Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@chillli píše:
@Jany-S tak ať to v práci utíká@Kajule21 dobré ráno
jaaa už čekám
Ahoooj
No, tak nějak jsem to asi nečekala, ale test byl sněhobílý. Nevím, jestli to bylo tím, že už je 3 měsíce prošlý
nebo tím, že těhu nejsem
Ale utíkala jsem do lékárny pro druhý a jak bude chvilka, udělám si test ještě v práci, i když popravdě mě moje víra „opustila“. Asi to bude tím prvotním zklamáním
Ale i magistra v lékárně mi řekla, že tím, že je prošlý, tak může být nefunkční. Když jsem test ponořila do vzorku moči (na krabičce uváděli na 4-5 sekund),tak já ho tam nechala 20sekund a než si ten test vzorek „nasál“,tak to byla pěkně dlouhá doba. Nechat to tam těch 4-5sekund, tak se snad ani nenamočí… Ale nechci si dělat falešné naděje. Zklamání bylo dneska už víc, než dost ![]()
Já tomu nerozumím
Teplota jako včera vysoko a test sněhobílý
Magistra v lékárně taky říkala, že ho mám zkusit ještě třeba za 2 dny. Ale prsa pořád bolí a na MS se necítím. Tak mě ještě napadlo (ale nebudu se falešně uklidňovat a dávat si naděje),jestli netestuju brzo. Když jsem si stáhla FF, tak jsem na úvod zadávala délku cyklu.Dala jsem 33 dní, protože se mi to každý měsíc střídalo (jednou 32dní, pak 33dní, pak zase 32dní) a tak pořád dokola.Pak kvůli nedostatku železa a červených krvinek se mi to posunulo na 34dní a další měsíc na 36dní. Ale jak FF, tak i appka OvuView mi ale ukázaly ovulaci naprosto ve stejný den (OvuView si to počítá podle délek cyklu, které jsem zadávala už asi půl roku).Tak jsem z toho zmatená a ovulka vychází i naprosto přesně v den, kdy jsem cítila podle příznaků, že ji mám
Tak jedině, že by měla MS přijít pozděj a já třeba testovala moc brzo
Fakt nevím, co si o tom myslet…Jak napsala @chillli : „Buď ať přijde MS nebo dítě“… ![]()
@Kajule21 jeeej
Budu doufat, že to byl špatný výsledek a další už vyjde ![]()
@Kajule21 ale ani u druhého se nestresuj. Já měla zpoždění tři týdny, testy snehobile.. Tak jsem šla k dr, že mě bolí prsa a podbřišek, jestli náhodou nemám cystu a místo cysty tam byl váček plodovy
takže třeba já na testy už moc spoléhat nebudu ![]()
Tak holky, testy stávkujou, stále prostě nejde fotit a to jsem koupila i dražší, čárka vidět je, ale slabá… MS nikde, zle mi je, nafouklé břicho, únava, hormony šílí…pořád jen duch, nevím jestli to může být tím, že věčně chodim na wc
a test nejde udělat z „dlouhodobě uložené moči“
nechápu to…
@Kajule21 tak mozna ze to bylo proslym testem
uvidis, vyzkousej znovu
a nekomu se // objevi az dyl
takze fakt muze i byt brzo na testovani
bud vyzkousej z krve nebo jeste pockej
ale verim a drzim ![]()
@wwwinky píše:
@Kajule21 tak mozna ze to bylo proslym testem
uvidis, vyzkousej znovu
a nekomu se // objevi az dyl
takze fakt muze i byt brzo na testovani
bud vyzkousej z krve nebo jeste pockej
ale verim a drzim
Druhý (neprošlý) test taktéž nádherně sněhobílý
Začínám nesnášet bílou barvu
Prsa bolí pořád stejně, tak uvidíme, co dál
Nezbývá, než čekat… ![]()
@chillli píše:
@Kajule21 ale ani u druhého se nestresuj. Já měla zpoždění tři týdny, testy snehobile.. Tak jsem šla k dr, že mě bolí prsa a podbřišek, jestli náhodou nemám cystu a místo cysty tam byl váček plodovytakže třeba já na testy už moc spoléhat nebudu
Druhý test jsem právě udělala a už mě ani nepřekvapilo, že byl opět „čistý“…Já ani nevím, na co spoléhat - asi na nic. Nějak to dopadne… ![]()
@Terka24 píše:
@Kajule21 držím palce, mám to podobně
Ty máš aspoň ducha, já ani toho ducha nemám
Co s tebou, když to pořád nejde vyfotit?
![]()
@Kajule21 je to strašně světlé, foťák to prostě vyruší a když to dam do pc tak uplna katastrofa, chytrý telefony pěkně na prd…ještě dneska koupím další a zkusím zítra ráno, třeba už něco…už mě to nebaví ![]()
@Terka24 píše:
@Kajule21 je to strašně světlé, foťák to prostě vyruší a když to dam do pc tak uplna katastrofa, chytrý telefony pěkně na prd…ještě dneska koupím další a zkusím zítra ráno, třeba už něco…už mě to nebaví
To se nedivím - to už by nebavilo ani mě…A u dr.jsi byla?
@Kajule21 ještě nepanikař..nic není ještě ztraceno..navíc, mohlo se stát, že se pinďa uhnizďoval později, takže na testu ještě nemusí nic být vidět, tak netruchli a udělej si test za 2 dny ještě
a kdy máš dostat MS? ono správně se má testovat až v den očekávané MS
takže to ještě nevzdávej ![]()