Snažilky 2016

• Fotoalbum (772)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
30.8.16 21:19

@Jany-S mi to pripada ze na me nic nepusobi.. Pila jsem kontryhel min 4 cykly nic brala jsem i gynex to taky zadna zmena pak jsem mela i nosifol i femibion jsem brala uz jsem zkousela vsechno :( no tak uvidim pokud se to do patku nerozjede tak v pondeli zajdu ale nikdy predtim jsem to jeste nemela :nevim: no a to jsem mela minuly mesic ovulaci tyden pred menstruaci uz se fakt v tom nevyznam :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
30.8.16 21:40

@Kajule21 dekuji moc.. Pockam teda a uvidim co se z toho vyklube

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
30.8.16 23:08
@Jany-S píše:
@Kajule21 proč ne?? má pozitivní účinky nejen na cyklus, ale i na ovu :palec:

Tak to je úžasné :) Ono se to pravidelné užívání nakonec snad vyplatí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
30.8.16 23:12

Ahojky holky, tak ja dnes 51 Dc. Menstruace nikde. Zkusila jsem testik a slaby duch a to az hodne po limitu. Stale tedy nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
31.8.16 06:05
@Koukala píše:
@Jany-S mi to pripada ze na me nic nepusobi.. Pila jsem kontryhel min 4 cykly nic brala jsem i gynex to taky zadna zmena pak jsem mela i nosifol i femibion jsem brala uz jsem zkousela vsechno :( no tak uvidim pokud se to do patku nerozjede tak v pondeli zajdu ale nikdy predtim jsem to jeste nemela :nevim: no a to jsem mela minuly mesic ovulaci tyden pred menstruaci uz se fakt v tom nevyznam :zed:

tak to fakt nevím, proč to na tebe nepůsobí :think: a brala jsi to pravidelně a aspoň 3 měsíce v kuse?? a nebo zajdi k doktorovi, napíše na ti na úpravu cyklu nějaké prášky a do měsíce je to srovnaný, ale zase záleží jestli není příčina někde jinde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
31.8.16 06:06

@Kajule21 jojo, funguje to..někomu jo, někomu ne..ale většina to pozitivně hodnotí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
31.8.16 06:06

@Mia1990 kočko, špatná fotka, nic tam nevidím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
31.8.16 06:39

@Mia1990 ahojky, zatim tam nic moc nevidim
a co zajit na krev? at mas jasno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
31.8.16 06:53

@Mia1990 neslo by to vyfotit nejlepe na dennim svetle? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
31.8.16 07:20
@Jany-S píše:
tak to fakt nevím, proč to na tebe nepůsobí :think: a brala jsi to pravidelně a aspoň 3 měsíce v kuse?? a nebo zajdi k doktorovi, napíše na ti na úpravu cyklu nějaké prášky a do měsíce je to srovnaný, ale zase záleží jestli není příčina někde jinde :think:

Každopádně bych k dr. zašla tak jak tak. S tímhle ti my tady bohužel nepomůžeme :nevim: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
31.8.16 07:21
@Mia1990 píše:
Ahojky holky, tak ja dnes 51 Dc. Menstruace nikde. Zkusila jsem testik a slaby duch a to az hodne po limitu. Stale tedy nevim :nevim:

Taky nic nevidím-je to hrozně tmavé :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
31.8.16 07:23
@Jany-S píše:
@Kajule21 jojo, funguje to..někomu jo, někomu ne..ale většina to pozitivně hodnotí :palec:

Tak já ro teda hodnotím pozitivně, když ho užívám a poprvé v životě jsem poznala ovulku :dance: :palec: Jinak pondělí teplota 37,1 v úterý 37 a dnes dokonce 36,8°C sice je pořád vyšší, ale mohla by se držet a ne padat :? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
31.8.16 08:11

@Jany-S chodim na gynekologii primo do car a nic nerikal naposledy jsem tam byla minuly mesic kdyz mi hlidal folikuly a jak mi probihaji cykly tak na to nic nerikal… Ale taky mu bylo divne ze jsem mela ovulaci a tyden nato ms :roll: asi musim mit neco extra pockam co z toho bude v patek zkusim test a kdyz potvora nedojde tak v pondeli ficim :) tak jdrm zvedava drzte pesti :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
31.8.16 09:54

Ahoj holky. Test vyfotim znovu. Jde ale o to, ze duch tam je. Carka je i stejne tlusta jako kontrolni. Otazka je, zda je to platne kdyz se objevila az dlouho po limitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
31.8.16 13:09

@Kajule21 zase stoupne, uvidis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie