Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2092
4.9.16 07:52

Dobré ráno holky. Tak sem si udělala dr max test a tam taky dušík (nebo už je to čárečka?). Já sem asi vážně těhotná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
4.9.16 08:47

@Koukala Ahoj, tak já tento měsíc právě poprvé hlídala ovulaci podle ovu testů. S přítelem se vidíme opravdu velmi málo a měl tu být 2 týdny, tak jsem si řekla, že by mě zajímalo, jestli podle mých výpočtů je ovu opravdu tehdy, kdy si myslím. A myslela jsem si, že se přítel prostě netrefí do období ovu. V sobotu večer jsme spolu s přítelem spali a v neděli dopoledne byl ovu test pozitivní. Bohužel, v tu neděli přítel odjel. Takže jsem nevěděla, jestli to může vyjít nebo ne. Pak jsem toto pondělí začala špinit a říkala si, hm, tak nic, zase kratší cyklus. Na to mě tu ale někdo upozornil, že by to byla fakt krátká luteální fáze (jen 7 dní) a jestli to spíš není uhnizďování vajíčka. Tak jsem měla naději a ta asi dnes definitivně na hooodně dlouho skončila. V noci jsem to dostala. Tak teď hold budu měřit BT. Jen teda opravdu nevím, jak to mám brát, že jsem týden špinila a teď kdoví jak dlouho budu krvácet. Tento cyklus teda počítám jakoby do včerejška, tedy 31dní. Ale jestli z té mojí BT něco vyčtu, taky nevím, protože já spím max 5-6hod a to se ještě uprostřed vzbudím na záchod. A pro správné hodnoty je potřeba opravdu spát těch 5-6 hodin, což mně se prostě nepodaří. :( Test si půjdu koupit, ať to tu teda mám, ale další vhodná doba bude až tak na Vánoce a jestli jsem se dívala dobře, tak i to možná nevyjde, protože ovu bych měla mít s 31denním cyklem těsně před Vánoci a přítel má dojet až na Vánoce. No… u mě to bude ještě na Snažilky 2017 ne-li snažilky 2018… A to díky tomu, ž e se vidíme tak málo, budu doufat, že jsme aspoň zdraví a nebudeme muset pak za 3 roky řešit ještě nějaký vyšetření. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
4.9.16 08:48

@Lucínek290691 Ahoj, vypadá to, že jsi vážně těhotná! :) Moooc gratuluji!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2092
4.9.16 08:52

@butterfly88 děkuju moc, ještě pořád mi to nedochází :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
4.9.16 08:54

@Lucínek290691 Tak si to užívej, taky by mi to asi nedocházelo, až to potvrdí doktor, tak už ti to určo dojde. :) Ještě jednou moc gratuluji a ať je hlavně všechno v pořádku!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2092
4.9.16 08:56

No jelikož mám napytel práci, tak k doktorovi budu muset zajít co nejdřív ať mi napíše neschopenku, páč tam taháme docela těžké krabice. Ještě jednou moc děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
4.9.16 09:26

@Lucínek290691 gratulace velika
na ducha to fakt nevypada :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
4.9.16 09:31

@butterfly88 jejda tak to me mrzi ja jsem myslela ze si to spineni dostala misto ms jako ja :) a treba se to povede aniz bys to cekala nesmis na to myslet ze se to nepovede.. A ber to tak ze na jednu stranu je dobre ze si to dostala a nemusis se bat jestli ti neco neni :) ja ted taky nevim jestli si nemam na ty cykly poridit spis tinkturu kontryhelu.. Caj mi nepomohl jestli dobre pocitam tak mam 52 den cyklu 8o a 13 den zpozdeni… Jestli to ovsem dobre pocitam ale zpozdeni mam podle kalendare :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2092
4.9.16 09:34

@wwwinky děkuju moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
4.9.16 09:36

@Lucínek290691 To je carka jak vytesana! Gratuluji :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2092
4.9.16 09:39

@JuliF :) děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
4.9.16 09:53

@Koukala Tak já mám teď čas do Vánoc měřit BT a dělat ovu testy, abych věděla, kdy mám ovu a jak dlouhou mám luteální fázi. V prosinci mám jít na preventivku, tak bych pak případně řešila s doktorem problémy v podobě nepravidelného cyklu, krátké luteální fáze.
Ale jak říkáš, jsem na jednu stranu ráda, že jsem to dostala a to by snad mohlo znamenat, že je vše ok, žádná cysta a pod. Přítel přijede na víkend v říjnu a pak až na ty Vánoce. My hold bohužel nemáme moc možností, kdy otěhotnět. Tak snad se zadaří příští rok.
Ale teda to už je fakt dost dlouhej cyklus… :o Tak to v úterý opravdu držím pěsti, ať se to nějak vysvětlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
4.9.16 09:57

@butterfly88 aha no snad budou dva pokusy stacit my s pritelem mame na sebe cas a stejne nic :( dekuji v utery dam vedet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
4.9.16 10:11
@Jany-S píše:
ono by se prd stalo, kdybys netestovala, holt bys teplotu zapsala stejnou, jako následující den, ale myslím, že tam ještě šance je a ne malá, tak to ještě nevzdávej ;)

Ahojky, uz jsem to vzdala - včera odpoledne jsem to dostala :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
4.9.16 10:12
@Terka24 píše:
@Kajule21 hele u nas mají od drogerie přes jídlo a barvy po psi žrádlo a hračky v jednom a dokonce i krájené salámy

Tak hlavně bych tam chodila na ty salámy :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital