Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Koukala teď v říjnu přijede pár dní před MS nebo přímo na MS. Na Vánoce se uvidí, podle cyklů, jak je budu mít. Ale říjen je jistý. Hold, teď budu poznávat, jak pracuje moje tělo. Jestli to s tou BT bude teda aspoň trošku objektivní…
Vám držím pěsti… ![]()
Stin na tt asi nic neznamena ze? Uz jsem si delala predevcirem a taky tam byl a i trochu z dalky jde videt… Asi jsem si to zas vsugerovala ![]()
@Koukala jde to vyfotit? na tt duchové „platí“… ale na ovu testech musí být jasná čárka…
@Jany-S tak dle zkušeností okolí to bylo těhu, ale neprospívající..i dle bolesti a krvácení večer a dnes…nejspíše potrat
Ahojky ženy jmenuji se Lucie s přítelem se snažíme o mimi, memu přítelovi je 29 a jmenuje se Jiří. mela jsem problémi s MS tak jsem chodila na vyvolavačky a teď beru ultogestan tak snad se zadaří.
@Koukala tak počkej ještě do toho úterý.
To už je tu coby dup…
fakt ti držím pěsti, ať to vyjde. ![]()
Co myslíte holky? je to jenom 1 den a jiný test ale přijde mě silnější
nalepené je to pouze improvizačně
pozděj to vylepším ![]()
@Lucínek290691 Ty prudíííííš
… No je tam no.. Ráno bych volala k DR, ať ještě udělá krevní testy a zařiď si to v té práci! ![]()
Holky, tak já hlásím, že MS stále nikde.. Do města to mám daleko.. Ještě počkám alespoň do středy a pojedu pro test. Ale mám problém.. Mám šílené křížové bolesti.. Si nemůžu ani sednout. A to je co říct, na záda netrpím ![]()
@JuliF sorry nechci prudit
on je tam jenomv ut a ct, takze zitra pokud mi nebude blbe pujdu do prace ale nebudu nic tahat, rejnu ze sem si natahla sval na zadech
(to mi uvěří, protože sem si na to minulý týden stěžovala) a v uterý jdu k dr i když vím, že je ještě brzo
@Lucínek290691 Je brzo, ale budeš to mít potvrzené.. Dělám si srandu, moc Ti to přeji.. Také se chci radovat.. Zatím jsem jak na speedu
letěla bych do města, ale vím, že by mi to ještě nic neukázalo.. ![]()