Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jany-S mi to pripada ze na me nic nepusobi.. Pila jsem kontryhel min 4 cykly nic brala jsem i gynex to taky zadna zmena pak jsem mela i nosifol i femibion jsem brala uz jsem zkousela vsechno
no tak uvidim pokud se to do patku nerozjede tak v pondeli zajdu ale nikdy predtim jsem to jeste nemela
no a to jsem mela minuly mesic ovulaci tyden pred menstruaci uz se fakt v tom nevyznam ![]()
@Kajule21 dekuji moc.. Pockam teda a uvidim co se z toho vyklube
@Jany-S píše:
@Kajule21 proč ne?? má pozitivní účinky nejen na cyklus, ale i na ovu
Tak to je úžasné
Ono se to pravidelné užívání nakonec snad vyplatí ![]()
Ahojky holky, tak ja dnes 51 Dc. Menstruace nikde. Zkusila jsem testik a slaby duch a to az hodne po limitu. Stale tedy nevim ![]()
@Koukala píše:
@Jany-S mi to pripada ze na me nic nepusobi.. Pila jsem kontryhel min 4 cykly nic brala jsem i gynex to taky zadna zmena pak jsem mela i nosifol i femibion jsem brala uz jsem zkousela vsechnono tak uvidim pokud se to do patku nerozjede tak v pondeli zajdu ale nikdy predtim jsem to jeste nemela
no a to jsem mela minuly mesic ovulaci tyden pred menstruaci uz se fakt v tom nevyznam
tak to fakt nevím, proč to na tebe nepůsobí
a brala jsi to pravidelně a aspoň 3 měsíce v kuse?? a nebo zajdi k doktorovi, napíše na ti na úpravu cyklu nějaké prášky a do měsíce je to srovnaný, ale zase záleží jestli není příčina někde jinde ![]()
@Kajule21 jojo, funguje to..někomu jo, někomu ne..ale většina to pozitivně hodnotí ![]()
@Mia1990 ahojky, zatim tam nic moc nevidim
a co zajit na krev? at mas jasno ![]()
@Jany-S píše:
tak to fakt nevím, proč to na tebe nepůsobía brala jsi to pravidelně a aspoň 3 měsíce v kuse?? a nebo zajdi k doktorovi, napíše na ti na úpravu cyklu nějaké prášky a do měsíce je to srovnaný, ale zase záleží jestli není příčina někde jinde
Každopádně bych k dr. zašla tak jak tak. S tímhle ti my tady bohužel nepomůžeme
![]()
@Mia1990 píše:
Ahojky holky, tak ja dnes 51 Dc. Menstruace nikde. Zkusila jsem testik a slaby duch a to az hodne po limitu. Stale tedy nevim
Taky nic nevidím-je to hrozně tmavé ![]()
@Jany-S píše:
@Kajule21 jojo, funguje to..někomu jo, někomu ne..ale většina to pozitivně hodnotí
Tak já ro teda hodnotím pozitivně, když ho užívám a poprvé v životě jsem poznala ovulku
Jinak pondělí teplota 37,1 v úterý 37 a dnes dokonce 36,8°C sice je pořád vyšší, ale mohla by se držet a ne padat
![]()
@Jany-S chodim na gynekologii primo do car a nic nerikal naposledy jsem tam byla minuly mesic kdyz mi hlidal folikuly a jak mi probihaji cykly tak na to nic nerikal… Ale taky mu bylo divne ze jsem mela ovulaci a tyden nato ms
asi musim mit neco extra pockam co z toho bude v patek zkusim test a kdyz potvora nedojde tak v pondeli ficim
tak jdrm zvedava drzte pesti ![]()
Ahoj holky. Test vyfotim znovu. Jde ale o to, ze duch tam je. Carka je i stejne tlusta jako kontrolni. Otazka je, zda je to platne kdyz se objevila az dlouho po limitu.