: :dance: pujdu zitra na krev tak snad uz po 3 letech snazeni o nase prvni mimi to uz vyslo ja tomu nemuzu uverit mela jsem krasny vikend o to hezcejsi dnesni deen :srdce: :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
29.8.16 17:32

@nikinka 123 paráda :kytka: to je supr zpráva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
29.8.16 17:39
@mrkvikva píše:
@nikinka 123 paráda :kytka: to je supr zpráva

nejhezci po trech letech co jsme se snazili :andel: :dance: :dance: :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
29.8.16 17:43

@nikinka 123 a dej vědět jak jsi dopadla na krvi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
29.8.16 17:47
@mrkvikva píše: