Snažilky 2016

• Fotoalbum (772)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25701
3.9.16 12:10

@Kajule21 ahojky, tak to mas pekne plnej program… to my sme vikend museli zrusit, protoze nam vazne onemocnela potkanka a musime ji kazdy vecer davat leky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1413
3.9.16 12:14

Holky, máte někdo zkušenosti s podpůrnými vitamíny i pro chlapa, chtěla bych vyzkoušet ještě tohle než se vrhneme do kolotoče vyšetření :) já slyšela jen o vitamínu E pro chlapa a já už asi půl roku piju kontryhelový čaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2091
3.9.16 12:17

@JuliF dvanáctky sme jely právě až do tohoto týdne už od října minulého roku. Normálně máme 8 hodin ale bylo moc práce tak samé přesčasy :(. Nemáš vůbec za co :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
3.9.16 12:25

@Lucínek290691 V práci bych to oznámila, až to budu mít potvrzené od doktora, nebo pokud jsou normální, řekla bych jim, že je možná velká šance toho, že čekám miminko. Měla bys dělat jen odpolední a ne namáhavou práci.. Ale to oni už budou určitě vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2091
3.9.16 12:30

@JuliF upřímně? :D nejradši bych se na ně vykašlala a zůstala doma.je to tam poslední dobou děs :-). Můžu tykat? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
3.9.16 12:31

@Lucínek290691 Ježiši, tady si snad tykáme všichni ne? A já si myslím, že jsem docela mladá na to aby mi někdo vykal :D Dělala jsem v hadrech, takže vím, jaký děs to je.. Takže bych také zůstala doma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2091
3.9.16 12:44

@JuliF pardon:-)já se radši vždycky zeptám ať nejsem pak moc drzá :-). no já dělám ve fabrice a taháme tam dost těžké krabice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
3.9.16 12:50

@Lucínek290691 Tak to si to zařiď.. Aby se nedejbože nestalo nic hrozného :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2091
3.9.16 12:54

Jj nějak to musím udělat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
3.9.16 13:16

@Kajule21

Přesně tak :-) dřív se normálně střídali dle ultrazvuku. A teď už funguje jen pravá strana. Přitom je jinak všechno v pořádku. Menstruace 5dni, pravidelná po 30dnech. Ovulace vždy 16-19DC, děložní sliznice vždy kolem 8 mm, hormonální profil normální, všechny ostatni odběry v pořádku, zásoba folikulu výborná, genetika nic krom Leidena homozygot - dlouhodobě na Clexanu projistotu, MTHFR - rok Femibion. Achjooo je to prostě divný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
3.9.16 14:14
@Lucínek290691 píše:
@Kajule21 vím,že ty fialové nejsou v oblibě ale jiný sem nesehnala :(. myslíte, že se můžu pomaličku radovat? může to být falešné?

Noo, duchy vidím :potlesk: Jestli se radovat, toť otázka, ale myslím, ze jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2091
3.9.16 14:22

@Kajule21 já sem právě dělala oba dva co tam byly páč se mi zdálo že to barvivo jede nahoru moc pomalu :-) a na obou je to stejné růžové, viditelné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
3.9.16 16:27
@Lucínek290691 píše:
@Kajule21 já sem právě dělala oba dva co tam byly páč se mi zdálo že to barvivo jede nahoru moc pomalu :-) a na obou je to stejné růžové, viditelné :-)

Tak to je paráda :) Zkus ještě třeba zítra nebo pozítří, jestli čárka sílí, ale myslím, ze půjde vidět víc a víc :) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
3.9.16 17:08
@Kájušinda píše:
Píchly mi ho 24.8 v 9h ráno. Jj testovala sem abych věděla za jak dlouho ze mě zmizí takze budu jeste testovat nez zmizej duši úplně. Mě ho pravé píchly na vyvolání ovulace i když ovulaci mam každej měsíc. Takže mi soupli ovulaci o 6 dni dopředu. Přemýšleli sme o IVF ale ted nejsou penizky, takže čekáme až prodáme dům kde bydlime a nastehujem se do novýho a zaplatíme kus hypotéky. Snad by nám to pomohlo. Stále čekám že by to snad mohlo jít normálně…

tak to chápu, IVF je docela finančně náročné, ale vždycky je šance, že se povede i přirozeně ;) akorát nechápu, proč tě doktor cpe pregnylem, když normálně ovuluješ? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
3.9.16 17:11
@Terka24 píše:
Ahoj nevím jestli se mi příspěvek nedal dvakrát. Sem jen na mobilu a net je na prd blbne to. Předevčírem test nefotitelny…dnes dle mého přišla ms ale udela jsem ještě test jestli tedy duch zmizel, ale on zesílil…nevím co si mám myslet…koukala na to i babička a vidí dvě čárky..nějak mi nejde do hlavy že je takhle viditelný poprve a já krvacim :think:

já si nemůžu pomoct, ale přijde mi, že ten duch je falešný..předpokládám, že je to mamatest viď?? :think: ten by udělal ducha i chlapovi..já ho tam taky vidím, ale čárka není růžová..já ti nevím :nevim: a říkáš, že jsi začala MS? nebo je to jen špinění? mě to přijde na biochemko :think: kdy jdeš k doktorovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí